red-cat_eX

Resident Evil: Revelations 2 (Biohazard: Revelations 2)

Rekomenduojami pranešimai

Ir vėl bus popsinis šudeliakas.....

o ko tu tikejais,jau nebebus koks buvo anksciau buvo residentas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Raid mode:

kazkaip kuo toliau, tuo maziau patinka kas isejo is RE:R2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"So while gamers will have the option to obtain life crystals through ‘daily challenges’, the option to skip that and continue the game immediately will be available with the use of microtransactions"

Jau koks bullshit, nesamone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad, tas resident evil visa serija nuo 5 dalies nesamone..... Toliau totalai jau pompastikos šlamštas... Jau į re nebežiūriu, kaip į žaidima labiau kaip numetamas kaulas šunims, kad už ta kaula dar mokėtume pinigus.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip laukiau aš tu senu laiku RE, sulaukiau bet nenoriu žaisti jų, ko tais netraukia manęs jie :) nors ir centai kainuoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manes jau nei remeikas nei sitas nedomina kazkaip net nebandzius. net nzn ko cia reiketu. kokio nors open world RE . na kazko reikia nematyto, butent tai buvo pirmi RE , buvo tai ko nebuvau loses niekad anksciau ir del o nuomodavausi pati PS1 savaitgaliui kol savo neturejau. man kol kas geriausias is nauju zombiu skerdyniu tai Dying Light. pries tai Dead Rising 3 visai nuejo irgi. o va Evil Within visiskai neidomu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrode gana prastai, net baisiai, bet kai isbandziau likau gana patenkintas tiek isvaizda tiek gameplay. Kaip serijos fanas, susiurbsiu sita zaidima :) Raid mode kabinantis, kaip ir pirmo RE:R. O Evil Within, kuo toiau loshiu tuo po truputi gereja nuomone apie zaidima, kuo toliau tuo labiau RE4 primena :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man prilipo sita dalis,geresne uz resident evil 6,Evil Within greitu laiku zadu isigyt,nors visi ji peikia,patynka man tokio styliaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.