TukkaSi

PC nelabai tempia BF3 MP, nors turėtų

Rekomenduojami pranešimai

Rimtai, pasirodo pilnas netas tokios problemos. Praėjo pusantrų metų ir dar neusutvarko EA su Dice. Malačiai... :mad:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

YPerrasymas visko aisku padetu kuriam laikui.o tau sp kaip eina? Jei tik mp lagina tai ea ar neto problema. Gal senesni draivai geriau eina,reik forumus pasiskaitinet.

Na ir video nustatymus juk ne tik zaidime nusistato,is windousu irgi ziurint kaip nusistatysi.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

YPerrasymas visko aisku padetu kuriam laikui.o tau sp kaip eina? Jei tik mp lagina tai ea ar neto problema. Gal senesni draivai geriau eina,reik forumus pasiskaitinet.

Na ir video nustatymus juk ne tik zaidime nusistato,is windousu irgi ziurint kaip nusistatysi.

SP eina kaip sviestu pateptas, o nuėjus į didesnius map per MP prasideda tas toks nestiprus lagas. Gal kitus draiverius bandysiu įsirašyti, skaičiau forumuose, kad padeda, jei per BIOS išjungi HPET ir Hyperthreading, bet man nelabai padėjo. Dėl perrašymo, tai nepadėjo.

FPS laikosi ant 60, bet vis vien kažkodėl jaučiasi dar tas lagas, tik nebe taip stipriai. Jei kas sužinosit kokį veiksmingą būdą, kaip tai pašalint, tai praneškit.

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk task managery pakeisti priority i high.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol kas dar nesusitvarkė... Ryt pridėsiu 4 GB RAM'ų, kitiem tai padėjo, dar pasižiūrėjau visokių video ir t.t., tai tikiuosi, kad susitvarkys man. Šiaip lošt eina normaliai, lagas labai mažas, kitiems žiūrėjau, tai tiesiog lošt neįmanoma, bet vis vien trukdo, kad ir mažas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal tiesiog tavo akis ispuikus?

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2

Deja ne, pas draugą buvau, tai taip smagiai lošiasi pas jį be jokio lago. Pas jį 8 GB RAM, tai gal čia ir bus kabliukas.

Taigi, jei pas jus 4 Gb RAM'o, tuomet siūlau prisidėti dar 4 GB, nes man tai išsprendė problemą ir dabar lošiu laimingas. :thumbsup4:

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.