Tii

PSN Leaderboard

Rekomenduojami pranešimai

Kiek pažiūrėjau daug kam iš tope esančių žmonių trūksta vieno trofėjaus Dead space 2 žaidime. Tai Hard to the core. Man taip pat. Baisu prisiversti lošti, kai gali tekti kartoti ir kartoti pusę žaidimo. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek pažiūrėjau daug kam iš tope esančių žmonių trūksta vieno trofėjaus Dead space 2 žaidime. Tai Hard to the core. Man taip pat. Baisu prisiversti lošti, kai gali tekti kartoti ir kartoti pusę žaidimo. :whistling:

O nera kokiu workaroundu? Nes daznai buna, kad pereiti nemirus reikia, bet jei mirsti spaudi ne continue, o jei buna main meniu, arba su ps mygtuku isjungi geima ir tesi toliau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo ten checkpoint nėra. Gali lyg 3 save per visą game padaryti, ir per tuos 3 prisėdimus jį pereiti, ar bent jau žaidimo neišjungti. 1 save eini iki tam tikro save'o kuris rekomenduojamas, tada iki 2 ir 3. Tai jeigu išeisi į meniu ar dar ką, tai manau nuo ten kur už'save'inai nuo ten ir pradėsi.

"This difficulty is no cakewalk, because you only get to save 3 times in this mode and one mistake or unlucky slam from a spawning-out-of-nowhere Exploder can set you back a few hours. Therefore this is not for those that lack dedication and perseverance. You must be prepared to spend at least 6-8 hours per session in order to reach the next ideal save point. This includes allowance for dying and restarting back on last manual save. Chapters 1-10 can take up to 30mins to an hour each, and even more if you're dying and restarting again and again."  paimta iš playstationtrophies.org

Na aš savaitgalį galiu žaisti kokias 4h per dieną, čia jau jei gera nuotaika ir žaidimas neužknisa greitai. Kaip kad per šitą savaitgalį FC3 per 2 dienas viso žaidimo 5h gavosi. Tai tokius tempus su DS2 palaikyti reikia būti tikrai hardcore geimeriui, kad tiek laiko praleistum kiek reikia šitam trofui, ir tai jei nemirsi :D

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra visokių exploitų, bet vis tiek trijų išsaugojimų lyg neišvengsi. Jeigu neklystu. Prasisuka žmonės kažkaip, nes net ne ultra rare. Aš kaupiu jėgas ir galiausiai bandysiu. :D

-Goku-dragon-ball-z-35576097-1440-900.jp

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką manot jei kas kart atnaujinus pridėti info kur nors prie platinum skaičiaus per kiek pozicijų nuo paskutinio atnaujinimo nukrito, pakilo ar liko toje pačioje vietoje žmogus? Darbo papildomo kaip ir nedaug, bet smagiau matyti kokia situacija, kas rodo kilimą, kas vis krenta ir pan. Arba kiek platinum padaugėjo nuo paskutinio karto.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo,ta trophy atsimenu ir as,reikejo kantrybes ir laiko,ir nieko ten nesucheatinsi.Kazkoki sekmadieni prisedi, pasiimi pora redbull (ne alaus) nu ir davai po biski,po biski jei kokia vieta primirses paziuri youtube is kur blogieciai lys ir toliau. Surinkes esu visas Dead Space 1,2,3 platinas,tai DS2 sunkiausia buvo.DS3 irgi buvo panasus trophy, bet ten galejai suzaisti save failais. Sekmes su Hard to the Core(jei dar nepaemiai)  :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaučiu mano pirmas ir paskutinis kurio visus trofėjus surinkau žaidime ir nereikėjo būti hardcore gameriu. :D Aš apie far cry 4 kalbu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Thetruth, ideja gera, bet su dabartiniais "irl commitment'ais" sunkiai toki dalyka speciau. Jau kelios savaites vis prisimenu, kad reikia atnaujinti leaderboard'a, bet nespeju:<

One day. One day.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaučiu mano pirmas ir paskutinis kurio visus trofėjus surinkau žaidime ir nereikėjo būti hardcore gameriu. :D Aš apie far cry 4 kalbu.

O kodel paskutinis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Thetruth, ideja gera, bet su dabartiniais "irl commitment'ais" sunkiai toki dalyka speciau. Jau kelios savaites vis prisimenu, kad reikia atnaujinti leaderboard'a, bet nespeju:<

One day. One day.

Netinkamas metas atnaujinti. 15.99 :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel paskutinis?

Gali buti, kad daugiau nesurinksiu, nes dauguma zaidimu reikalauja online losti ar kokius neitikimai sunkes uzdotes, arba tureti dlc dar kuriu as nepirku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti, kad daugiau nesurinksiu, nes dauguma zaidimu reikalauja online losti ar kokius neitikimai sunkes uzdotes, arba tureti dlc dar kuriu as nepirku...

Online nepatinka? DLC tik papildomi trofėjai. Jų nereikia, kad surinkti pagrindinius 100%, dažniausiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.