Yuppy

Reikia pagalbos dėl backwards compatibility žaidimo

Rekomenduojami pranešimai

Na sveiki, tai pirmiausia atsiprašysiu už tai kad sukūriau temą vietoj to kad rašyčiau jau esamoje temoje, bet ten kaip pastebėjau jau niekas nebesilanko, ir šeip forumas apmiręs kažkoks. Žodžiu esmė tokia, prieš maždaug mėnesį įsirašiau NFS: Underground 2, kuris pagal viską yra backwards compatible su xbox 360, bet kai paleidžiu jį ant savo xbox'o, man rašo:

This original xbox game is not supported on your xbox 360 console. An update to support this game may be available. For more info, go to www.xbox.com/games .

Taigi taip ir padariau, nuėjau ten, bet ten jokio update neradau, tad sumasčiau tiesiog pamiršti apie tą legendinį žaidimą.

Šiandien užkliuvau į temą apie backwards compatibility žaidimus, ir perskaičiau kad reikia update, kad galėčiau pasileisti betkokį backwards compatible žaidimą, tai mano klausimai būtų:

1.Ar įmanoma tą update taip pat kaip ir dashboard'ą įsikelti į mano xbox 360 per USB fleshiuką? nes aš neturiu priėjimo prie xbox live.

2.Mano xbox 360 yra flashintas, ar tas update neperflashintų mano xbox 360?

3.Kur galėčiau gauti tą update?

Dėkui iš anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Toje temoje tiek pat apsilankytu, kiek ir sitoje, nereik cia kurt kazkokiu atmazu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten paskutinį kartą žmogus uždavė klausimą prieš 9 mėnesius, jis visdar negavo atsakymo, tai taip, tiekpat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pati gautum ten, ka ir cia. Del pacio zaidimo, bandziau as kazkada irgi pasileist, su tais update ximycinau, nieko nesigavo, tai ir nebesistengiau ten kazka daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be neto nepasidarysi.su netu pora min.namie ka neto nera? Cia kazkaip tai rasai.tiesiog pasijung prie neto laido ta xbox ir pasidaryk reikiama update ir vel atjung. Nieko nenutiks niekam blogo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be neto nepasidarysi.su netu pora min.namie ka neto nera? Cia kazkaip tai rasai.tiesiog pasijung prie neto laido ta xbox ir pasidaryk reikiama update ir vel atjung. Nieko nenutiks niekam blogo. :)

Tai kaip suprantu kad naudotis internetu ant xbox 360 reikia nusipirkti xbox live membership, ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne .kisi neto laida.pasigauna jis neta.dedi xbox 1 zaidima, aisku teisingai irasyta ir atsiuncia update.viskas. moket reikia uz multiplayeri

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įjungiau interneto laidą, kai paspaudžiu kad siųstų tą update, man tiesiog krauna, krauna ir sugražina į dashboardą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Update gali gauti is MS puslapio,tai yra atskiras update ir tavo X360 jis negali uzbaninti,kitas dalykas ar tavo Xas turi hdd?nes pirmojo xbox zaidimus gali zaisti tik su tais X360 kurie turi hdd, slim 4gb original zaidimu nepaleidzia,taipogi USB flesiukai cia irgi nesiskaito...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal nera interneto normalaus? Xbla uzkrauna? Gal jau irase ta update tada. Kitas dalykas xbox 1 zaidimai neina su vga laidu kai kurie.kiti su 50 / 60 hz problemu turi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 120gb hdd, čia apie šitą updatate kalbi - http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=12129 ?

šviesolaidinis internetas, ant pc veikia, lošiu per hdmi laidą, xbla neužkrauna, tai turbūt nepagauna interneto xbox'as, būtų paprasčiau per USB flashą persikelt update į xbox'ą, jeigu surasčiau tą update.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip sitas Update

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau pasileist per USB flashus (išbandžiau 2), kai perkraunu xbox'ą gaunu 1 raudoną švieselę, ir išmeta system error ant ekrano, ištraukus USB viskas gerai. Bandysiu ryt į diską įrašyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.