cannon

Kaip apsiginti?

Rekomenduojami pranešimai

Keisk mokykla I normalia.

Pritariu, tikrai apsiramintu. Galbut pradetu labiau "duxinti" zodziais, bet ne veiksmais.

Psichologinis smurtas blogiau nei fizinis smurtas.

Sent from my B1-A71 using Tapatalk HD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jeigu laužo kaulus, tai tikrai geriau keisk mokyklą į kitą,nes jei ir pasitreniruosi kokį kovos meną, tai jis tau vienam kartui gal ir padės ;) Pereik į mokyklą kuri turi gerą statusą mieste, tą kurią renkasi aukštesniais pažymiais besimokantys ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats turėjau tokia problema (irgi septintokas buvau), kai persikėliau į kitą mokyklą. Pirmus metus aš dar sukandęs dantys kenčiau ,nes pats irgi buvau "slabnas". Pradėjau lankyti Muay Thai (ar kaip ten?). Žinok pusę metų palankiau + dar taip sportavau papildomai namuose. Kai jaučiaus jog jau nebegalėjau iškęsti tų patyčių ,tai per pertrauką, klasėje iš manęs vėl pasišaipė smarkiai, o aš iš įniršio priėjau daviau į galvą, pradėjau ji ten toliau mušti. Žinoma klasiokai sulaikė manę (kaip ir jį), oij kaip jis buvo susinervavęs tą akimirka ,bet žinok iškarto apsiramino. Žinoma tas atvejis po kelių mėnesių pasikartojo ,tai jau buvo "razborkės" už mokyklos ribų. Vėl gavo ir iki šiol apsiraminęs yra. Dabar (jau esu 11-tokas) jis tik jau "juokauja" ir nelabai jau lenda. Galėčiau pasakyti jog nuo 4-10 klasės vyksta dažnai tokie dalykai ,o 11-12 ,kai jau atsiprašant "tupi" išeina į profesines mokyklas ir lieka jau daugiau protingesnių paauglių/bendraamžių ir tie patys anksčiau "skriaudėjais" tampa jau gan "padorus". Moralas toks: reikai sportuoti ir užsiimti kokį kovos meną ,kad įvaldytum nors minimaliai techniką ir kartais jau tenka pastovėti už save, nes tėvais ar grasinimais nelabai padės.

P.S. Dėl sportavimo tėvai manę pastūmėjo ,nes suprato jog kitaip neišeis sutvarkyti šio reikalo.

Nu matai prie taves kaip supratau tai vienas lindo, o jei prie jo daug kas lenda tai jei prades viena must kiti kaip skeriai susoks. Db nebe riteriu laikai, paprastai nebuna vienas pries viena

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma žiūrint kuriame mieste jis gyvena (temos kūrėjas).

Na, man irgi tėvai sako, kaip ir čia kažkuriam iš mūsų. Lenda - daužk atgal, kad neatsikeltų. :)

Kažkas sakė, kad įvairios treniruotės tik vienam kartui, galiu pasakyti, kad labai klysta. Kiek pažįstu, daugelis net bijo lįsti prie tavęs, kai išgirsta, kad lankai tokias treniruotes kaip Muay Thai, boksas ir t.t

Kaip ir daugelis būna, kad nepritampa prie klasės mokinių. Bet siūlau tau, jeigu gerai mokaisi tai pereiti į kitą mokyklą pasišnekėjus su tėvais, o jeigu jie kažkodėl nesutiktų į kitą mokyklą pervesti, tai namie siūlyčiau "kovas su šešėliu" vesti, per youtubą visokius video pasižiūrėt, kad bent jau žipsnelį ko nors mokėtum. Žinoma, galėtum pradėti lankyti treniruotes, na, nebent tavo mieste nėra rimtų treniruočių, iš kurių kažko išmoktai.

Tik va klausimas kyla, kodėl tu pas draugus bijai paprašyti pagalbos? Prašai ir viskas. Padės jeigu iš tiesų tu jiems esi draugas. :)

Šiaip man irgi buvo panaši situacija, tik aš vėliau susidraugavau kažkaip.

O šiaip, nepasiduok ir daužyk snukius tokiems :). Gausi tai gausi, bet bent jau išdrįsai. Kiekvieno piliečio lygios teisės. :)

NEVER BACK DOWN!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiausia nepalūžk, nenusileisk ir tikėk savim. Užsiimk kokia veikla kuri suteiks tau pasitikėjimo savimi. Nereikia jokiu kastetu ar lazdu ar dar ko. Dažniausiai tie kurie daug šneka mažai padaro taip kad nebijok. Svarbiausia nenuleisk ranku. Pradėk daryt atsispaudimus, atsilenkimus tai padės labiau pasitikėt savimi. Mano buvęs klasiokas irgi buvo pastumdėlis, bet as neleisdavau jo stumdyti visada su juo pasisnekedavau, patardavau jam. Pradėjo sportuoti 10, 11 klasėje prie jo bijojo net priejt tie kurie šaipėsi, dabar jis prie ju priejės šaiposi ir išsidirbinėja kaip ką nori :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiausia nepalūžk, nenusileisk ir tikėk savim. Užsiimk kokia veikla kuri suteiks tau pasitikėjimo savimi. Nereikia jokiu kastetu ar lazdu ar dar ko. Dažniausiai tie kurie daug šneka mažai padaro taip kad nebijok. Svarbiausia nenuleisk ranku. Pradėk daryt atsispaudimus, atsilenkimus tai padės labiau pasitikėt savimi. Mano buvęs klasiokas irgi buvo pastumdėlis, bet as neleisdavau jo stumdyti visada su juo pasisnekedavau, patardavau jam. Pradėjo sportuoti 10, 11 klasėje prie jo bijojo net priejt tie kurie šaipėsi, dabar jis prie ju priejės šaiposi ir išsidirbinėja kaip ką nori :)

Ir ka jis sportavo, kad per metus toks zveris jau pasidare? :D Ir jei ten jam 3 kart ranka kaire luzus buvo tai manau ne tik sneka jie Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dazniausiai , bent mano atveju buvo vienas "bandos" lyderis , ji patiesi , kiti jau ir prisisaugo. Bet jei jau bijai mustis tai neiko nebus ir visvien tik laikinai isspres beda , nebent tiek prikulsi , kad jis bijos i tavo puse paziuret. Sakei tavo brolis i kita mokykla eina , tai eik tu tik greiciau i ja ir vargo nematysi , nesuprantu , kam tu dar sitam shudu maise sedi ir skundies.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiskai sutinku pakviesk savo draugus, kad tave pasaugotu ir pakviesk pati lyderi 1vs1. Visada tie kurie vadina kietus nieko nesugeba, cia jau gyvenimo patikrinta :)

Pribek, ziebk viena i aki ir pamatysi kokie angeliukai pasidarys. Na bent jau as taip daryciau ir tikrai nebijociau jei ir koks vyresnis soktu nes esu palyginus aukstas ir stambaus sudejimo. Na su tavo duomenim tai nzn nors jei ir pralaimesi tikrai nieko dauguma blogiuku tave palikys vien del to, kad nebijosi ir gal net laimesi tai zmogau 50/50 tikrai neopasigailesi.

Redagavo Gipsiukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu matai prie taves kaip supratau tai vienas lindo, o jei prie jo daug kas lenda tai jei prades viena must kiti kaip skeriai susoks. Db nebe riteriu laikai, paprastai nebuna vienas pries viena

Sutinku su tavimi, ne tie laikai kad ant vieno pultu tik vienas, dabar tas jaunimas mokyklose vapšė nachalai yra, nors aš pats buvau nachalas bet ne tokio lygio kaip dabartinis jaunimas, tais lakais bijojo mokytoju, pavaduotoju, direktoriaus, o dabar atvirkščiai mokytojai bijo, nes nežino ką tas svoločius gali padaryti, o jei ir padarytu dar mokytoja/s apkaltins, kaip sakoma dabar mokiniai ir naudojasi tuo, va jūsų ta EU prie ko privedė, seniau mokytojas ranka pakeldavo ir visi bijojo (nū ne visi) bet nors buvo tvarka, o dabar mokytojas balso net negali pakelt, nes per tokius pusdurnius mokytojas gali darbą netekti

O temos autoriui siūlyčiau keisti mokykla arba į kita klasę pereiti, arba skustis savo apylinkės inspektoriai, arba socialiniai darbuotojai, gal tada apramins tas mušeikas, bet paskui gali būti dar didesnės pasekmės nuo tu mušeikų (kaip sakoma nežinia kaip ta situacija susidėlios į gera arba į bloga)

O jei lis prie tavęs geriausiai greitai netikėtai į snuki duoti, kai isai net nesitikės iš tavęs, dar tuo pačiu gali pirma trenkti jam į kiaušinius ir paskui į galva, aišku čia labai jau grubu būtu į kiaušinius duoti, bet tokie kurie nemoka apsiginti geriausias variantas apsigynimo

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku su tavimi, ne tie laikai kad ant vieno pultu tik vienas, dabar tas jaunimas mokyklose vapšė nachalai yra, nors aš pats buvau nachalas bet ne tokio lygio kaip dabartinis jaunimas, tais lakais bijojo mokytoju, pavaduotoju, direktoriaus, o dabar atvirkščiai mokytojai bijo, nes nežino ką tas svoločius gali padaryti, o jei ir padarytu dar mokytoja/s apkaltins, kaip sakoma dabar mokiniai ir naudojasi tuo, va jūsų ta EU prie ko privedė, seniau mokytojas ranka pakeldavo ir visi bijojo (nū ne visi) bet nors buvo tvarka, o dabar mokytojas balso net negali pakelt, nes per tokius pusdurnius mokytojas gali darbą netekti

O temos autoriui siūlyčiau keisti mokykla arba į kita klasę pereiti, arba skustis savo apylinkės inspektoriai, arba socialiniai darbuotojai, gal tada apramins tas mušeikas, bet paskui gali būti dar didesnės pasekmės nuo tu mušeikų (kaip sakoma nežinia kaip ta situacija susidėlios į gera arba į bloga)

Jo cia geriausiai keist mokykla ko gero ir butu arba mentams, jie gan dar jauni kai duotu mentai siurpo turetu apsiramint.

O cia kiti patarimai, kad pradejo sportuot ir per metus ten p***** pasidare :D. Sutinku lanyt kovos menus gerai tiek del saves, tiek del pazinciu, bet reikia laiko nemazai kol jau normaliau pasikaustysi, o zmogus sake, kad lankyt laiko neturi. Arba siulo 1,56m vaikinukui kuris turbut niekad gyvenime normaliai nesikapojo, pasikviest tipo viercha ( nors jauciu tokio net nera ) machalintis. b* jus gal per daug filmu apie lagerius prisiziurejot, ka patarinesit kai po tokiu mustyniu jo dantis ant asfalto pabirs?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As patarciau, kad jei prilenda vienas prie Taves ir tik priliecia Tave ar pastumia, duok jam atgal, niekad pirmas stenkis neduoti, nes treknsi pirmas ir jiem kazkas suzybes ir patys nubeks pasiskusti ir apkaltis Tave, is asmenines patirties sakau (aisku netokia situacija buvo). Nenaudok jokiu pasliniu irankiu ar daiktu, nes baigsis blogai Tau. Kaip jau minejo, kreipkis i mokyklos inspektore arba kai prilys prie Taves rimciau ar suzalos, eik i policija ir parasyk pareiskima, tik pakvies tuos "skriaudejus" i policija, iskart sparnai nukris ir dar atsiprasyneti prades Taves. Mano nuomone jei tie Tavo draugai butu tikri draugai, pamate kaip prie Taves lenda kazkas, iskarto soktu ir padetu, o ne ziuretu kas vyksta (jei jie is Tavo mokyklos), bent jau taip priimtina mano draugu rate, kad ir pries keles dienas draugo broli viena uzpuole einanti is mokyklos grupele ir vos jam uzsiminus apie tai, kad ka tik uzpuole ji, mes ejon padet tu surasti ir rade paaiskinom. Su kovu menais tai per kelias savaites kovotoju nepavirsi, tad geriausia imtis priemoniu kuo greiciau. Sekmes Tau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nesuprantu o kur žiūri mokytojai, kaip tokie dalykai mokykloje vyksta? sakei turi broli, ar jis vyresnis? tegul ateina brolis, tuomet ir apgina tave, ir manau daugiau nebelys, arba jeigu tikrai nagai niežti, tai susirink savo draugus kurie nebijos pasimušti ir pirmyn, netoleruoju tokių dalyku, bet jeigu kitaip neišeina tai... tik jokių peilių, kastetų ir panašiai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su duxais mokais, bet ka padarysi. Siaip pradek sportuot, kad ir koki kontaktini sporta, boxas, muay thai, butu tas pats, bet jei baime galvon gaut yra tai gali ir nepatikt, imtynes dar geras variantas, bet cia mases reiktu, nes viena kart gerai teskus ant betono gaideli, tai jam daugiau noro nebutu kabinetis. Gali siaip pradet sportuot, lakstyt n stuff, pagerint fizine forma, nu bendrai tokie dalykai kazkiek padetu :) Geriausias variantas zinoma keist mokykla, kreiptis i tevus arba pasiimt vyresnius draugus ir nueit pasneket uz kampo, visgi vaikai uz tokius prikolus atsakyt turetu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turejau tapacia problema, keiciau mokykla, kelis men nesirodziau mokykloj, niekas nepadejo, nu mano situacija kazkiek skyresi tuo kad keisdamas mokykla vienus metus praleidau, ( 11kl isejau is vienos ir tik kita rudeni istojau i kita mokykla vel 11kl), as buvau metais vyresnis uz klasiokus, pagal amziu neesu stiprus bet tarp metais jaunesiu klasioku jegos buvo apylyges, vel sitacija kartojosi, baigesi kantrybe, klaseje buvo du (vierchai), vienas ziema lauke kabinejosi lauke tai bisiems matant sniege ji isvoliojau, aisku kliuvo ir man, kita klasej uzsipuoliau aisku paskui ant manes dviese uzsoko ir trumpam isjunge, paskui is sporto klubo treneris atejo ieskojo nauju "talentu", liepe gyra pakilnot, trumpai tai buvo mazdaug taip: as iskeliu 18kart, kitas tas kur kabinedavosi iskele 20 (cia buvo geriausias klases rezultatas, as pasiprasau antro sanco ir iskeliu 24kartus (as buvau lankes sporto kluba ir zinojau kaip kelt, o keldamas netaisyklingai labai greit pavargsti), ir po to is leto, per koki pusmeti uzgauliojimai liovesi

del ko tai vyksta, paparasciausiai kaikurie jauciasi pilnaverciai kuomet save pasirodo stipresniais uz kitus, kitiems paprasciausiai smagu kitus zemint, o ir autorius sprendziant is pirmo posto kaip ir as seniau zmones skirsto pagal fizine jega (ta prasme kalbedamas su "dvidure spinta su antracolemis" jam nepasakys - nepisk tu man proto) bet apsidairyk savo klasej negi nerasi pavyzdzio kuomet silpnesnis ir stipresnis bendrauja lygiaverciai ir pagalvok kodel tu taip negali, jie uzgaulioja tik tuos kurie ima tai i galva ir kurie pyksta del uzgauliojimu.

ir labai sunku kazka tau padeti vien del to pchichologinio barjero kuri turi pats perlipti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.