cannon

Kaip apsiginti?

Rekomenduojami pranešimai

Prieik prie jo per pertrauka ar kada, kai jis prie taves nelend, sauk tiesu desines rankos smugi per smakra(tik neuzsimok, nes taip nusilenkt gali ar dar kazka padaryt) ir pradek lupt, griebk uz galvos ir pora keliu suleisk i kairi sona(kepenys) ir tiesu(i saules kompleksa) Kai su keliu duosi, trauk jo galva zemyn. Jei sulups tave, tai bent neuzdyka si karta ir busi jau pabandes kazka, jei nesulups ir ji sulupsi, tai nemanau, kad jis kibs prie taves daugiau.

Nebenusisnekek tu, reikia gintis, o ne pirmam sokti paskui gali buti, kad tures daugiau problemu nei tie kurie ji skriaude

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vienintele problema kuria ir gali turet rimtai, tai pasalinimas is mokyklos, bet kad pasalint is mokyklos reikia keliu svarstymu dazniausiai. Jei anas vierchas turi kazkiek pagarbos tiek sau tiek kitiem, tai niekam nesakys, nes kitaip oziu pats pataps.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na yra įvairių minčių ir sutinku su vyresneisiais ar bent santuresniais forumo dalyviais, bet pats dar mokausi mokykloj įsivaizduoju kaip viskas vyksta. Gan nemažai laiko lankiau kovinį sportą, bet nesu labai sportiškai ir niekam tuo nesigiriau. Bet šiaip realiai gali būt ir gana sportiškais, bet jei nebus charakterio, tai ne tai, kad dviejų nepaiimsi, bet vienas prieš viena gali būt sunku. Svarbiausia dirbt su savim - esi ne stiklinis, tikrai ten 13metų pasimušus nemirsi. Gal pasakysiu pagal paniatkes, bet nėra gėda gaut į galvą, gėda pabijot. Trumpai tariant, sukaupk visą tą drąsą ir pastovėk viena, du, tris kartus ir tave tikrai paliks ramybiai. Patikėk, manau žinau ką kalbu, pats buvau toks pat užgauliotojas ir tuos kurie skūsdavosi bausdavai bent jau pora kart labiau, na , bet kažkiektai to protelio ankščiau ar vėliau atėjo.

Dėl kvietimo tėvų, mokytojų ar policijos, tai mentam nieko perdaug neįrodysi ( aišku nežinau į kokio lygio ten jie, bet jai lūžta rankos, tai čia kita kalba) ir šiaip šiuo metu mes paaugliai dar ypač iki 18m(nu gal ir iki 16) esam beveik nelečiami, nei mokytojai gali ką perdaug padaryt, nei tėvai. Dar iš kitos pusės pažiūrėjus, pats žinai, kad ožių nieks nemiegsta ir juos baudžia, tai gal kokiam trumpam laikui ir išsigas, bet vistiek nei tave kas gerbs, nei kas norės su tavim bendraut.

Bet kuriuo atveju, jei nori būt mokykloj populiarus turi būt drąsus, bendraujantis, kažkiektai sportiškai ir neblogai apsirengęs ( pats suprantu, kad skamba durnai, tačiau šiuo metu taip žmonės yra vertinami). Kalba eina tik apie populiaruma, tikri draugai tave priims tokį, koks esi.

Žodžiu, dirbk su savim visom prasmėm, nepasiduok, būk drąsus ir viskas išsipręs. Sekmės Tau. :)

P.S juokingai atrodot dalindami savo mušimosi ''technikas'', neskaitant to , kad rašot pagrinde nesamones, tai galvojat, kad žmogus išpaskutinės drąsos eidamas, varys ne malūnais, o kaip iš vadovėlio? :)))

Redagavo TMe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iki 18metu nelieciami? Idomu kur cia taip? Jau nuo 16 tave gali visi kas tik nori rurinti, sneku apie mentus ir mokykla, tevai negali nes tipo "vaiku teises" pazeidzia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"kažkiektai sportiškai ir neblogai apsirengęs" Sitas geras. Jei nori but populiarus reik nusipirkt adidas treninga :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"kažkiektai sportiškai ir neblogai apsirengęs" Sitas geras. Jei nori but populiarus reik nusipirkt adidas treninga :D

Turbut turejo omeny sportiskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ir butu rases sportiskas, jei tai turetu omeny :)

Gali but, bet tada tikrai juokingai skamba :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano situacija buvo irgi panasi. Viskas prasidejo nuo 9 klases. Atejo keli naujokai, kurie jau pirmom dienom pradejo maivytis ir lauzti kietus. Is pradziu pradejo lysti prie mano geriausiu klases draugu, jie buvo nesportiski, bet gerai mokesi. Negalejau ka jiems ir padet, nes pats buvau smulkaus sudejimo, nedidelio ugio. Jie buvo stambesni ir ugiu didesni.

Su laiku pradejo ir ant manes stumti. Lindo tik vienas, kiti tik pritardavo. Is pradziu zodziais saipydavosi, medinius bajerius skaldydavo, zemindavo kitu akivaizdoj ir pan. Veliau perejo ant vandeniu pylimo, spjaudymu, skuduru lentoms valyti metymo. Bandydavau ta pati daryt, bet gaudavau atgal daugiau, jiems cia buvo kaip zaidimas, pramoga per klases pertraukas.

Paskui perejo i fizini. Budavo, kad prieidavo pliuha dedavo, spirdavo is kojos kazka bandydavai atgal, tada pasiguldydavo ant zemes suduodavo ir rimtesniu smugiu. Ziema po pamoku laukdavo tryse su ledinem gniuztem, grizdavai namo su melynem ant koju ir kitur.Kada is manes kazko reikedavo, pvz nusirasyt ar padet padaryt, isprest, ar paaiskint tai tuo momentu vaidindavo vos ne geriausiai mano draugais.

Tevams nesakiau, buvo kazkaip nedrasu, galvos dar, kad silpans esu, negaliu pastovet uz save.Taip ir bego mano metai.

Ko tiko as tik nedariau, iseidavau is paskutines pamokos anksciau, kad jie manes nelauktu, sakydavau, mokytojai, kad galva skauda ar man reik kazkur greitai iseit. I pacia mokykla neidavau. Eidavau i valgykla, prie mokytoju netoli sededavau ir laukdavau pertraukos galo.

Galvojau net pakeist mokykla, nes nebegalejau kentet. Naktim negaledavau uzmigt, mokyklos metu susikaupt. Bet kazkaip susigriebiau. Pradejau dometis sportu, mityba, kaip priaugt svorio, lavint jega. Lankiau dziudo, bet ne daug ka man dave, po puses metu isejau. Pradejau sportuot individualiai. Su kiekvienu menesiu stiprejau ir stambejau, po truputi igijau pasitikejimo ir jiems buvo jau mane sunkiau palauzt. Ir 11 klases pradzioj, per tuos sporto metus priaugau 15 kg. Jie buvo nustebe, kad geriau atrodau, bet jie nesiliove.. Viena diena tas lyderis vel bande visu akivaizdoj zemynt mane.

Bet as nenusileidau atsakiau tuo paciu, pasisaipiau is jo. Jam tas labai nepatiko ir mes susistumdem. Taip gavos, kad susikibom, norejo pargriaut mane ,bet jam tai nesiseke, jis suprato, kad jau nebeesu toks "lazakas" ir jis manes taip lengvai neiveiks. Tada jo draugu pagalba, vis gi pagulde mane ant zemes

,bet as nepasidaviau, kovojau lyg tai butu mano musys tarp gyvenimo ir mirties. Apsupo mus daug zmoniu, visi ziurejo kas cia bus.

Kazkaip man pavyko atsidurt virsui ir itempes kumsti norejau trenkt jam i veida, bet netrenkiau, daviau suprast, kad jis turi pasiduot arba bus kitaip. Tada pradejo mus skirti kiti klasiokai. Jis tuo metu buvo issigandes labiau nei as, nes pirma karta galejau jam pasipriesint. Nuo to laiko jau nelindo, budavo tik zodziais kazka pasakydavo. As sportavau ne tam, kad duociau jam i liuli, o tam, kad galeciau apsigint. Nemegstu smurto ir pats to netoleruoju.

Iki siol sportuoju ir tai man labai patinka. Kazkada cia po baigimo mokyklos buvau ji dar sutikes, tai pats pasisveikino, jau net nevadino pavarde, o varda atsimine.

Tapo storulis heh :)

Redagavo Egidulis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.