Yuppy

NFS underground 2 xbox360

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, manau visi žinot legendinį žaidimą Need For Speed: underground 2, bet problema yra kad jis orginaliai buvo sukurtas ant xbox1, tačiau yra backwards compatible su xbox 360, ir mačiau yra visokių versijų specialiai xbox 360, bet jau porą dienų ieškau, ir nesugebėjau surast dar normalaus, tai gal kasnors esat tai jau darę, ir žinot kur man jį gauti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesiog siusk jau spec perdaryta versija.nes paprastas xbox 1 image tikrai neveiks jei rasyt I diska.o rast tai nerasi jo visur tikrai. xbox360iso saite turetum rast.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

radau dar vieną, bet ten 1gb per dieną limitas, tai ilgai siųstų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Todel ir yra problematiska.tiesiog isirasyk pc versija. maziau problemu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baik bajerius, negi taip jau kantrybės neturi su tuo siuntimu?

Pamenu, prieš porą metų siunčiausi GTA III ir GTA VC gal pora savaičių, beje irgi per xbox360iso. GTA SA dar galima ir torrentuose rast, net su specialiai paruoštu disko atvaizdu, o GTA III ir VC torrentuose nėra. Tuo metu turėjau LT+2.0, jokių iHAS.plm.lt/"]iHAS[/url] dar nereikėjo. Per tiek laiko neturėjo pasikeist XBOX1 žaidimų įrašymo ypatumai, o jei kas pasikeitė, kolegos mane papildys. Būtini XBOX1 žaidimų veikimo reikalavimai yra tokie:

1. Žaidimas oficialiai patvirtintas kaip veikiantis ant XBOX 360 (backward compatible).

2. Žaidimas yra PAL regiono.

3. Žaidimą BŪTINA įrašinėti į dvisluoksnį DVD (DL), žaidimo atvaizdas turėtų užimt ~8 GB. Beje, suarchyvuotas toks atvaizdas gali užimt labai mažai, tiek kiek realiai užima žaidimas.

4. Įrašinėjant LayerBreak reikia nurodyti ne įprastinį, kokiu įrašinėji XBOX 360 žaidus, o 1913776.

Šiaip bandyk ieškot jau paruoštų įrašymui į XBOX 360 diskų atvaizdų. O jei rasi XBOX1 atvaizdą, įmanoma jį perkonvertuot į XBOX 360 atvaizdą, buvau radęs tam skirtų specialių programų. Tik nepamenu, ar teko jomis naudotis, ar ne. Per abgx tokio atvaizdo neleisk, nes rodys, kad čia išvis ne XBOX žaidimo atvaizdas :)

Beje, idealios emuliacijos nesitikėk, man bent jau GTA neveikė labai gerai. Žaisti buvo galima, bet didelio komforto nebuvo. Aišku, čia gal nuo žaidimo priklauso.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.