LTUadonas

Kaip sujungti

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi ruosiuos darytis RGH ir man idomu taigi noreciau keltis zaidimus i Hdd per FTP clienta bet man nedaeina kaip reikia sujungti mano laptopa i viena tinkla su xboxu (routerio as neturiu) o mano internetinis laidas i 2 dalis tikrai neissiskiria tai gal reikia kokio kabelio su 2 galais kad viena puse kistusi i laptopa o kita i xboxa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai dekoju uz pagalba o man tik reikia sujungti laptopa su xboxu na abudu galus kisti kur yra interneto lizdai? o kai ikisiu kompe ar xboxe reikes ka nustatineti ar tiesiogiskarto su ftp galesiu keltis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui o kai reikes rinktis koki dashboarda uzkraus koks geriau butu freestyle ar originalas ar kuom skirsis ar cia tiesiog jei sakysiu originala tai man kiekviena karta reikias na rankiniu budu freestyle ijungti?

Redagavo LTUadonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rikis Freestyle geriau nes buna bedu su org pvz:

Kai zaidimas is 2 disku kartais nepaleidiza antro, o ant FSD automatiskai viskas.

Ant FSD per Daslaunch galesi temperaturas reguliuot kokias palaikyt.

Ant FSD system LinK ir seip FSD patogesnis bent jau man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu dekui imsiu tada FSD hmm o ar gali hardas uztrigti ta prasme arba as jo isimti nemoku arba nzn spaudziu niekaip neissiema nu nesvarbu o ten dar lyg 5 pasirinktus zaidimus ikelia ? tai tiesiog jiem ant kokio lapuko uzrasyt ar pasakyt? dar vienas dalykas kai dabar gavo kaskokia iranga gali daryti rgh nepaisant dashboard versijos o ten rgh +- parasyta zinoti savo dashboard harda ir t.t?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz atsakyma,geros dienos o kad per FTP galeciau kelti tiktu toks laidas http://www.kilobaitas.lt/Ivairus/Digitalbox/Digitalbox_STARTLAN_Patchcord/STLU5E1MR/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_596&ID=491438 ? ir kai ji sujungiau reikes xboxe ar kompiuteryje kanrs nustatyti nes girdejau reikia windowsuose sharing reikia lyg ijungti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.