Rekomenduojami pranešimai

na geras engine bet pats gameplay nieko daug nesiskiria nuo kad ir SH2 dalies laiku, animacijos irgi ne kazka , na ne last of us judesiai  :) . bet gal ir norejo padaryt toki kaip residento remeika su grazia grafika ir senu gameplay valdymu. 

ir tas kiekviena karta degtuko metymas ant visu siek tiek hmmm atrodo. sauni ir meti degtuka . done. jei nemeti tai po to matyt mirsi nuo to pacio prieso. nes mirsta kaip matosi ir nuo vieno smugio.

pliusas kad jis iseina jau neuzilgo o tuo metu nauju horroru atrodo nebus, tai netures konkurencijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai grazus vizualiai ant pc bent. ir labai ziauriai slyksciai kraupus irgi.. tik su klaviatura neina valdyt taip kaip noretusi tai reiks pulteli pasijungt. ant pirmo sutikto prieso teko mirt 2 kartus ir ziuret labai jau kraupia zuvimo scena. tokio zaidimo tikrai negalima rodyt jaunesniem kaip zaidi..nes na tiesiog cia visko perdaug ... pirmas ispudis toks kad labai geros teksturos ir ivairus efektai bei animacijos  ..atmosfera tai  :gasp:  daug selint atrodo teks tai geriau jau ta daryt kaip reikiant ir su klaviatura nematau kaip tai daryt butu patogu ir siaip pultelis cia daug geriau tiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jega, tai visgi jau ne vienas atsiliepimas geras :). O buvau kazkaip gana skeptiskai pradejes ziuret i sita zaidima. Labai norisi isbandyt, belieka sulaukt EN Pal relyzo ir priciupt Verbatimo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet pazaidus siek tiek daugiau kas pasimato:

zaidimas linijinas kaip nezinia kas. laisves silent hill 1 daugiau turejo nu bet koks siaubo zaidimas kurs turejo koki nors mansion ar kazka kur buvo daug kambariu turejo daugiau laisves nei sitas super engine kurtas naujas sedevras.. kolidorinis ziauriai. ne tas zodis.. eini is tasko A i taska B vieninteliu galimu keliu . negana to isijungia tokie pusiau nevaldomi epizodai kai tu tik laikai valdyma pirmyn o jis viska daro pats.. tipo nebuvo galima leist man paciam begt su atskira knopke o su kita pasokt ... ne , to net nedave.. jis pats bega kai reikia ir dar padaro ka reikia pats is esmes.  hmm keistoka tokios apimties zaidimui

kad ir miske atsirandi vistiek jokios laisves.. ziauriai jos nera ne kiek.. tipo: tie kas zais tokie bukaprociai kad neras patys kelio ar pasiklys tai reikia jiem sustatyti sienas is sonu kad eitu tik vienu keliu ..  :poker: kad taip pasijaucia is tikro pagalvojus.  ir to grozio nelabai liko kai patekom i atviresne erdve ..   :(

taigi tu nevaldai jo begimo , neturi normalaus inventory meniu, ir siaip nieko negali atakuot nes ten visi tave istasko i gabalus jei ka susitinki ...  :poker:  ai na metai degtukus ant jau gulinciu zombiu kad sudegtu .. cool  :yao:

toks lineika po kiek laiko palosus pradeda uzknisti is tikro.. ne tie laikai jau kazkaip .. ir na ne tokius survival horror mes zaidem senais laikais netgi. tas pats pirmas RE turejo aisku valdyma ir daugiau laisves bent jau kambarius visus isieskot.. 

kai kuriuose vietose pasijauciau lyg buciau silent hill 2 dali. bet dazniausia no idea kas vyksta kodel ir kaip tai valdyt.. vos ne quick time eventai praeina vienas po kito ..su tavo nedideliu isikisimu. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai siūlau tau žaisti SH bus tada tau laisvės, man patinka kolidoriai (žiūrint koks koks žaidimo žanras) PVZ Dead space irgi kolidoriai ir kiek atsimenu tau patiko 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir sitas butu patikes .. kazkas ten tokio yra .. kaip ir sakiau valdymas neaiskus. inventoris toks kaip ir yra kartais jis o kartais nera.. dar ir craftinimo maciau duos.. na ten toj ligoninej..tikrai mazai dave pavaiksciot ..man patinka kai story itraukia ir veda , jo tada nereikia nei laisves.. ka ten renki bankes su smegenim .. kodel ? daug mindfucko irgi ten ..  :god:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka ten renki bankes su smegenim .. kodel ? daug mindfucko irgi ten ..  :god:

Šito aš nežinau nes dar nežaidžiau tik žiūrėjau per twitch.tv valanda ir užsimaniau pažaisti ji, tai tik gausiu ryt arba poryt tada galėčiau pasakyti, aišku smegenis mano išneš 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man is video visai kitaip irgi atrode ..nes video labai graziai viska pateikia... bet reiks dar palost daugiau kai bus tam nuotaika. ai ir tu neturi proziko kuri galetum kada nori uzsidegt ..  :yao:

o tavo mirimo scenos per ziaurios ..  :unhappy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kolkas dar  6 epizode ir man žaidimas patinka. Taip jis ne tas kur reikėtų klaidžioti po teritorija renkant raktus kaip RE, bet tokiam siužetui tai ka jie nori parodyt manau normalu. Ir tikrai nera jau tokie visiskai kolidoriai, kad nebūtų visai laisvės. Aš rasdavau kelis kelius kaip praeiti viena ar kita vieta. Arba atsiduri vietovėje su kialiais pastatais kur yra priešų ir pats sprendi kaip ir pro kur eiti. Kaip ir i kiekviena beveik nama yra palikti kokie pora iėjimų ir čia jau neskaitant langų. Taip čia ne koks SH:Downpour su laisve klaidžioti visur, bet nėra jau taip viskas žiauru.

PS: ir scalman'ai prožektorius yra.

Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pazaidziau is esmes zaidimas geras, tik priesai biski OP vienas blogas judesys ar ne ten panaudota kulka ir viskas dead...  Nesamone tame, kad keliose vietose uzdaro su kruva priesu ir negauni beveik ammo, tai kaip juos iszudyt, jau gali pasitelkt vaizduote :D Bent duotu ta kirvi ne vienam hitui panaudot ar kazka tokio, nes jei nepagalvojes ispleskini kulkas, tai lieka tik melstis, kad niekas neislystu netiketai. Noretusi, kad butu laisves ne ta prasme, kad daugiau open world, bet kad butu keliu kuriais tiesiog nezudydamas  galetum apeiti priesus, ar pro juos prasliukinti, kaip buvo outlast, nes cia besamone stovi koridoriui priesas ir tu privalai su juo susigrumti, nes kito kelio nera...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pazaidziau is esmes zaidimas geras, tik priesai biski OP vienas blogas judesys ar ne ten panaudota kulka ir viskas dead...  Nesamone tame, kad keliose vietose uzdaro su kruva priesu ir negauni beveik ammo, tai kaip juos iszudyt, jau gali pasitelkt vaizduote :D Bent duotu ta kirvi ne vienam hitui panaudot ar kazka tokio, nes jei nepagalvojes ispleskini kulkas, tai lieka tik melstis, kad niekas neislystu netiketai. Noretusi, kad butu laisves ne ta prasme, kad daugiau open world, bet kad butu keliu kuriais tiesiog nezudydamas  galetum apeiti priesus, ar pro juos prasliukinti, kaip buvo outlast, nes cia besamone stovi koridoriui priesas ir tu privalai su juo susigrumti, nes kito kelio nera...

Nu aš daug kartu esu tesiog prabėges arba tylai prasliukinės. Dėl ammo žiauru biški, net prieš bosus, bet šaip ne taip jau 15 chapteri esu.  Old school labai primena šitas žaidimas tikra įšgyvenima, negu tos resident evil naujos kur šaudyk kur nori, nės ammo dahuja yra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aš daug kartu esu tesiog prabėges arba tylai prasliukinės. Dėl ammo žiauru biški, net prieš bosus, bet šaip ne taip jau 15 chapteri esu.  Old school labai primena šitas žaidimas tikra įšgyvenima, negu tos resident evil naujos kur šaudyk kur nori, nės ammo dahuja yra. :)

Nu jo, bet kartais jau atsibosta, kad truksta veiksmo, net norisi nebesliukint, o tiesiog pataskyt tuos zombius :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.