Domanis

Windows phone klausimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , taigi pastebėjau , jog šioje kategorijoje nėra tokios temos. Windows phone klausimais aš galėčiau padėti/patarti , bet nevisalaik pastebiu forume temas ir neatsakau laiku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ka manai apie HTC 8s? Labai jauciasi appsu trukumas ant WP os?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip nelabai jauciasi, kas pagrinde tai visas programas rasi, o su laiku viskas atsiras ;) 8s gal butu man siektiek per silpnas aparatas, na, ziurint pagal tavo poreikius. As taikyciau i 8x ar lumia 820

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal nebutu per silpnas, juk cia ne android, kad reiketu daug galios kad nelagintu, be to ekrano raiska daug mazesne, todel reikia maziau galios visus pixelius prastumti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka manai apie HTC 8s? Labai jauciasi appsu trukumas ant WP os?

HTC 8S jau neužilgo ir pas mane bandymui atkeliaus , na jis galbūt ir silpnokas , bet va tame ir esmė , kad WP telefonuose nereikia tos galios , o ir atlikti gali tą pati kaip android ar net daugiau. Realiai Apps'ų trūkumas bent man beveik nejaučiamas , nes telefoną naudoju pagrinde pagal jo paskirtį , tai yra susisiekimui. Tačiau pagrindiniai yra pvz: naujienų , orų ir gan nemažai gerų žaidimų , taip pat internete naršymas tiesiog pasakiškas ir net su gan mažu ekranų per internet explorer.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai isbandysi butinai parasyk atsiliepimus, kas patiko, kas nepatiko, pats planuoju isigyti si telefona

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai isbandysi butinai parasyk atsiliepimus, kas patiko, kas nepatiko, pats planuoju isigyti si telefona

http://www.playmanija.lt/forumas/blogas/42/i385-htc-8s-windows-phone-8-unboxing/

Štai tema žmogaus , manau pagrindinę info jis aprašys , o jeigu ką aš patikslinsiu tau neaiškumus jeigu bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki turiu sony xperia x1, ir noriu žaidimu fb kad veiktu neveikia fb. kažkodel gal galit numest link Windows mobile versija 6.1. Arba atnaujinimu noriu nežinau kur jeskot padekit ačiū...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.