GangBang

Ar galima prisijungti prie live, ištraukus interneto laidą iš pc ir įkišus į X'a?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Tai noriu paklausti ar galima prisijungti prie live, ištraukus interneto laidą iš pc ir įkišus į X'a, nes kai bandau tai man išmetą errorą, kad su internet connection kažkas blogai, tai galvoju gal negalima?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Imanoma, pats taip dariau, tiesiog xbox'e savo interneto nustatymus suvesk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imanoma tik jei netas "neprisegstas" prie tavo pc. ka dauguma tiekeju ir daro. paskambines jiem gali tai suzinot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imanoma, pats taip dariau, tiesiog xbox'e savo interneto nustatymus suvesk

O kur man pasižiūrėt kokie neto nustatymai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur man pasižiūrėt kokie neto nustatymai?

siaip nieko nereikia .darai automatic ir viska sugaudo. jei tai imanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip nieko nereikia .darai automatic ir viska sugaudo. jei tai imanoma.

Nustačiau automatic, visą info surado, nustatė, bet kai test connection darau tai tarp Xbox ir Internet išmeta error. Kas gali būti blogai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imanoma,as pats taip darau,kadangi naudoju ir kompui,tai nusipirkau antra toky laida ETH cable ir pajungiau i X,tiesiog daryk auto nustatymus ir viskas kaip per sveista. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba neis jei neta to neleidzia. lygiai taip pat ir kito kompo nepasijungtum arba routerio jei prisegtas netas. o testas gali ir praeit,nors turetu vieno vistiek nepraeit xbox. siaip jei nesijungia pats ant automatic reiskia negali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pati anksciau dariau bet neisejo, nesenai routeri nusipirkau ir visos problemos isisprende, taip kad be routerio nepajungsi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pati anksciau dariau bet neisejo, nesenai routeri nusipirkau ir visos problemos isisprende, taip kad be routerio nepajungsi :)

Kaip tai nepajunksi kisu tiesiai is svesolaidzio zebros dezutes baltos laida ir taskau,bet man tai neabutina nes stovi ant routerio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar eitų kaip nors man prisijungti prie interneto, jei yra toks dalykas, kad pvz pajungus naują pc prie to interneto kabelio, man išmeta interneto tiekėjo puslapį, kuriame ten atsiunčia man į telefą kodą, jį suvedu ir galiu naudotis, tačiau per XBOX'ą manau tai nelabai padarysi. Tai kaip ten iš tiesų yra? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir ankčiau buvo kad nepajungdavo, bandžaiu ir automatinius ir pats viską suvedžiau bet neveikia. Vėliau pradėjo pajunginėt retkarčiais (su auto nustatymais) paskui vis dažniau ir dažniau. Dabar jau kokie metai neturiu tos problemos, priprato internetas pire xboxo :D

Naudoju zebra šviesolaidį (laidinį žinoma)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.