Tii

PSN Leaderboard

Rekomenduojami pranešimai

O kieno profilius pastalkinat kartais? As kartais uzmetu aki paziureti kaip sekasi Arturukui, Tii, Tymbarkui, Mantynijo, Tronoxui, Artorias ir Martynui. Kazkaip uzsienieciai, o ypac tie topuose visiskai nedomina. :)

Jei checkinai mane, tai matei, kad per darbus nelabai kada turiu normaliai prisesti palosi:<

Uztat ryt busiu Lt, tai pasiemu savo PS3 ir kelis zaidimus prazaisiu butinai, tai siek dides sarasas :D

O kaip matau temoje daug nesutarimu del topo, siulau taip:

Praeisiu lista ir suziuresiu visus "nelietuviskus" nickus.

Tada praeisiu tema ir suziuresiu kurie nelietuviski nickai yra cia pasirase.

TADA praeisiu vel sarasa ir prie visu nicku, kurie cia nepasirase sudesiu kazkas panasaus i "unverified" prie nicko ir juos (pagal lygi) sukelsiu i saraso apacia. Taigi sarasas galiausiai gausis taip:

Lietuviai (bei visi "verified") ir tada apacioje "unverified".

Kaip tokia ideja? :)

ETA neduodu jokio, bet kada turesiu laiko (ir jei patiks ideja) - padarysiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ko cia taip uzbludijai be ps3 i mokslus? :)

Veliau, kai apsiprasciau, darba susirasciau, tikrai atsivesciau ir koki TV normalu pasimciau vietoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tii, dar galima, kaip ir mineta, prirasyti prie niku kurie yra is Plm kai turesi atliekamo laiko.

O kas liecia platinum rinkima tai pas mane dabar kaiptik nemazi planai surinkti is visu leftoveriu platinum, tai po truputi ir uzsiimu tuo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Tii, gera idėja. ;)

@Tronox,sėkmės, gal labai nejausi medžioklės bado jausmo. :D

Lietuvoj rugsėjį šiek tiek reikalų turėsiu, tai gal spėsiu B4 platin'ą pasimt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tii, dar galima, kaip ir mineta, prirasyti prie niku kurie yra is Plm kai turesi atliekamo laiko.

O kas liecia platinum rinkima tai pas mane dabar kaiptik nemazi planai surinkti is visu leftoveriu platinum, tai po truputi ir uzsiimu tuo.

Siaip laisvai galima, bet prisipazinsiu, visu mintinai ikrai nepamenu:$ Kada turesiu laiko (turbut kita savaitgali tik, nes testuoju nauja zaidima darbe (turejau pasigirt:> ), tai su laiku strioka:o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oh damn, nemačiau kada brolį įdėjo. Not bad, 22nd, bėgsiu pasveikint :halone:

Ech tik nesenai pasiekiau 13lvl, pamenu dar kada užteko tokio papulti į topą, good times, good times :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tii ziuriu nuo tada kai darba radai su Platinum chalturini kaip reikalas. Didzioji dalis arba Japoniski kur platinum per kelias h susirenka. Arba visokie Magus kur jei nebutu super lengvi trofejai didzioji dalis aplenktu juos is tolo. :)

Zaidimu industrija neleidzia normaliai palosti. :)

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tii ziuriu nuo tada kai darba radai su Platinum chalturini kaip reikalas. Didzioji dalis arba Japoniski kur platinum per kelias h susirenka. Arba visokie Magus kur jei nebutu super lengvi trofejai didzioji dalis aplenktu juos is tolo. :)

Zaidimu industrija neleidzia normaliai palosti. :)

Leidzia, tik nedaug laiko trofejam lieka, kai namie zaidziu dar ta pati prie ko dirbu :D

Backlog'a labai savo sumazinau, del to tokie zaidimai paskutiniu metu ir krito. Kalbant apie JP zaidimus - man jie is tikro patinka, perzaidziu greitai platinai ir tada pereinu normaliai, kiek galedamas is tikro isigilindmas i zaidima;)

Visas backlog'as (ir ka zaidziau per paskutinius metus ar du) mano profilyje, jei idomu >:) Vos 3 zaidimai belike ir tai ni no kuni platinos nerinksiu, nes tiek laiko neturiu, o Little King's Story/BTS laukiu prisesti labai. Po ju - laukia shopping spree, ko ilgai noriu, bet del backlogo neperku:

• Lego the Hobbit (PS4)
  • Conception 2 (Vita)
  • One Piece: Unlimited World Red (Vita arba PS3, neapsisprendziau dar)
  • FF13-3
  • gal Watchdogs (PS4)
  • Lego Batman 3 (PS4)
  • Driveclub
  • The Crew
  • The Wolf Among Us (PS4, ziauriai patiko zaidimas, Telltale games tikrai paremsiu dar karta)
  • GTA V (gal si karta platina nesiglitchins)
  • gal Shadow of Mordor
  • Assassin's Creed (PS4)
  • Bloodborne ir Evolve (kaip tik ant gimtadienio)
  • Tearaway (PS4, ant vitos pereitas - nuostabus zaidimas, mielai dar karta suzaisiu)
  • Persona Q (3ds)
  • Persona 4: D (Vita)
  • Persona 5 (atsius pazistami is JP kai tik bus data paskelbta)
  • FFXV/The Last Guardian?

tl;dr zaidimu, kuriuos dauguma matytu "kaip mainstream" ar "normalius" turiu labai daug noro nusipirkti, bet laikausi, nes backlog'o dar nebaigiau, taciau jau nebedaug liko:>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakoma, dėl skonio nesiginčijama, bet iš 6,825, tik 22 Ultra rare trofėjai, apie paskutinius 15 platinų, gal patylėsiu. :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Leidzia, tik nedaug laiko trofejam lieka, kai namie zaidziu dar ta pati prie ko dirbu :D

Backlog'a labai savo sumazinau, del to tokie zaidimai paskutiniu metu ir krito. Kalbant apie JP zaidimus - man jie is tikro patinka, perzaidziu greitai platinai ir tada pereinu normaliai, kiek galedamas is tikro isigilindmas i zaidima;)

Visas backlog'as (ir ka zaidziau per paskutinius metus ar du) mano profilyje, jei idomu >:) Vos 3 zaidimai belike ir tai ni no kuni platinos nerinksiu, nes tiek laiko neturiu, o Little King's Story/BTS laukiu prisesti labai. Po ju - laukia shopping spree, ko ilgai noriu, bet del backlogo neperku:

• Lego the Hobbit (PS4)
  • Conception 2 (Vita)
  • One Piece: Unlimited World Red (Vita arba PS3, neapsisprendziau dar)
  • FF13-3
  • gal Watchdogs (PS4)
  • Lego Batman 3 (PS4)
  • Driveclub
  • The Crew
  • The Wolf Among Us (PS4, ziauriai patiko zaidimas, Telltale games tikrai paremsiu dar karta)
  • GTA V (gal si karta platina nesiglitchins)
  • gal Shadow of Mordor
  • Assassin's Creed (PS4)
  • Bloodborne ir Evolve (kaip tik ant gimtadienio)
  • Tearaway (PS4, ant vitos pereitas - nuostabus zaidimas, mielai dar karta suzaisiu)
  • Persona Q (3ds)
  • Persona 4: D (Vita)
  • Persona 5 (atsius pazistami is JP kai tik bus data paskelbta)
  • FFXV/The Last Guardian?

tl;dr zaidimu, kuriuos dauguma matytu "kaip mainstream" ar "normalius" turiu labai daug noro nusipirkti, bet laikausi, nes backlog'o dar nebaigiau, taciau jau nebedaug liko:>

Pavydziu del backlogo uzbaigimo, man dar apie 50 zaidimu is ps3 eros liko. :)

Jasna situacija pasiziurejau ka perejai, kas liko tai visumoje nemazai laiko paaukota.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir cia neskaiciuojant ka siaip prazaidziau ar zaidimus, kurie neturi platinos :D
Sekantis pagrindinis pirkinys bus driveclub, sito laukiu ;)

@Soujiro, jei tiesiog mano pobudzio zaidimuose megsta zmones rinkti trofejus, tai jau ne nuo manes priklauso ;)

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su nauju updaeitu manau reikėtų pravalyti visus iki 10 plat, nes realiai tik laiko klausimas kol iškris. Benchekas nuo sausio mėn nebelošia, Pilkas kažkodėl trofėjų nebėra jau ilgą laiką.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš bet paprasta diablo3 ant ps3, atsibodo jau jis man :) plius dar ant pc turiu abu diablo3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.