Tii

PSN Leaderboard

Rekomenduojami pranešimai

Gal trofeju nesusinchronizavai per ps4?

Sinchronizuota tikrai. Visus trofėjus ir žaidimus rodė anksčiau, vieną dieną jie tiesiog padarė dzingo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sinchronizuota tikrai. Visus trofėjus ir žaidimus rodė anksčiau, vieną dieną jie tiesiog padarė dzingo :D

privatumą pasidarei užtai ir nemato 

2014-02-24_07-36-32.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:cenzura:  koks aš aklas :D

Dabar tik reik surast kur aš čia primakalojau :D

Ačiu @narkata !

Redagavo narkata
Nesikeikiam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Levelis pakylo  :trl:  Būtų įdomu susidaryti sąrašiuką žaidimų, kuriuos davė per pora metų ps+, nes dabar nežinau kiek aš ten jų turiu ir iš kuriu būtų galima easy trophies rinktis :)  :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:trl: Levelis pakylo  :trl:  Būtų įdomu susidaryti sąrašiuką žaidimų, kuriuos davė per pora metų ps+, nes dabar nežinau kiek aš ten jų turiu ir iš kuriu būtų galima easy trophies rinktis :)  :sir:

Sunkokai keliesi, kai jau tiek žaidimų peržaidei. :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
@Amunicija mano profily pailiustruoti visi PS+ IGC žaidimai, bent jau tie, kurie turi trofėjus :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sunkokai keliesi, kai jau tiek žaidimų peržaidei. :innocent:

@Mantinijo Pas mane žaidimų buvo tikrai daug. Nesuku galvos dėl tu kur po kelis trophejus, juos isijungiau, pameginau, nepatiko ar laiko nenorėjau skirt ir taip liko :) O šiaip tai pokolkas stengiuos rimtesnius žaidimus į kuriuos nusitaikau pereiti 100proc. ar platai ;) Labiausiai muša tie žaidimai kur prie ps+ duoda, nes buvo tokių, kad tikrai ne mano styliaus, nors ir atrodo mėgstu beveik visų žanrų. Stengsiuos su laiku atsigriebt ps+ ko nespėjau pražaist, nes per gerus metus prisikaupė tų žaidimų tikrai daugiau nei galiu sau leist pražaist studijuodamas VGTU :D

Ne į temą

@Amunicija mano profily pailiustruoti visi PS+ IGC žaidimai, bent jau tie, kurie turi trofėjus :P

Ta pastebėjau @tymarkFM anksčiau, bet gerai, kad priminei ;) Reiks mėgint sąrašą susidaryt ir pracheckint visus naujai, bandant aišku trophejus surinkt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

per pati ps3 nematysi tik per čia gali matyti https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?request_locale=en_GB nes prie žaidimo bus galiojimo laikas parašytas , tai tas žaidimas reiškia buvo duotas nemokamai 

Aišku galima pamatyti per ps3 kokie žaidimai duoti nemokamai (bet tai kainuos tau 1 mėnesio PS+ prenumerata) nes kai užsisakai PS+ automatiškai visi duoti nemokami žaidimai download list'e atsiranda pirmame sąraše :)

tokiems klausimams yra sukurtos temos o ne čia klausinėt

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Psnprofiles.com pridirbo balandžio pirmosios proga. PrincessProfiles. :lol:
attachicon.gifScreenshot_2014-04-02-00-23-25.png

Jo, neblogai :D

Pernai pamenu "errmagherd" rasymas buvo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, neblogai :D

Pernai pamenu "errmagherd" rasymas buvo :D

Dar buvo aprašyme pakeista į I like horses. Visai nepagavau kampo, kas taip žiauriai pridirbo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aptikau dar vieną pasislėpusį lietuvį:

nenugalimas.png

Manau, jog tas completion jau neturi prasmės, nes galima slėpti žaidimus ir keisti skaičius kaip tik užsigeidi.

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.