TukkaSi

Padėkit dėl PC!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nesenai susirinkau PC, bet dabar supratau, kad bent jau AMD FX 6100 BF3 MP 64 žmonių servus veža labai prastai - lagina vos ne kas minutę. Taigi nusprendžiau pasikeisti CPU, nes GPU kaip ir nebloga - Asus Radeon HD 7850 2 Gb. PC naudojamas pagrinde game'ams, bet ir visokiems Word'am, Exell'iam, bet jiem nereikia gero PC. Tai ar man imti AMD FX 8320 (kažkaip nelabai pasitikiu šiuo CPU), ar pasiimti kokį Intel I5? Prašau, padėkit, nes žmogus norėtų šiomis dienomis paimti mano CPU ir MOBO, jei keisiu į Intel. Galiu išleisti maždaug iki 750 Lt. Dėkui už pagalbą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai ir keisk i intel. jei paima viska tai dek intel i5. konkreciai bf3 atveju intel geriau eina. kitiem zaidimam skirtingai dar ziurint koks.

isiena i5 3350p ir motina kaip tik uz ta suma mazdaug. o gal ir 3570 dar sukrapsytum.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir keisk i intel. jei paima viska tai dek intel i5. konkreciai bf3 atveju intel geriau eina. kitiem zaidimam skirtingai dar ziurint koks.

isiena i5 3350p ir motina kaip tik uz ta suma mazdaug. o gal ir 3570 dar sukrapsytum.

Nu 3750k nelabai jau išeis, o skaičiau, kad lockint'ą 3570 nelabai apsimoka pirkti, tad manau, kad imsiu 3350P.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu 3750k nelabai jau išeis, o skaičiau, kad lockint'ą 3570 nelabai apsimoka pirkti, tad manau, kad imsiu 3350P.

tai jo ir imk 3350p

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lockinto niekada neimk, neapsimoka. Visada kai dedi pc reikia i ateiti ziuret pvz: dabar turi 7850, tai ji po kokiu 1-2 metu jau keisi, o su geru cooleriu uzkelsi cpu iki 4.5 ghz ir dar keliems metams uzteks.

Dar patariu tau paieskot Msi motinines jos turi toki gera dalyka vadinasi Oc genie su juo gali uzkelt CPU frequency ir nereikes nieko per biosus daryt tik gero coolerio reikes. Esu mates kaip su situo daikciuku uzkelia i5 2500k iki 4.8 bet nelabai stabilu buvo tai nuleido iki 4.6 ghz.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i5-3350P ir bet kokia MB kuri telpa į biudžetą.Tikrai nejausi didelio fps skirtumo tarp pvz 3350 ir 3470, 3570 ar pan.Gipsiukas biški nepagalvojąs paraše nes OC gamingo prasme tau ateičiai super šuolio nepriduos.Kai ateis laikas keisti cpu tai ateis ir unlocked i5 su normalia mb netilps į tavo biudžetą

P.S Kai pamačiau temos pavadinimą pagrindiniame puslapyje žinojau kad čia bus roger tema susijusi su jo pc ir bf3 :whistling:

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i5-3350P ir bet kokia MB kuri telpa į biudžetą.Tikrai nejausi didelio fps skirtumo tarp pvz 3350 ir 3470, 3570 ar pan.Gipsiukas biški nepagalvojąs paraše nes OC gamingo prasme tau ateičiai super šuolio nepriduos.Kai ateis laikas keisti cpu tai ateis ir unlocked i5 su normalia mb netilps į tavo biudžetą

P.S Kai pamačiau temos pavadinimą pagrindiniame puslapyje žinojau kad čia bus roger tema susijusi su jo pc ir bf3 :whistling:

Ne į temą

Žinai mane per visus galus. :D Pirmas mano PC, tai padariau klaidų ir nenoriu antrą kartą susifeilinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tu logiskai pagalvok Cpu su OC zaidimam prideda 10-15fps ir pagalvok apie ateiti kiek tie 10-15 fps daug reiks. Tie kurie nemoka OC jau keis CPU, o tu dar galesi metus atlost atsiputes. Jei tavo manymu as kazkokia nesamone "suvemiau" tai patikek manim as tikrai zinau ka kalbu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauji zaidimai tures naujus reikavimus o OCint reikia viska.tam reikia motinoa atitinkamos.tai viskas turi savo kaina.imi tai kas geriausia tinka kainos ir performance atzvilgiu ir naudoji

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tu logiskai pagalvok Cpu su OC zaidimam prideda 10-15fps ir pagalvok apie ateiti kiek tie 10-15 fps daug reiks. Tie kurie nemoka OC jau keis CPU, o tu dar galesi metus atlost atsiputes. Jei tavo manymu as kazkokia nesamone "suvemiau" tai patikek manim as tikrai zinau ka kalbu.

Per brangiai man gaunasi dabar, kai naujinsiuos po kelių metų, tai gal tada.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vėl aš. O verta apasiimti Intel I5 3570k, jei jo ne overclock'insi? Nes vis dar mąstau, kad gal daugiau pinigų pakloti ir pasiimti jį vietoj 3350P... Ar be overclock'o jie labai panašūs?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vėl aš. O verta apasiimti Intel I5 3570k, jei jo ne overclock'insi? Nes vis dar mąstau, kad gal daugiau pinigų pakloti ir pasiimti jį vietoj 3350P... Ar be overclock'o jie labai panašūs?

3570k tikrai geresnis už 3350p kalbant apie gaminimą ,bet realiai ypač be oc ir jei nedarysi benchmarkų ir t.t. tai didelio skirtumo nejausi žaisdamas.Jeigu imi 3570k tai tik kartu su padoria MB kuri palaiko oc ir cooleriu padoresniu.Taigi atsakant į tavo klausimą ,ne neverta jau geriau imk 3570 ( be k )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3570k tikrai geresnis už 3350p kalbant apie gaminimą ,bet realiai ypač be oc ir jei nedarysi benchmarkų ir t.t. tai didelio skirtumo nejausi žaisdamas.Jeigu imi 3570k tai tik kartu su padoria MB kuri palaiko oc ir cooleriu padoresniu.Taigi atsakant į tavo klausimą ,ne neverta jau geriau imk 3570 ( be k )

Mano colleris bus stock, tai tada 3570k neimsiu, o tai gal tuomet apsimokėtų imti paprastą 3570? Bet tu sakei, jog labai jis nesiskiria nuo 3350p , tai net nežinau kaip daryti, nes kaina apie 100 lt skiriasi. Kaip tu darytum?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.