Ver

XBOX live GOLD pirkimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, šiandien jau noriu užsisakyti pirma karta xbox live gold, bet apie tai dar nieko nenusimanau.

Jeigu aš perku xbox live gold, nusipirkęs turėčiau gauti kažkokius duomenis, bet kaip ten jį reikia aktyvuoti? Aš turiu accountą xbox live prisiregistraves, ar as galesiu prie to accounto prisidėti ta gold.

Aprašykite visą procesą kaip suaktyvuoti ta gold po nusipirkimo.

Dėkui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Speju pirksi internetu, tai ateis tau i email kodas, ji gali suvesti per xbox arba per pc, kaip tau patogiau. Jei per xbox, spaudi meniu mygtuka( didelis x, pultelio centre) tada i kaire ir bus redeem code, ten spaudi, suvedi koda ir viskas. O jei per pc nori, eini i live.xbox.com, ant xbox live pasirinkus bus tas pats redeem code

Redagavo S1mmas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Speju pirksi internetu, tai ateis tau i email kodas, ji gali suvesti per xbox arba per pc, kaip tau patogiau. Jei per xbox, spaudi meniu mygtuka( didelis x, pultelio centre) tada i kaire ir bus redeem code, ten spaudi, suvedi koda ir viskas. O jei per pc nori, eini i live.xbox.com, ant xbox live pasirinkus bus tas pats redeem code

Tai va nusipirkau pre-paidą 3mėn (eu/uk), bet kai bandžiau reedemint prašė papildomų duomenų (adreso, pašto kodo ir pan.) Ai galvojau kartą padarysiu viską normaliai, pasikeičiau šalį i Lietuvą, suvedžiau kodą - rašo kodas neteisingas. Susisiekiau su MS support, tie po 2mėn atrašė, kad ne tas regionas - nieko negalim padaryt.

Tai sakot dabar atsikeisiu vėl i UK, suvesiu išgalvotus duomenis ir veiks? Nes pats esu žaides xbl (prideda 3mėn kai perki konsolę) ir žinau kad chebra Lietuvoj žaidžia, vnž įmanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va nusipirkau pre-paidą 3mėn (eu/uk), bet kai bandžiau reedemint prašė papildomų duomenų (adreso, pašto kodo ir pan.) Ai galvojau kartą padarysiu viską normaliai, pasikeičiau šalį i Lietuvą, suvedžiau kodą - rašo kodas neteisingas. Susisiekiau su MS support, tie po 2mėn atrašė, kad ne tas regionas - nieko negalim padaryt.

Tai sakot dabar atsikeisiu vėl i UK, suvesiu išgalvotus duomenis ir veiks? Nes pats esu žaides xbl (prideda 3mėn kai perki konsolę) ir žinau kad chebra Lietuvoj žaidžia, vnž įmanoma.

as ir naujas xbl vartotojas, tai dariau taip, google rasai fake name generator, ten bus toks psl kur sudaro duomenis su tikrais adresais, tai pasirinkau UK regiona per xbox, suvedziau tuos billing adresus, savo paypal dar prijungiau prie atsiskaitymo budu ir tada leido man jau pasirinkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nusipirkau 3men golda ir irasydamas koda gaunu 

Something went wrong
Sorry about that. Give it a try in a while.

Kas galetu buti,gal kas susiduret ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemokamas Xbox Live GOLD 7 days: einat į ssl.skittles.com, ivedat koda m95mn, savo duomenis ir emaila (vienam emailui vienas xbox live kodas).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.