cannon

Kaip apsiginti?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki gal ne cia rasau atleiskit uz tai gal galetumet kaip nors patart ar dar ka nors nezinau ar cia pataikiau.

esu 7-tokas 13 metu mokykloje visi kabinejasi esu "pastumdelis" 3-kartus buvo luzus kaire ranka esu klaseje beveik siplniausias praeidami stumdomsi,spardo ir t.t numeta striuke spardo kuprine nebezinau ka jau bedaryt draugu turiu taciau nesinori visada prasyt ju pagalbos negaliu apsigint nes zinau kad gausiu i galva nes jie zymiai stipresni uz mane mano ugis 156cm

as vis galvoju kaip nukautuot tuos klasiokius kurie visados prie manes lenda,bet niekaip neiseina.patarimai ka daryti?kaip mustis?gal isvis nesimust?

stiprus klasiokai yra tik du is klases jeigu eiciau 1x1 zinau kad gauciau laisvai ir taip jau nuo 5 klases jau uz*iso nebezinau ka ir daryt tokioje situacijoje

kaip ateis vasara zadu sportuoti pas drauga visa vasara ar tai padetu? lankyt nieko negaliu nes nera galimybes nezinau kas yra bet kai ruosiuosi mustis visas drebu baime yra niekaip negaliu nusiramint po pamoku issp*sineja gal galit patart ka nors? aciu isanksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu siūlyčiau pasikačioti, gauti masės, kad bent apsiginti galėtum. Iki to galėtum paprašyti draugų ar tėvų pagalbos, kad ten su tais dviem rimtai už kampo "pasikalbėtų". Just kiddin'. :D Jei rimtai, tai pasakyk tėvui, kad palauktų kada po pamokų ar, jei žino kur gyvena, tai griežtai pasišnekėtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tokie dabar paaugliai auga, žiauru.

Na kaip ir minėjo čia aukščiau, turėtum pasakyt tėvams, tiksliau jau seniai turėjai pasakyt. Kodėl taip nedarei tiesiog negaliu paaiškint, nebent tėvams neįdomu kaip tu gyveni ar pats bijai pasakyt. Visų antra minėjai kad negali nieko lankyt, na nelankant savigynos treniruočių kažin ar ką pasieksi kočiuodamas raumenis nes tau reikia įveikt baimės jausmą, tiesiog nebijoti stoti prieš kitą žmogų. Ką patarčiau net minties neturėti gintis pasinaudojant priemonėmis (duriamos, kertamos) nes ant "karštos" galvos prisidirbsi bėdų visam gyvenimui. Prieš kažką darant pagalvok apie pasekmes o ne atvirkščiai. Geriausias variantas būtų pakeisti mokyklą, jeigu negali įveikti savo baimę, gal tai padės bet negarantuotai. Kažkada turėsi įveikt savo baimes, anksčiau ar vėliau, svarbu turėt tvirto ryžto ir užsispyrimo siekti tikslą.

Tikiuos padėjau nors kiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tokie dabar paaugliai auga, žiauru.

Na kaip ir minėjo čia aukščiau, turėtum pasakyt tėvams, tiksliau jau seniai turėjai pasakyt. Kodėl taip nedarei tiesiog negaliu paaiškint, nebent tėvams neįdomu kaip tu gyveni ar pats bijai pasakyt. Visų antra minėjai kad negali nieko lankyt, na nelankant savigynos treniruočių kažin ar ką pasieksi kočiuodamas raumenis nes tau reikia įveikt baimės jausmą, tiesiog nebijoti stoti prieš kitą žmogų. Ką patarčiau net minties neturėti gintis pasinaudojant priemonėmis (duriamos, kertamos) nes ant "karštos" galvos prisidirbsi bėdų visam gyvenimui. Prieš kažką darant pagalvok apie pasekmes o ne atvirkščiai. Geriausias variantas būtų pakeisti mokyklą, jeigu negali įveikti savo baimę, gal tai padės bet negarantuotai. Kažkada turėsi įveikt savo baimes, anksčiau ar vėliau, svarbu turėt tvirto ryžto ir užsispyrimo siekti tikslą.

Tikiuos padėjau nors kiek

perejimas i kita mokykla padetu nes ten mokosi brolis, ir pazystami del sito pagalvociau tevams nenoriu sakyt, nes nieko tai nepadetu jau buvau pasakes tevams atvaziavo pasnekejo po 3 savaiciu tas pats. buvo cia viena mintis atsinest i mokykla kasteta kad nelystu taciau bijau ka nors padaryt nes veliau gali but blogai nors ir gyniausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kastetą.. :D Sorry, biče, bet visi sprendimai tau buvo duoti jau. Muay Thai koks, kad ir karate, vis tiek sustiprėsi.. Jei visai ten jau, tai aišku, keisk mokyklą. Jei tėvai nieko nedaro, tai jie nesupranta esmės ir aš esu įsitikinęs, kad tu jiems net nieko nepasakai ir tikiesi kažkokių rezultatų. Tau ne daužyt visus reikia, o normaliai pasakyti savo šeimai ko tu nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai zinai ka siulau , pasakyk viska aukletojai arba ju/jo tevams , kad labai rimtai pakalbetu , o jeigu auklytojai tai papasakok viska ir pasakyk kad ne tu sakiai , ir tada pradek sportuoti :giveup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sportuot ant mases kad duot kitiem I galva cia blogas sumanymas.tiesiog jei esi tokio sudejimo tai ir buk. Bet gali eit I kokias treniruotes palankyt butu ir paciam nauda ir na bent jau reakcija pageretu. Issisuky butu galuma geriau. Bet nejau negalima tokiu zmoniu vengt kazkaip.mokykla didele. Stenkis nerodyt kad tau tai rupi isvis. Dazniausia kabinejimasi prie tu kurie emociskai uzsigauna daugiau reaguoja.

svarbiausia nelaikyt to visko savyje nes galima veliau ir sprogti su blogom pasekmem. Eit kazka lankyt pliusas kad nauju draugu pazystamu atsirastu irgi.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sportuot nemanau, kad labai pades apsigynimui. Lankyt kazka (karate, boksa ir tt) padetu bet vistiek, bent pora metu reiktu atlankyt, kol jau normaliau pramoktum. Tad geriausiai butu draugu pagalbos prasyt, tevam sakyt arba jei ten jau kaulus lauzo pust mentam pareiskimu, kai apsimoketu ju tevai po pora stuku tai man atrodo baigtusi tos nesamones

Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, atsizwelgiant i tai ar jie turi koki "stoga", ar ne (t.y ar ju tewai kokie itakingi wisuomenes weikejai), siulyciau pradzioje bandyt twarkytis oficialiais metodais - mokyklos administracija, policija. Jeigu tai nepades, kaip daugelis jau minejo, prasyk draugu pagalbos. Rimtai pagalbejus su tokiais ubliudkais, jie dazniausiai apsiramina. Na, o jei neapsiramins... street justice shall do it. That is all, my friend!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keisk mokykla I normalia.

jei ten jau kaulus lauzo pust mentam pareiskimu, kai apsimoketu ju tevai po pora stuku tai man atrodo baigtusi tos nesamones

Pritariu, tikrai apsiramintu. Galbut pradetu labiau "duxinti" zodziais, bet ne veiksmais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tevas visada sakydavo "jei 'uzsirauna' - junk taip, kad daugiau bijotu lyst". Pabandyk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tevas visada sakydavo "jei 'uzsirauna' - junk taip, kad daugiau bijotu lyst". Pabandyk :)

Nepatariu, tik pats nukentetum, geriau vengti mustyniu Redagavo pspgamer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad jei junktu tada ji isvis suluptu, jei jis toks mazas ir smulkus. As atsimenu kai 12 klasej buvau tai 7tokai po 1.80m sniodavo. Db jie kazkaip labai dideli uzauga :D Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keisk mokykla, patikek padeda , man kazkada panasiai buvo , tik kad as juos visalaika dauziau , nes kitap nebuvo imanoma, perejau i kita mokykla is maroziniu ir normalia. Insta rojus ,visai kiti zmones, visi draugiski , nei kart razborintis nebereikejo. Nes kad ir tu gausi tos mases , kad ir tu ten su jais musies , jie vistiek kibs , nes dabar tokie jau tie vaikai ziaurus.

P.S. Nesies ginklus - problemu turesi ir jei tu pats drebi kaip sakei , tai greiciau pats is to ginklo gerai gausi nei tu jam ten ka padarysi, musies jei ten uzsivarysi ar ka - problemu turesi. Senai parodyta , kad aukletojai yra bejegiai , o tevai tai nebent ka,tevas uz kampo kur kuri pasigaus :D

Redagavo citukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats turėjau tokia problema (irgi septintokas buvau), kai persikėliau į kitą mokyklą. Pirmus metus aš dar sukandęs dantys kenčiau ,nes pats irgi buvau "slabnas". Pradėjau lankyti Muay Thai (ar kaip ten?). Žinok pusę metų palankiau + dar taip sportavau papildomai namuose. Kai jaučiaus jog jau nebegalėjau iškęsti tų patyčių ,tai per pertrauką, klasėje iš manęs vėl pasišaipė smarkiai, o aš iš įniršio priėjau daviau į galvą, pradėjau ji ten toliau mušti. Žinoma klasiokai sulaikė manę (kaip ir jį), oij kaip jis buvo susinervavęs tą akimirka ,bet žinok iškarto apsiramino. Žinoma tas atvejis po kelių mėnesių pasikartojo ,tai jau buvo "razborkės" už mokyklos ribų. Vėl gavo ir iki šiol apsiraminęs yra. Dabar (jau esu 11-tokas) jis tik jau "juokauja" ir nelabai jau lenda. Galėčiau pasakyti jog nuo 4-10 klasės vyksta dažnai tokie dalykai ,o 11-12 ,kai jau atsiprašant "tupi" išeina į profesines mokyklas ir lieka jau daugiau protingesnių paauglių/bendraamžių ir tie patys anksčiau "skriaudėjais" tampa jau gan "padorus". Moralas toks: reikai sportuoti ir užsiimti kokį kovos meną ,kad įvaldytum nors minimaliai techniką ir kartais jau tenka pastovėti už save, nes tėvais ar grasinimais nelabai padės.

P.S. Dėl sportavimo tėvai manę pastūmėjo ,nes suprato jog kitaip neišeis sutvarkyti šio reikalo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.