Keptuve

Prašau pagalbos, nebeįsijungia FSD

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Visų pirma labai džiaugiuosi prisijungęs prie Jūsų ir galų gale nusipirkęs xbox! :notworthy:

Kaip naujokas iškart ir prisidirbau su savo konsole :unsure:

Taigi turiu xbox slim su RGH. Per porą dienų išsiaiškinau, kaip +/- naudotis šiuo aparatu, tačiau įjungęs FSD prisižaidžiau su skinais :fedup: Pasirinaku "ultimate skyrim theme" FSD persikrovė ir dabar matau tik juodą ekraną. Kaip galėčiau atstatyti viską į pagrindinį skiną?

Prie to pačio norėčiau paklausti, kaip padaryti, kad FSD krautų, kaip pagrindinį dashboard`ą? Buvau įjungęs dashlaunch, bet deja, kaip pakeisti neradau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas istojes i kluba. Siulyciau kreiptis i ta kas pardave konsole, jis turetu paaiskinti kaip sukonfiguruoti FSD kad startuotu ir kaip atstatyti settingsus skinuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweikas. Man ir buwo nesamo su skinu pajemiau per xex meniu istriniau ta skina ir td fsd paleidau per xex meniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR, pirkau iš tokio pačio žalio, kaip ir aš. Jis teigia, kad konsole pirkta iš internetinės parduotuvės, tačiau tos parduotuvės administracija to nepripažysta... Nu žodžiu, kaip visada perku per skelbimus ir užsiraunu :(

pikts96, ačiū! Ištryniau ir veikia.

Dėl FSD, kad būtų pagrindinis gal bandyt dashlaunch perrašyt? Mačiau gidą, kad įrašant gali nustatyti, kuris dashboard`as bus pagrindinis. O gal įmanoma kažkaip prisijungti prie hardo ir per PC atidaryti .ini failus ar pan.? Kartais ten būna nustatymų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR, pirkau iš tokio pačio žalio, kaip ir aš. Jis teigia, kad konsole pirkta iš internetinės parduotuvės, tačiau tos parduotuvės administracija to nepripažysta... Nu žodžiu, kaip visada perku per skelbimus ir užsiraunu :(

pikts96, ačiū! Ištryniau ir veikia.

Dėl FSD, kad būtų pagrindinis gal bandyt dashlaunch perrašyt? Mačiau gidą, kad įrašant gali nustatyti, kuris dashboard`as bus pagrindinis. O gal įmanoma kažkaip prisijungti prie hardo ir per PC atidaryti .ini failus ar pan.? Kartais ten būna nustatymų.

Na kaip visada buna, bandot sutaupyti keliasdeshimt litu ir turit daugiau bedu nei naudos. Atiduokit specams, surasys ir sutvarkys viska ka reikia ir pamokins kaip naudotis, nes jau dabar matau kad cia ne vieninteliai klausimai ir bedos bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man meistras padare wiska. As nesigilinau kaip pasirinti kuri uzkrauti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau forumas yra ta vieta kur susirenka žmonės norėdami išmokti naudotis, pasidaryt kažką ir t.t.

Dėl pagrindinio dashboard`o radau atsakymą kitoje temoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.