Tii

PSN Leaderboard

Rekomenduojami pranešimai

eiliškumas priklauso kiek platinu turi, užtai ir atrodo taip, buvau rašęs čia apie ta eiliškumą @Mantinijo

Tai suprantu, bet, kai kur 15 lygis žemiau už 14. Man didelio skirtumo nėra, tik pastebėjimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai suprantu, bet, kai kur 15 lygis žemiau už 14. Man didelio skirtumo nėra, tik pastebėjimas.

Patvarkiau.

Kai eini per 50 zmoniu sarasa ir visus pertikrini atnaujinimui, kartais ne i ta vieta ka nors nukopijuoji arba nepastebi pasikeitimu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jofana, kiek primete vidutinio sunkumo, dabar net i gala be 14lvl ir kokiu 10 plat nepapulsi, arsi konkurencija. :)

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jofana kiek primete vidutinio sunkumo, dabar i gala net be 14lvl ir kokiu 10 plat nepapulsi, arsi konkurencija. :)

Teks labiau padirbėti, kad pasivyti. :D Bet iki 14-15 prieisi ir tilpsi, nes kiti lėtai juda ar visai nežaidžia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai su laiku stipriausi ir isliks, zaidziantys ismes nezaidziauncius, true gameriai nugales pozerius, triumfuos traiskanotos akys, glebios rankeles, akiniai ant nosies ir visi bus labai laimingi. Dar cia labai tiktu tagas ne i tema. Bet kadangi siam pezalui temos nera, net tas tagas cia ne i tema. Tai va :)

O siaip pagal tagus ziuriu labai daug lietuviu tope naudoja ps+,smagu, kad vis daugiau zmoniu pradeda moketi uz zaidimus. Net jei tai ir kiek kitoks budas.

O del tilpimo tai jo, yra tu zaidimu kur prinokusiu platinu yra, tik susirinkti beliko. Gow3, 4. Uncharted visos dalys (su trecia neprasisuksiu nes season reikia kiek zinau). Rayman, guacamelee, batman, infamous, brutal legend. Tai po truputi pradejau skinti vaisius :)

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atnaujinau ir isemiau kelis neaktyvius, t.y. kur ~6men nezaide :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@v1ncelis Tai kad nelabai pasireiskes cia buvai:>

Pridejau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joa, man iki to leaderbort dar kokie 2metai :D
nes turiu tik ps4, ir tik 5lvl esu, tad dar kokiu 10lvl reikia, o tai tikrai nemazai trofeju reikia surinkt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai kaip toli nuo pasirodymo ten toli apačioj esu dabar? Pastarosiomis dienomis tarp egzų padirbėjau :DMartynas007.png

Redagavo Martynas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.