igniukas01

liejasi vaizdas

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, atsirado problemų su pc liejasi vaizdas. Kaip supratau tai čia vaizdo plokštė kalta?

P.s kiek girdėjau tai pas mane neįmanoma keist vaizdo plokstes. mano pc: lenovo 964171g

Nuotrauka

Redagavo igniukas01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi, atsirado problemų su pc liejasi vaizdas. Kaip supratau tai čia vaizdo plokštė kalta?

P.s kiek girdėjau tai pas mane neįmanoma keist vaizdo plokstes. mano pc: lenovo 964171g

Nuotrauka

Nelabai čia matosi kad vaizdas lietusi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia gal youtubei tas filmukas su tel kamera filmuotas del to ir liejasi tau?

arba rega pasitikrink gal tau liejasi ne pc ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti tu print screena padarei mes nematysim jokiu defektu tokiu budu, visi defektai jei ir buna, artifaktai, blur'as jie nera kodo padarinys, tai is vaizdo plokstes, displejaus gali kilt ir ju tu neuzfiksuosi su print screen, daryk normalia nuotrauka ir tada kelk. beto gal reiketu ir akis pasitikrint ar rega nesutrikus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti tu print screena padarei mes nematysim jokiu defektu tokiu budu, visi defektai jei ir buna, artifaktai, blur'as jie nera kodo padarinys, tai is vaizdo plokstes, displejaus gali kilt ir ju tu neuzfiksuosi su print screen, daryk normalia nuotrauka ir tada kelk. beto gal reiketu ir akis pasitikrint ar rega nesutrikus.

normaliai viskas su ta mano rega :D zodziu, reikia butinai vaizdo plokste keist, kad susitvarkytu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

normaliai viskas su ta mano rega :D zodziu, reikia butinai vaizdo plokste keist, kad susitvarkytu?

nufotkink vaizda su fotiku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negali būt toks variantas, kad rezoliucija (grafika) nusimušė į mažesnę? Nes su LCD ir LED monitoriais tas išplaukimo efektas būna, jei rezoliucija nėra nustatyta maksimali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negali būt toks variantas, kad rezoliucija (grafika) nusimušė į mažesnę? Nes su LCD ir LED monitoriais tas išplaukimo efektas būna, jei rezoliucija nėra nustatyta maksimali.

Nemanau, pas buna issiliejes vaizdas, tada susitvarko ir vel issilieja ir taip pastoviai kai ilgiau bunu ijunges pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Monitoriaus plazma isdegus dar gali buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.