Korniuxx

Nešiojamasis kompiuteris žaidimams

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Reikėtų, kad išrinktumėte nešiojamajį kompiuterį žaidimams ir foto/ video redagavimui. Biudžetas būtų 2500- 3000. Ačiū :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

geriausias nes us maximalia kaina tipo? :spiderp: tada jo.

ram 8gb,

vaizdo pl. 650m greičiausia šiame lygyje

intel core i7 3610qm taip pat kažin ar blogas variantas,nebent tu turi geresnių pasiūlymų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ram 8gb,

vaizdo pl. 650m greičiausia šiame lygyje

intel core i7 3610qm taip pat kažin ar blogas variantas,nebent tu turi geresnių pasiūlymų?

yra Acer su GT650m ir i5 . aisku tai ne i7 bet ir kaina ne 3k lt. tai cia kaip paziuresi aisku. kur ten vos 2.2k lt. i7 i kosmosa neiskels tikrai.aisku siulyt visada lengviausia uz maximalia kaina.ikisi ir baigta.

pvs tikrai nera nieko negaletum su tokiu pazaist ant high ir auksciau. uz 1.8k lt.

http://www.pigiaunerasi.lt/katalogas/computing/notebooks/71706-hppaviliong6-2239sr-c4m09eaacb.html

bet galima ir i5 ar i7 rast su 7670m. aisku tai ne gt650 gal,nors performance atzvilgiu dualinti 7670m su 7660g nenusileidzia gt650 beveik.

bbet aisku visada geriau sumoket 3k . :megusta:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra Acer su GT650m ir i5 . aisku tai ne i7 bet ir kaina ne 3k lt. tai cia kaip paziuresi aisku. kur ten vos 2.2k lt. i7 i kosmosa neiskels tikrai.aisku siulyt visada lengviausia uz maximalia kaina.ikisi ir baigta.

pvs tikrai nera nieko negaletum su tokiu pazaist ant high ir auksciau. uz 1.8k lt.

http://www.pigiaunerasi.lt/katalogas/computing/notebooks/71706-hppaviliong6-2239sr-c4m09eaacb.html

bet galima ir i5 ar i7 rast su 7670m. aisku tai ne gt650 gal,nors performance atzvilgiu dualinti 7670m su 7660g nenusileidzia gt650 beveik.

bbet aisku visada geriau sumoket 3k . :megusta:

taip,HP PAVILION G6-2239SR visiška piguva,garantija metams,lan tik 100mb,procas amd lėtesnis dvigubai už intel i7,kaip ir video

tai tokių žaidimų kaip Max payne 3,Witcher 2,Gears of war 2,skyrim, dirt showdown net ant low sunkiai vežą, ką jau kalbėt apie high.

o dar žinant HP vardą kokybės atžvilgiu tarp pigių laptopų..

taigi kaina per pus mažesnė=greitis per pus mažesnis

o acer ir asus tokių pat parametrų kainos panašios, žiūrint kur pirksi ir kaip derėtis moki:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kad garantija metams tai manau nera gerai, maziausiai reikia ziureti bent du metai, apie aceri na nezinau kaip pas juos daba bet as daugiau acer nebepirkciau, o asus, kaina 3k, didele taip, bet gauni garantija 3 metam, ir manau kokybe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip,HP PAVILION G6-2239SR visiška piguva,garantija metams,lan tik 100mb,procas amd lėtesnis dvigubai už intel i7,kaip ir video

tai tokių žaidimų kaip Max payne 3,Witcher 2,Gears of war 2,skyrim, dirt showdown net ant low sunkiai vežą, ką jau kalbėt apie high.

o dar žinant HP vardą kokybės atžvilgiu tarp pigių laptopų..

taigi kaina per pus mažesnė=greitis per pus mažesnis

o acer ir asus tokių pat parametrų kainos panašios, žiūrint kur pirksi ir kaip derėtis moki:)

Man įdomu koks nešiojamas pavilks gears of war 2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man įdomu koks nešiojamas pavilks gears of war 2?

sorry klaida,šito ant pc nėra. Redagavo nekroshius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šitas 17 colių jau kaip stacionaras:)

Svarbu, kad laptopas, su nebloga vaizdo plokšte už prieinamą kainą, bei didelis ekranas tikrai gerai :D Redagavo bazariuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbu, kad laptopas, su nebloga vaizdo plokšte už prieinamą kainą, bei didelis ekranas tikrai gerai :D

Na kaip kam, aš pirkau laptopa ne vien tam, kad ant stalo pasidėjus būtų galima naudotis, bet ir nešiotis kartais jį, lovoj ant kelių pasidėti, oro uoste ar kokioje kitoje kelionėje naudotis, o 17 yra dideli, daug sverentis ir mano nuomone visai nepraktiški laptopai. Pats turiu 14 coliu, beveik 2kg sverenti laptopa ir esu labai patenkintas dydžiu ir svoriu, nes tai nesukelia daug bėdų naudojantis mano išvardintuose punktuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.