Tii

PSN Leaderboard

Rekomenduojami pranešimai

Vo mano draugo gamecard,per kita atnaujinima turetu isokt i leaderbord ,completion vienas geriausiu tope (tikslas- pakelti iki 100%)

Marienas--.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Robodog nu jo, bičas atkala kiekvieną žaidimą . Gaila, kad plm jis nesilanko turbūt? :) Draugų čia visi galim prišaudyt, kad pusę senbuvių lėks iš topo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniškai, tai kurie nėra plm tai visus išmesti iš to sąrašo , juk čia daugiau PLM Leaderboard o ne visu draugu LT kurie nėra plm nariai, bet čia jau ne man spresti, mesti juos ar ne, čia jau Tii atsakingas už ši Leaderboard sąrašą 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo čia tas topas vieniem kitų atžvilgių ne visiems lygus. Įdomu būtų, kaip čia pasakius Lietuvos psn "geimerių" topas, kur būtų atsižvelgta į kelis aspektus nustatant žaidėjų žaidėją. Pavyzdžiui, platinų skaičių, žaistų žaidimų skaičių (kiekį) ir overall completion (čia žinoma dlc visoki trukdytų daug kam). Aišku čia reiktų excel'yje susipildyt info ir kokią formulę pagal tų aspektų svarbą sumasčius gauti tarkim tą indeksą. Na žodžiu, pribūriau aš čia... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Robodog nu jo, bičas atkala kiekvieną žaidimą . Gaila, kad plm jis nesilanko turbūt? :) Draugų čia visi galim prišaudyt, kad pusę senbuvių lėks iš topo :D

Nu taip as suprantu,bet kol Tii sugalvota sistema nesikeicia (kuriai as pritariu) tai ir imeciau draugelio gamecard. Pakalbinsiu kad i plm uzsiregistruotu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atnaujinau (pagaliau)! :D

Lygtais nieko nepamirsau padaryt ;)

@Robodog, pridejau Mariena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau prisedau atnaujinti. Didziuliu pakitimu per 2 menesius nebuvo, bet keli zmones pakilo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Opa! Nesitikejau, kad toki suoli padarysiu, nors ir ne vienos platinos nuo praeito atnaujinimo nepaemiau:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi! Labai dekui @Emilis09, jis parase script'uka saraso atnaujinimu pratraukimui, kas labai daug rankinio darbo sutaupo! Zinoma, nelabai man juo pavyksta "teisingai" naudotis, bet atnaujinimai turetu buti daznesni dabar! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, veikia jums psn? Tai niekas jau negali atsakyti...

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau praėjo nemažai laiko nuo paskutinio atnaujinimo, buvau visai pamiršęs apie sistemą, tad sumaniau atnaujinti. @Tii, kiek matau, lankėsi prieš kelias dienas, tai kolkas įkeliu čia. Vėliau jis atnaujins pirmą pranešimą :). Šiandienos PSN top'as atrodo štai taip:

Atnaujinta 02/06/2015
Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad nera reikalo dazniau nei karta i menesi atnaujinti. Nesirenka taip greit platinum,kad vertutu dazniau laika eikvoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.