igniokas28

Fatal crash intercepted

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, zaidziu black ops II ir istiko tokia problema i viena serva ieini zaidi gerai ,sugalvoji nueit i kita meta ta fatal crash ir taip visada i puse leidzia i kita puse neleidzia. Kame beda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, zaidziu black ops II ir istiko tokia problema i viena serva ieini zaidi gerai ,sugalvoji nueit i kita meta ta fatal crash ir taip visada i puse leidzia i kita puse neleidzia. Kame beda?

Kokie kansolė ,RGH ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nori palošt ? :D

noreciau i skype pakviesk mane ignalis281 , radau sprendima o galima daryti system update 16202 per usb ? kaip sitam video
nes paskaicius cia raso kad reik daryti ta update avataro http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/1200-fatal-crash-intercepted-black-ops-2/?hl=%2Bfatal+%2Bcrash+%2Bintercepted

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noreciau i skype pakviesk mane ignalis281 , radau sprendima o galima daryti system update 16202 per usb ? nes paskaicius cia raso kad reik daryti ta update avataro http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/1200-fatal-crash-intercepted-black-ops-2/?hl=%2Bfatal+%2Bcrash+%2Bintercepted

Taip, galima. Šiandien dariau. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pati problema, bet sako kad reikia Kinect ir Avatar update padaryt turi tada veikt, bet reikia dashboard'o 16203. Gal žinot kaip išupdat'inti tą dashboard'ą? Būčiau labai dėkingas už tutorial'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks dabar dashboardas pas tave, tiksliai pasakyk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tau vien Kinect Avatar updei neuzteks, teks atsinaujinti visa dashboarda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa, tai aš žinau, bet ar galit numest kokį video link'ą kur būtų parodyta kaip atnaujinti į 2.0.16203.0?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR, dėkui tau dabar visos problemos išsitaisė, ir System Link visus dalykus rodo, ir šito Fatal Crash Intercpeted nebemeta.

1. Atsinaujinau kernel'į į 16203

2. Imečiau System Update 16203 (Kinect ir Avatar)

Viskas veikia nuostabiai, bet vėl kita problema kuri visada man buvo ir daug žmonių ją turi, neina joinintis bet eina hostint..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.