Pion3R

Xbox 360 RGH

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi nusipirkau neseniai Xbox'ą 360 slim 250gb, atsirišau jį su rgh ir vat kilo keletas problemų, tai viena būtu tai, kad nepasileidžia cod:mw3 ir cod:black ops2, rašo tipo išvalykite diską arba perkraukit xbox'ą, bandžiau ir perašyt ir iš usb leist ir ne per fsd3 leist irgi nieko.. poto wwe13 crash'a išmeta, tada prototype2 taipogi neeina, o kita dar norėjau paklaust kaip forza4 įsirašyt antrą disk'ą ir dlc pack'ą? Visur ieškojau šitų problemų sprendimo nieko neradau, taigi gal kažkas konkrečią nuorodą numes ar pats aiškiai padės, iš anksto dėkoju. Ir jeigu galit dar dėl online žaidimo pasakykit, kaip ten ką įsirašyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, taigi nusipirkau neseniai Xbox'ą 360 slim 250gb, atsirišau jį su rgh ir vat kilo keletas problemų, tai viena būtu tai, kad nepasileidžia cod:mw3 ir cod:black ops2, rašo tipo išvalykite diską arba perkraukit xbox'ą, bandžiau ir perašyt ir iš usb leist ir ne per fsd3 leist irgi nieko.. poto wwe13 crash'a išmeta, tada prototype2 taipogi neeina, o kita dar norėjau paklaust kaip forza4 įsirašyt antrą disk'ą ir dlc pack'ą? Visur ieškojau šitų problemų sprendimo nieko neradau, taigi gal kažkas konkrečią nuorodą numes ar pats aiškiai padės, iš anksto dėkoju. Ir jeigu galit dar dėl online žaidimo pasakykit, kaip ten ką įsirašyt.

pirmiausia pradek nuo dashboardo ir dashlauch atnaujinimu. o forza 4 2 diskas tai tik dlc. jie keliasi i vidinio hdd 000000000 folderi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar bandei kreiptis i ta kas dare RGH tavo konsolei? Juk jam pinigus sumokejai, jis viska ir turetu paaiskinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmiausia pradek nuo dashboardo ir dashlauch atnaujinimu. o forza 4 2 diskas tai tik dlc. jie keliasi i vidinio hdd 000000000 folderi

Nu aš kaip suprantu pas mane viskas atnaujinta, neranda daugiau naujų update's, o ir man įrašė čia viską kažkur mėnesio bėgyje, sakė tipo viskas naujausia, nu o dėl kreipimosi dar ne, galvojau pats išsiaiškinsiu, nu jeigu nepavyks tai teks nuvažiuot pas jį, kad gyvai viską paaiškintu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aš kaip suprantu pas mane viskas atnaujinta, neranda daugiau naujų update's, o ir man įrašė čia viską kažkur mėnesio bėgyje, sakė tipo viskas naujausia, nu o dėl kreipimosi dar ne, galvojau pats išsiaiškinsiu, nu jeigu nepavyks tai teks nuvažiuot pas jį, kad gyvai viską paaiškintu :)

Tu is disko ar flesho leidi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš įkeliu žaidimus per USB flash'iuka 32gb, vat įkėlęs esu 28 žaidimus ir vat iš jų tie kur išvardinau neveikia. Ir vat dar įmetęs esu Forza4 CD2 taip kaip visus kitus žaidimus tai irgi nenuskaito kažko ir neveikia :/

Redagavo Pion3R

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

28 zaidimus i 32GB fleshiuka? Vienas geimas ~1GB? Cia arcade zaidimai? nes kur vardinai ten normalus pilni zaidimai, uzimantys po 7-8 GB. Ir siaip CD2 nesikelia i fleshiukus ar ishorinius HDD, tik i vidinius HDD :)

Labai idomu uz ka tu sumokejai pinigus jei tau tokios info niekas nesuteike???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.