wader

Det gt5 academy edition

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, sedi pas mane rogero 4.30 cfw. Isimeciau gt5 academy edition siusta is torrent.lt, bet neveikia, bandziau naudotis fixais is ps3 hax, updates siustis, nieko. Gal kas zino kaip paleist, butu visai neblogai :)

ACIU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ji galima zaist tik kai esi pasijunges i PSN. qir jau academy pasibaiges. Geriau pilna GT5 atsisiusk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia ir yra pilnas g5 tik, kad su dlc kurie nera dar unlockinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai atsiprasau, sumaisiau su Nissan academy(ar kaip ten jis)

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei 4.30 nereikia jokių fixų, atsinaujink į rogero 3.41 ir nepamiršk uždėti bd emulation

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sita zaidima, bent jau man, buvo ypac sunku paleisti. :) Iki kol neperskaiciau instrukcija desimta karta ir nepradejau viska tiksliai daryti kaip buvo parasyta, kitu atveju zaidimas nepasileis.

As keliau si zaidima padalines i dalis (man lengviau ir patogiau), su OpenSplit programa. is Isorinio i Vidini PS3. TIK is Vidinio veikia.

Panaudoji MultiMan kombinacija: Select + X ir pakeiti IS i 3.55 versija.

Per pagrindini meniu paleidi zaidima, isiraso 2 ar 3GB papildomos info, ir tada jau, nepamenu ar grizta atgal ar paciam reikia grizti, irasai Patch'a.

Ir nepamirsk apie laisva vieta PS3 HDD, kad irasytum zaidima ir dar liktu papildomai GB nuo zaidimo. Jeigu relyza gera atsisiuntei viskas turetu veikti. :thumbsup4:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.