red-cat_eX

Resident Evil: Revelations 2 (Biohazard: Revelations 2)

Rekomenduojami pranešimai

Nu na. Kad pazaist zaidima turi susipirkt visus epizodus kuriu verte bus 500 lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rusai turi gera apibudinima apie tam tikra dalyka kuris nevertas demesio ar nepatrauklus: полни атстой.  Ziurint visus trailerius apie sita zaidima net nezinau.. Kazkokias neigiamas emocijas sukelia. :)Turbut zaidimas labiau tikriems (iki kraujo) fanams ir naujiems zaidejams. Mane asmeniskai turetu uzvaldyti kazkas, kad ne tik isbandyti, bet ir pereiti visus epizodus.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir buvau prastos nuomones, atrode ne kaip.. Bet kai pradejau losht viskas pasisuko i geraja puse!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai keista kad zaidimo valdymas atrodo kad skirtas visai atsilikusiem zaidejam. kodel negalejo palikt atskiru knopkiu begimui, lipimui taikymui kaip seniau buvo, vietoj to viena knopke prie kazko priejus ir tada kazka daro ... jautiesi kaip koks retarted ..prieik prie kazko ir spausk knopke .. tada kazkas nutiks .. rly ..  :genius:

:chan:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai keista kad zaidimo valdymas atrodo kad skirtas visai atsilikusiem zaidejam. kodel negalejo palikt atskiru knopkiu begimui, lipimui taikymui kaip seniau buvo, vietoj to viena knopke prie kazko priejus ir tada kazka daro ... jautiesi kaip koks retarted ..prieik prie kazko ir spausk knopke .. tada kazkas nutiks .. rly ..  :genius:

:chan:

man tai pasirode normalus valdymas,bent ant ps4,gal primirsai kaip zaist :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo siandienos RESIDENTEVIL.NET palaiko ir "Resident Evil: Revelations 2".

Kas naudojates, ar pakursit account'a galit pasikviest i draugus: ReiKaz

@cookeris pasikurk, itemu gausi, eventu bus.

kasko per ps4 neprisijungia,resident evil revelation 2 i sita saita,su kitu rezidentu pavyko susjunkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal bandykit paciam residentevil.net, ten su'link'int PSN ar Steam account'us.

As tai Steam RE HD sulinkinau, tai RE:R2 nereikejo nieko, tik isijungt geima ir nuejus i re.net susinchronizuoti.

Keistas naujas picture atsirado:

11079503_951019911584330_753144106261078

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pora  extra epizodu dar  dave,irgi free

Gal bandykit paciam residentevil.net, ten su'link'int PSN ar Steam account'us.

As tai Steam RE HD sulinkinau, tai RE:R2 nereikejo nieko, tik isijungt geima ir nuejus i re.net susinchronizuoti.

Keistas naujas picture atsirado:

11079503_951019911584330_753144106261078

gal ant konsoliu veliau resident evil revelation 2,net ant pc ju saite nieks nesispaudzia,o resident evil hd,su viskas puikiai veikia,sujungta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.