arnuliux

PSP Link konfiguracija

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, mums su gaidenosiu atsiunte psp link jau, bet nelabai moku sutvarkyt viska, kad veiktu (nes instrukcija kinietiska).. Tai labai prasyciau pagalbos :/

P.S. Iskarto dekoju :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei tikslu pavadinima imestum, gal kas ziurek ir padetu.

Redagavo PIRATED

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano routeris: Dlink-604 (D-604), Tas wireless "daikciukas" Edup psp. (PSP Link). Plz padekit :/ suprantat, pas mane routeris jau naudoja ta 192.168.0.1 :/ o wireless'uj irgi butinai reikia sito :/ tai nezinau kaip reikia pakeist mano rauterio ta kaip ir linka... Padekit plz...

Va man kokia yra pagrindine problema:

Nuotrauka

tai dar kitaip paklausiu: kaip pakeisti routerio standartini ip.

Redagavo arnuliux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano routeris: Dlink-604 (D-604), Tas wireless "daikciukas" Edup psp. (PSP Link). Plz padekit :/ suprantat, pas mane routeris jau naudoja ta 192.168.0.1 :/ o wireless'uj irgi butinai reikia sito :/ tai nezinau kaip reikia pakeist mano rauterio ta kaip ir linka... Padekit plz...

Va man kokia yra pagrindine problema:

Nuotrauka

tai dar kitaip paklausiu: kaip pakeisti routerio standartini ip.

routerio IP pakeist gali prisijunges prie routerio is PC per IE suvedes jo IP kaip adresa. routerio admino defaultinis passwordas buna manualuose, paprastai loginas buna admin/admin, ten galesi konfiguruotis savo routeri. isiskaityk atidziai pries ka nors keisdamas, padaryk pakeitimus ir uzseivink. beje nenustebk kai pakeisi routerio IP, i web sasaja nebeprisijungsi senuoju IP, zodziu ziurek ka darai ir bus OK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.