cannon

Kaip apsiginti?

Rekomenduojami pranešimai

siūlyčiau kreiptis net ne į auklėtoją, o varyt tiesiai pas pavaduotojus. Tikrai padėt turėtų, prašyt, kad tėvus kviestu pokalbiui ir panašiai. Na, o šiaip pakentėk pora metų, t.y. iki kokios 10 klasės. Gal vienas kitas erelis išeis į kitą mokyklą ar kur nors ir šiaip jie turėtų tokiame amžiuje jau, kaip aš vadinu, susisedėt. Supras, kad iš tų patyčių nieko gero, jos jokios naudos neduoda ir šiaip ateis į protą. Jei dar porą kartu gautu iš mokyklos administracijos kokių nuobaudų ir pnš., tai greit, manau, pasibaigtų jų „skraidymas“. O fizinės priemones manau reiktų pamiršti, nes tai niekada prie gero nepriveda. Geriausias pavyzdys mano mokykla, kai vienas padurė peiliu kitą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siūlyčiau kreiptis net ne į auklėtoją, o varyt tiesiai pas pavaduotojus. Tikrai padėt turėtų, prašyt, kad tėvus kviestu pokalbiui ir panašiai. Na, o šiaip pakentėk pora metų, t.y. iki kokios 10 klasės. Gal vienas kitas erelis išeis į kitą mokyklą ar kur nors ir šiaip jie turėtų tokiame amžiuje jau, kaip aš vadinu, susisedėt. Supras, kad iš tų patyčių nieko gero, jos jokios naudos neduoda ir šiaip ateis į protą. Jei dar porą kartu gautu iš mokyklos administracijos kokių nuobaudų ir pnš., tai greit, manau, pasibaigtų jų „skraidymas“. O fizinės priemones manau reiktų pamiršti, nes tai niekada prie gero nepriveda. Geriausias pavyzdys mano mokykla, kai vienas padurė peiliu kitą...

Heh, gabijos gimnazija berods ane? Pakentet pora metu galima, bet jei neisaugs is to patyciu amziaus? Jei dabar tokias nesamones daro, veliau dar ne tokiu dalyku gali padaryt, jei i prota neateis, tai cia irgi ne geriausias sprendimas. Visada geriau kreiptis i vyresnius, bet jei mokykloje nieks nereaguoja ir net nemato, kas vyksta, tai rasyt pareiskima policijoj ar kazka panasaus, kad gerai pratrauktu juos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://www.imdb.com/title/tt0988108/ ;) O šiaip tai pats lankau Muay Thai ir patariu tiesiog pasikalbėt su pavaduotoja ar kuo ten ir sureguliuot viską, o jeigu pačios nieko nepadės ir jie toliau taip darys, tai per pamoką iš kedės per galvą, kad visi suprastu už ką :) Dabar norėčiau atsukt laiką ir atsirast to eriuko kailyje, kai ir man kažkada teko paragaut kažko panašaus ir šiaip turiu vieną rimtą blacklist'e žmogų kuris mano vaikystę sugadino mane terorizuodamas visur, tai ateityje žadu ji pavežiot su X5, kad man pačiam akmuo nukristu nuo širdies, nes dar pyktį laikau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://www.imdb.com/title/tt0988108/ ;) O šiaip tai pats lankau Muay Thai ir patariu tiesiog pasikalbėt su pavaduotoja ar kuo ten ir sureguliuot viską, o jeigu pačios nieko nepadės ir jie toliau taip darys, tai per pamoką iš kedės per galvą, kad visi suprastu už ką :) Dabar norėčiau atsukt laiką ir atsirast to eriuko kailyje, kai ir man kažkada teko paragaut kažko panašaus ir šiaip turiu vieną rimtą blacklist'e žmogų kuris mano vaikystę sugadino mane terorizuodamas visur, tai ateityje žadu ji pavežiot su X5, kad man pačiam akmuo nukristu nuo širdies, nes dar pyktį laikau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blmb negaliu, kai mazi vaikai tokias nesamones daro. Pats esu labai ziauraus budo zmogus, bet moku susitvardyt, bet jei koki menesi lystu taip ir jei negaleciau apsigint, tai kada vieno kokio uz kampo su bita paticharinciau ir taip atlupciau, kad net tevai neatpazintu ir taip po viena visus isgaudyciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blmb negaliu, kai mazi vaikai tokias nesamones daro. Pats esu labai ziauraus budo zmogus, bet moku susitvardyt, bet jei koki menesi lystu taip ir jei negaleciau apsigint, tai kada vieno kokio uz kampo su bita paticharinciau ir taip atlupciau, kad net tevai neatpazintu ir taip po viena visus isgaudyciau.

su byta blogai baigtis gali.. :) Tada bus, manau, dar blogiau jam paciam, nei, kad buvo pries tai.. Reikia proto ribose pastovet uz save viena karta, kad ir mases neturint.. O del tu kovos menu.. Juk 7 klase, nebus ten karatistu, Mike'u Taison'u..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su byta blogai baigtis gali.. :) Tada bus, manau, dar blogiau jam paciam, nei, kad buvo pries tai.. Reikia proto ribose pastovet uz save viena karta, kad ir mases neturint.. O del tu kovos menu.. Juk 7 klase, nebus ten karatistu, Mike'u Taison'u..

Aiskiai nemates ka pastangos duoda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu seip jo pagalvojus, kas ten tie septintokai dar galima sakyt pieniai laksto, o jau verchus rauna. Aisku tokiu atsiranda ir visada bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jei taip atluptum tai kokiu pora metu maziausiai "pailset" isvarytum :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad iki vasaros galo 4.5 men. Ir tu cia pasakoji, kad po tiek laiko jis 1x2 kirs. As pats lankiau lengva atletika 6 metus ir i kacialke 5 metus ejau ( meciau nes kazkaip kairys petys pradejo pastoviai smarkiai skaudet. Turiu draugu kur kovinius menus lanko jau netoli 10 metu. Ir galiu pasakyt, kad tokiu stebuklu per toki laika nebuna :D 4 su puse menesio ir jau zveris, cia jum tiktu top shope treniruoklius stumdyt su tokiais bajeriais :D

Kas nosies nekrapso tas pasiekia. Aisku jam dar tik 13 metu, as nuo 16 pradejau sportuot pirma kart atejes i sale sveriau 64kg po 9menesiu 80kg tik atejes spaudziau 50kg po 9 men 85kg. Dabar jau 4 metus atsportaves ir sportuoju toliau. Pasiekiau tikrai normaliu rezultatu nes ne krapstyt nosies i sale einu. Jo amziuje gali igaut labai greit pranasuma ta turejau omeny, per puse metu jei rimtai sportuos bus stipresnis uz visus nesportuojancisu klasiokus tikrai + pasitikejimos savimi igaves.

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu ką nors darys duok atgal. Mato kad tu nieko nedarai ir lenda. Gausi atgal aišku, bet žinos kad nepabijojai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepavydetina situacija temos autoriui...Pats asmeniskai irgi su panasia situacija buvau susidures..8 kl atejo toks naujokas ir pradejo sustrelint,kieta vaidint pries kelis ramesnius klasiokus, stumt ant ju ir pns...Skundesi jie ir pavaduotojom ir mokytojom,tevu susirinkimai visokie budavo( to ,,gaidelio" tevai irgi ateidavo) bet problemos issispresdavo tik kokiai savaitei ir vel viskas nuo pradziu prasidedavo.Ir viena diena gavos taip kad teko pagrazint ,,ereliui" veideli ir nuo to momento apsiramino,nieks daugiau nesiskunde del jo pasityciojimu ir pns...

Asmeniskai man buvo tokia situacija,jog kai man sulauze pirsta ir variau i ligonine gipsa det.Daktarei pasakiau kad specialiai mustyniu metu sulauze pirsta tai automatiskai ligonine informavo policija del tycinio sveikatos suzalojimo ir buvo pradetas ikiteisminis tyrimas.

Tai jeigu tau,temos autoriau, sulauze ranka tai reikejo kreiptis i mentus,rasyt pareiskima ir tas tavo klasiokas ,,erelis" butu pamokytas ilgam...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nosies nekrapso tas pasiekia. Aisku jam dar tik 13 metu, as nuo 16 pradejau sportuot pirma kart atejes i sale sveriau 64kg po 9menesiu 80kg tik atejes spaudziau 50kg po 9 men 85kg. Dabar jau 4 metus atsportaves ir sportuoju toliau. Pasiekiau tikrai normaliu rezultatu nes ne krapstyt nosies i sale einu. Jo amziuje gali igaut labai greit pranasuma ta turejau omeny, per puse metu jei rimtai sportuos bus stipresnis uz visus nesportuojancisu klasiokus tikrai + pasitikejimos savimi igaves.

Nu tai tu vyresnis nuejei sportuot, jam dar tik 13 metu, organizmas mazai testosterono gamina, be to ir su papildais sportui nebutu jam nieko gero, kai toks smulkus butu per dideli kiekiai ir isbertu ziauriai. Tad tokio rezultato jis ir per 9 menesius tikrai galetu ne nesitiket :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prieik prie jo per pertrauka ar kada, kai jis prie taves nelend, sauk tiesu desines rankos smugi per smakra(tik neuzsimok, nes taip nusilenkt gali ar dar kazka padaryt) ir pradek lupt, griebk uz galvos ir pora keliu suleisk i kairi sona(kepenys) ir tiesu(i saules kompleksa) Kai su keliu duosi, trauk jo galva zemyn. Jei sulups tave, tai bent neuzdyka si karta ir busi jau pabandes kazka, jei nesulups ir ji sulupsi, tai nemanau, kad jis kibs prie taves daugiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.