TukkaSi

PC spec'ų skirtumas

Rekomenduojami pranešimai

As nesuprantu kam tokias temas kurt del tu Fps pasedek 5min prie nustatymu ir viskas bus ok :)

Man ne FPS esmė, aš tik nepagaunu kodėl man žaidimas ndažnai striginėja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar karta kartojama gi reikia su nustamais video pazaist o ne tiesiog grynai naudot jau nustatytus parametrus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar karta kartojama gi reikia su nustamais video pazaist o ne tiesiog grynai naudot jau nustatytus parametrus.

Nu žinau, aš jam tik pasakiau, kad FPS nėra tai, dėl ko aš šią temą sukūriau. Pabandysiu ten pakeitinėt.

Kad kas būtų pasakęs, jog geriau žaidimam imti Intel i5, tai viso šito shit turbūt ir nebūtų... Dabar nei procesorių kada pasikeisti, nes tada ir motininę reikia keisti, nei ką...

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia tau to CPU keist sitas dar neblogas tik biski OC reikia ir pamatysi viskas bus ciki :) Gal koki drauga turi kuris nors truputi apie OC nusimano, nes jei nesupranti geriau nelysk. Sitie procai gerai tuo, kad juose Unlock core, todel gali nesukdamas galvos ji uzkelt iki 4.5 ghz tik gero coolerio reikia. As savo draugui buvai uzturbines iki 4.5 tai patikek manim ka dar sitas Cpu sugeba :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.