Jimboo

utorrent problema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, susidūriau su tokia problema, kad bandant kažką siūstis per uttorent man išmeta "The system cannot find the path specified (WriteToDisk). Nesuprantu kame čia šaknys šitos problemos? PC naudojuosi aš vienas, nėra kitų user ir t.t. Pabandžiau perrašyti uttorent vistiek tas pats. Gal galite padėti kažkaip išspresti šita problemą? Landžiojau ir po kitus forumus, bet jokio aiškaus atsakymo ir nesuradau. Daugiau 2.18mb neatsiunčia jokio failo

Redagavo Jimboo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pabandyk nurodyt kita vieta failams saugoti

Pabanžiau, bet vistiek nesigavo. Kad ir į D: diską nurodau, kad siūstų vistiek ta pati problema. Dabar pasižiurėjau tai pvz per ThePirateBay arba per BTT atsiunčia normaliai, o per LM sustoja kai dar nepasiekia 1 procento. Gal čia su LM kažkas blogai yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabanžiau, bet vistiek nesigavo. Kad ir į D: diską nurodau, kad siūstų vistiek ta pati problema. Dabar pasižiurėjau tai pvz per ThePirateBay arba per BTT atsiunčia normaliai, o per LM sustoja kai dar nepasiekia 1 procento. Gal čia su LM kažkas blogai yra?

gali but su LM kazkas negerai... bandyk gal naujesne torentu versija atsisiust.... bandyk suteikt admino teises

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali but su LM kazkas negerai... bandyk gal naujesne torentu versija atsisiust.... bandyk suteikt admino teises

Viską išbanžiau. Gal savaime tada susitvarkys po kurio laiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane taip buvo. Pabandyk atidarius torrent failiuką, tame iššokusiame langelyje pakeisti pavadinimą, t.y. ištrinti tašką esančio pavadinimo gale ar pradžioje. Man padėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane taip buvo. Pabandyk atidarius torrent failiuką, tame iššokusiame langelyje pakeisti pavadinimą, t.y. ištrinti tašką esančio pavadinimo gale ar pradžioje. Man padėjo.

Labai, labai dėkui. Padėjo!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.