scalman

XBox One naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Na reikes gal padaryt dar tokiu rimtedniu funkciju pabandyma, kolkas gaunas kad pora draugeliu vis ateina paziuret tai vis pralosiam killer instict...

Beje snd losiau forza5 su draugu ir su 3d akiniais kad abu matytume savo masinas pilnam ekrane (2d) veikia idealiai ir graziai bet biski istemptas vaizda buvo, kazkoki ne ta aspect ratio per telika nustaciau ir nemokejau sureguliuot, bet esme kad veikia gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

The next generation of consoles are in the wild, and now that the general public has access, they're bumping up against some new restrictions with the way they work. While Twitch is clamping down on its live streams, on the Xbox One side some users have run afoul of XBL policies against foul language in their Upload Studio clips. Microsoft hasn't been specific about what constitutes a violation, but in a statement to TechCrunch it says "excessive swearing" (in Upload Studio, peer to peer communications like Skype are reportedly unmonitored) can lead to some or all Xbox Live privileges disappearing. In this case, it appears to usually manifest as a 24 hour ban on voice communication, which some of those affected first noticed when they tried to use a different app like Skype. We'll see if these policies or the way they're enforced evolve over time (if not, you may be in for some very quiet gaming sessions with your favorite Engadget editors), but for now you might want to tell the world what you think of campers after liberating an uploaded clip from SkyDrive.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anglų suprantu maždaug, bet čia nieko nesupratau apart to, kas vyksta su twitch. Gal būtų galima vertimą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anglų suprantu maždaug, bet čia nieko nesupratau apart to, kas vyksta su twitch. Gal būtų galima vertimą?

Next-gen'ai pristatineja visokiu nauju apribojimu. Tuo metu, kol Twitch.tv kovoja su live streamais [is konsoliu], X1 vartotojai naudoja "netinkama kalba" Upload Studio klipuose. MS nepasake, kas is tikro pazeidzia ju taisykles, bet ju pasakyme TechCrunch'ui jie sake "per didelis keikimasis" (peer-to-peer (tiesioginis rysys tarp vartotoju be tarpininku) programos, kaip Skype, yra sakoma, kad jos nestebimos) gali privesti iki 24val BAN'o visom programom, kuriom gali buti taikomas kalbejimas (pirmiausia tai pastebima isijungus skype). Laikui begant matysime kur prives sitos policies (taisykles? Pamirsau lt zodi :D ), o dabar bekit pasidalinti pasauliui *bairis, kurio nesupratau, nes nezinau apie kokias X1 funkcijas kalbama:$ *

Va tiek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekaip nesuprasiu koks pointas taip daryt, vapsie kaip noriu taip kalbu su savo draugais kad ir per tapati skype o čia aiškina per daug keikiasi :DDD nu jo juokinat MS.....

Beto MS atskleidė kodėl jie padarė tokį ilgą tarpą(8metai) tarp X360 ir Xdežes .

Microsoft has dismissed complaints that eight years was too long between Xbox 360 and Xbox One.

Ubisoft and EA have told MCV this year that they felt the console cycle had lasted too long and said they would rather a five to six year gap moving forward. But Xbox VP Phil Harrison told MCV that if they had released Xbox One three years ago, it would not be as powerful as it is today.  Eight years is actually the right time,” he said? in an new interview on page 16.Xbox 360 continues to grow, over 80m units and counting. And the underlying silicon chip design innovations that allow Xbox One to be what it is, didn’t reach the performance level and price point that we needed until right now. So if we had come out three years ago with a new console, it would not be to the same degree of performance or price that we have now.And Xbox 360 had seven years of growth which I think is a record for a console.”

Trumpai esmė ta jei jie butu sukurę Xone 3metais atgal tai šiai dienai jis nebūtų turėja minčių ką dar geriau padaryt konsolėj  :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbėk tu kaip nori su draugais ir per Skype, jie ten nelenda. Banina už keikimasi Upload Studio filmukuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jie turbut juokauja su sitais ribojimais ir bausmem. :srs:

mano namai. mano konsole, mano netas, mano kamera, mano pinigai uz online.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam isvis jie ji dare juoda. toks turetu atrodyt ir parduotu daugiau. tikrai grazesnis. solidesnis.

1385848295-1.jpg

1385848296-4.jpg

1385848296-5.jpg

1385848298-11.jpg

kur mano baltu dazu flakonas.. :working:

white%20or%20black%20spray%20paint%20can

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jie turbut juokauja su sitais ribojimais ir bausmem. :srs:

mano namai. mano konsole, mano netas, mano kamera, mano pinigai uz online.

Tik štai online service (xbl ta prasme) - ne tavo. O kieno xbl - to ir taisyklės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai dziaugiuos kad maniskis juodas, ant balto greiciau matytusi naudojimo zymes (controlerio t.y.) cia kaip su mobiliais baltais, grazus iki 3cio nukritimo ant zemes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbla ne mano bet moku as uz savo prisijungima tai mano prisijungimas yra mano :P aisku pas ms niekas nera tavo lol

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.