dreamas62

REIKIA ps3 3.56CFW!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, dar karta rasau tema nes niekas i ja neatsako galbut nesupranto ko noriu, taigi Nerandu iskur parsisiusti PS3 3.56 CFW kad galeciau Nusijailbrekint Savo ps3 slim'a 250GB hard Su paprastu USB raktu, kas imes normalia atsisiuntimo nuoroda padekosiu :) ir manau ne as vienas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visu pirma tai reikia ziuret koks pas tave modelis, nes jai ps3 isejo su gamykliskai aukstesne nei 3.55 ar 3.56 versija, atrist nebeimanoma. Visu antra tai per usb tu nenudowngrade'insi, reikia atidarineti konsole, pajungineti specialius progromatorius ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negi sunku paskaityti kad ir si PM foruma? Jau nekalbu apie google <_<

Pats tu jau jo neatsirisi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprantat, viskas vyko mazdaug pries 2 metus kai mano konsole buvo 3.55 versijos as ja buvau nulauzes :), bet mano mazasis broliukas ijunge interneta ir updatino versija i 3.56 tai galvojau kad greit turetu atsirasti skyliu toj sistemoj ir ja turetu nulausti bet taip neivyko, patarkit ka daryti? Galbut imanoma kaska jei jau buvau nujailbreakines as ji...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai downgradint reik.

Gal galit pasakyti kaip? Ar reik vest kaskur? O gal galima namuose kaip kas minejo "Tvarto salygomis"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi sakau, įsirašyk 3.56 demonhades cfw, berods "3.56 cfwdh" vadinas, pagooglink ir pasidomėk ką su ta cfw galima daryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.