Fisherman

The Legend of Zelda: Kamigami no Triforce 2 (link to the past 2 ?)

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Kūrėjas: Nintendo
Leidėjas: Nintendo
Žaidimo variklis:
Žanras: Adventure
Režimai:
Išleidimo data: 2013/2014
Reitingas:
Metacritic įvertinimas:
Platformos:3ds
Puslapis:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IcZ8wnPWb4s
NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka

Kas turi 3DS patarčiau parsiusti 3D trailer iš eshop. Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nauja zelda bet kuriuo atveju gerai, bet butu labiau patike normali 3d versija. Ocarina of time parode kad tikrai gali buti padaroma rimta, graziai atrodanti zelda, o cia taip lievokai.

Isvis atrodo kad nintendo zaidimu per daug daro vienu metu ir vietoj to kad padarytu normaliai, sutaupe laiko ir pinigu darydami sitoky.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauja zelda bet kuriuo atveju gerai, bet butu labiau patike normali 3d versija. Ocarina of time parode kad tikrai gali buti padaroma rimta, graziai atrodanti zelda, o cia taip lievokai.

Isvis atrodo kad nintendo zaidimu per daug daro vienu metu ir vietoj to kad padarytu normaliai, sutaupe laiko ir pinigu darydami sitoky.

Aš kaip už tokios styliaus LoZ, nes link to the past viena iš geriausiu dalių, beto ocarina buvo tik port'as(asmeniškai MM port'as man būtų mieliau, nes OoT ir taip ant sistemų išleista.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kaip nezaidusiam orgo tai labai gerai tas portas suejo. O del sito tai nezinau... Losiu tuos gba zelda kur irgi is virsaus, viskas labai gerai buna. Bet dabar kazkaip lievai atrodo :D Spraitai butu buve graziau, dabar pats linkas kazkoks ne toks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kaip nezaidusiam orgo tai labai gerai tas portas suejo. O del sito tai nezinau... Losiu tuos gba zelda kur irgi is virsaus, viskas labai gerai buna. Bet dabar kazkaip lievai atrodo :D Spraitai butu buve graziau, dabar pats linkas kazkoks ne toks.

Čia skonio reikalas, beto 3d žaidimui toks variantas geriau negu su sprite(nes jie 3d tiesa sakant nelabai gerai atrodo). Beto pažiūrėjau 3d trailer tai atrodė gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau idomu paveikslely:

Nuotrauka

---

Taip, skonio reikalas. Kaip sakiau man gba zeldos daug graziau atrode, cia tik gerai atrodo su 3d kai tuos kaulus y virsu ismeta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau idomu paveikslely:

Nuotrauka

---

Taip, skonio reikalas. Kaip sakiau man gba zeldos daug graziau atrode, cia tik gerai atrodo su 3d kai tuos kaulus y virsu ismeta.

Kad ir kaip būtų visi žaidimai LoZ kiek išėja verti demėsio (išskyrus cdi, bet jie non-canon), tai lauksiu ir šio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.