IštrintasVartotojas004

Lagina nors neturėtų

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, aš niekaip nepagaunu kampo. Žaidimai lagina nors tikrai neturėtų. Pvz need for speed world. Čia jo reikalavimai:Minimum System Requirements for PC Game – Need for Speed World

* CPU: Intel P41.7 GHz (maybe 2.0GHz

* RAM: 1Gb Win XP, 1.5Gb Vista

* HDD: 2 GB free disk space

* Graphics: 256 MB Graphics Memory with shader 2

* Sound Card: DirectX 8.1 Compatible

* DirectX: Version 9.0c

* Internet: 128kbit/s Cable/DSL connection

Recommended System Requirements for PC Game – Need for Speed World

* OS: Windows XP Service Pack 3 / Windows Vista Service Pack 2 / Windows 7

* CPU: Intel Core 2 Duo2.0 GHz

* RAM: 2 GB

* HDD: 2 GB free disk space

* Graphics: 512 MB Graphics Memory

* Sound Card: DirectX 9 Compatible

* DirectX: Version 9.0c

* Internet: 128kbit/s Cable/DSL connection

Mano pc: Gpu nvidia geforce 9600gt 512mb 256bit, Cpu: Amd 64 athlon x2 2.2ghz 4200+, 3gb ram ddr2 800mhz, hardas 300gb 7200rpm, Psu codegen 450w. Ir niekaip nesuprantu kame gali būt problema, pagal viską mano pc tą worldą turėtų vilkti maksimalia grafika, bet nustačius ant normal man 20-23 fps. Vaizdo driveriai naujausi. Windowsai katik perašyti tai tikrai nebus užsikyše.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man panaši problema buvo su BF3 MP ir dabar vėl atsinaujino. FPS būna virš 40, bet kažkodėl jaučiasi silpnas lagas. Nesuprantu kame replės...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai max neturetu eit. senas pc yra senas pc. daznai zaidimu reikalavimai neattitinka realybes.cia bus vienas is tu tikriausia.mazink reza tada kelk nustatymus, na ivairiai megink kol rasi padoru losimo buda. nes jei draivai nauji win perrasytas,tai daugiau nieko cia nelieka. CPU silpnas, gpu irgi . o ram jau cia ir nepades

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandei kažką daryt ?

Jo, bandžiau, bet manau, jog čia bus BF3 bėda. Daugelis skundžiasi, jog jiem taip pat striginėja, nors lošia su žymiai geresniais PC nei mano. Tavo atveju, kaip minėjo Scalman, turbūt PC per silpnas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai max neturetu eit. senas pc yra senas pc. daznai zaidimu reikalavimai neattitinka realybes.cia bus vienas is tu tikriausia.mazink reza tada kelk nustatymus, na ivairiai megink kol rasi padoru losimo buda. nes jei draivai nauji win perrasytas,tai daugiau nieko cia nelieka. CPU silpnas, gpu irgi . o ram jau cia ir nepades

Ačiū tau. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, bandžiau, bet manau, jog čia bus BF3 bėda. Daugelis skundžiasi, jog jiem taip pat striginėja, nors lošia su žymiai geresniais PC nei mano. Tavo atveju, kaip minėjo Scalman, turbūt PC per silpnas.

Na masyviom mp batalijom visad reikia galingesniu pc nei lost ten per story.bei aisku nuo neto priklauso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na masyviom mp batalijom visad reikia galingesniu pc nei lost ten per story.bei aisku nuo neto priklauso.

Netas geras, SP ir Co-op eina čiki, bet DLC map'ai ir visokie dideli map'ai, kaip Caspian Border, vėl pradėjo lagint. Su mano PC lošia ir įrašinėja su FRAPS ant Ultra be lago, o man každolėl toks kaip ir ne lagas, o stuttering jaučiasi. Kai prisidėjau RAM susitvarkė, bet kažkurią dieną vėl prasidėjo šita nesąmonė. FPS laikosi virš 50, tai nebežinau kame replės. Gal procesorius per silpnas (AMD Fx-6100), bet lyg ir neturėtų? Nežinai, scalman, kas čia blogai galėtų būti? Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netas geras, SP ir Co-op eina čiki, bet DLC map'ai ir visokie dideli map'ai, kaip Caspian Border, vėl pradėjo lagint. Su mano PC lošia ir įrašinėja su FRAPS ant Ultra be lago, o man každolėl toks kaip ir ne lagas, o stuttering jaučiasi. Kai prisidėjau RAM susitvarkė, bet kažkurią dieną vėl prasidėjo šita nesąmonė. FPS laikosi virš 50, tai nebežinau kame replės. Gal procesorius per silpnas (AMD Fx-6100), bet lyg ir neturėtų? Nežinai, scalman, kas čia blogai galėtų būti?

O windousai irgi tie patys kaip ten ra kur rodo.ramai tokie patys? Nes su amd cpu greitesni ramai gali iki 10 fps pridet.daug kas skirtis gali.na ka reiskia netas geras. Gali megint paOCint kazka.ram cpu gpu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O windousai irgi tie patys kaip ten ra kur rodo.ramai tokie patys? Nes su amd cpu greitesni ramai gali iki 10 fps pridet.daug kas skirtis gali.na ka reiskia netas geras. Gali megint paOCint kazka.ram cpu gpu.

RAM tokie patys, dabar pabandysiu GPU overclockint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.