Connor

PRESTIGIO plansete

Rekomenduojami pranešimai

Parametrai pagal kaina neblogi, taciau as vengciau kinietisku planseciu, geriau koks Asus ar iPad. Zinoma kaina didesne, taciau kokybe daug geresne.

Redagavo pspgamer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parametrai pagal kaina neblogi, taciau as vengciau kinietisku planseciu, geriau koks Asus ar iPad. Zinoma kaina didesne, taciau kokybe daug geresne.

Bet gi PRESTIGIO skaitosi kaip gera firma ar ne? ASUS nexus 850LT. iPad 1500LT. o PRESTIGIO 500LT taigi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kodėl ji tokia pigi kaip manai ?? Pats turiu Prestigio planšetė žiaurus lagas jaučiasi :) na čia 1,5 mhz, pas mane 1 mhz. Šiaip kaip planšetė, ekranas tai tikrai neblogas, kokybė irgi gera bet sakau nekarta jau norėjau i siena tėkšti, tas lagas žudo. Geriau imk Samsung galaxy tab kainos nuo 1000lt iki 1400lt tame tarpe tikrai liksi patenkintas. Patarčiau vengti Prestigio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei neturi pakanakamai saibu ant samsung ar aplle gaminiu tai tas prestigio visai geras gaminys uz tokia kaina,pats turiu Manta plansete "10" 1.2Ghz,512 ramu ir viskas ant jos veikia man normaliai,tiesa mano poreikis jai taipogi nera didelis,nes man reikia jos tik neto narsymui,filmams,mp3 ir dar retkarciais skypui...visas sias funkcijas manoji plansete atlieka puikiai...ai dar zmona su sunum angry birds pazaidzia,tas reikalas irgi eina puikiai...jei tau reikia plansetes zaidimams tai nzn kaip tas prestigio elgsis,bet filmai,netas,skype ant jo turi dirbti sauniai :happy: be to pas taviski modeli ir ramu daugiau ir procas galingesnis (ir dar dvieju coru) nei pas maniski,tad tikrai nemanau,kad tai prastas produktas :rolleyes:

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip jus manot jei ziuriu i PRESTIGIO tai gal neturiu 1k LT? Seip man reiketu intikui, muzikai, filmam, keletai zaidimu ir viskas. Aisku zaidimai nebutu high endai. Aivarulis tai gal pas tave plansete ta uz 350lt? :D Nes pas tave matau netgi 1 mhz procesorius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prieš pora dienu pats tokia pasiimiau, na ka galiu pasakyt veikia gan gerai neskaitant kad su batarke nesamonės dėjosi(softas rodo kad tarkim batarkės liko 1% nors ji pilnai pakrauta...)

Hmm mano poreikius pateisino uz tokia kainą: filmai HD veikia beveik be lago, zaidimus dauguma veza puikiai tokius kaip angry birds, batarkė taipogi laiko gan normaliai, na kamera pusė bėdos jei nepritraukus fotkini tik keistai kad ji tik iš priekio yra...Va kolonėlės tai labai tylios idėtos filmą žiurint per jas beveik neimanoma išgirst ką kalba bet su muzika dažniausiai gan padoriai girdisi, va per 3,5 jungti garso padavimas tikrai geras ant viso garso leidžiant muzika neatsiranda jokių traškesių..

Mano manymu jau geriau naujas bet leidžiantis išmėgint 90% planseciu galimybiu negu panaudotas kuris neaisku kada uzlinks isijungus galingesni zaidima...

PS: jei parduotant as savo pardaviau pries pora dienu uz 400Lito tai manau verte rinkoj dar padoriai laiko ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nori pirkti normalų daiktą, pasitaupai ir perki bent jau Nexus 7, o į šitas nesamones net nežiūrėk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nori pirkti normalų daiktą, pasitaupai ir perki bent jau Nexus 7, o į šitas nesamones net nežiūrėk.

Ne į temą

cia taspats kas sakyti turint pinigu ant nexuso "ai pasitaupyk nedaug truksta iki ipado "..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia taspats kas sakyti turint pinigu ant nexuso "ai pasitaupyk nedaug truksta iki ipado "..

Ne į temą

Ne, čia tas pats, kas sakyti, kam Tau reikalingas toks š?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, as pats noreciau tokios plancetes. Tai nekuriant temos noriu paklaust. As plancete naudociau

daugiaisi zaidimamas internetui. Ir kaip jis vykditu sis uzduotys.

Redagavo deivis899

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Irgi ziurejau i Aceri, bet jame tik 512mb ramu, mano telefone tiekpat tai stringa kaip reikia... Beje jo dizainas kazkoks kreivas man... Ir jis visas plastikinis, ekranas taipogi.

Redagavo Connor

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.