Rekomenduojami pranešimai

gal ir teisingai kalbi ;) tai galiu pasakyt kilzone shadow fall AI lygis afigienas,net su normal sunkumu nelengva,nes ne tai kad greit nukepa,bet protingi ir atkaklus,priedangos ir t.t. mazai gelbsti. :)

O aš galvojau kad toks botas kad nepereinu misijos nukepa pastoviai ant normal losiant,puola jie mane snaiperiai kapoja....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

stebuklai matyt dedas,nes man tai AI atrodo kad veikia normaliai,iskisi morda is kampo ir is kart pamato.bando flangint.jei tik uzsibuni priedangoje tai is kart granatom apmeto :D istorija tai zajabys pokolkas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš galvojau kad toks botas kad nepereinu misijos nukepa pastoviai ant normal losiant,puola jie mane snaiperiai kapoja....

jau pajutai shadow fall jega? :D bet istorija ir pabaiga nustebino,kai datrauksi pamatysi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo,tik be spoilu,laukiu kada atkeliaus sitas zaidimas i PS+ :)

jau yra ir ivertinimai,ir jie pokolkas labai geri,vidurkis turbut apie 8,5 is 10.o vartotoju pokolkas 8,2 is 10 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su malonumu susižaidė, AI toks tupavotas, bet čia tam kad bandė sukurti žaidėjui pasirinkimo laisve tarp stealth ir action. Žaidžiant visur kur imanoma stealth only tai super viskas, bet jei straight action tai AI per kvailas, na ir perk sistema tokia nelabai išdirbta ir naudinga. Bet tikrai žaidimas patiko, tik pabaigos kokios geresnės tikėjausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O sužaidei abi dalis ( to pačio žaidimo)

kaip suprasti? Ta prasme dvi pabaigos yra?

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasirenki tada,kada sprendi kuri kareivi isgelbeti,Fergus ar Wyatta,nuo tada pasikeicia.cia panasiai kaip The Witcher 2 nuo pirmo chapterio pabaigos.

Redagavo narkata
naudok [/spoiler] tagus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Wolfenstein: The New Order grafikos palyginimas PC, PS4 ir Xbox One (Video)

Puslapis Gamespot publikavo vaizdo klipą, kuriame lyginama skirtingų pirmojo asmens šaudyklės Wolfenstein: The New Order versijų grafika.

2-1-ekranas.png

Tam reikalui pasitelktos PC, Playstation 4 ir Xbox One platformos.

Beje, žaidėjai jau gali įsigyti specialų Wolfenstein: The New Orderleidimą – Panzerhund Edition. Nuo standartinės versijos ji skiriasi tuo, kad joje nėra žaidimo kopijos. Už 100 JAV dolerių (apie 250 litų) žaidėjai gaus spausdintų žemėlapių, schemų ir kitų dokumentų, 20 cm dydžio figūrėlę Panzerhund, 14 spalvotų atvirukų, tris antsiuvus, žetoną (dog tag). Viskas patalpinta į metalinę dėžę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
b* as nesuprantu, kam tie spoiler tag'ai, jei vistiek atsiranda tokiu gudruciu kurie nesugeba naudotis... :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.