Pionell

open pandora

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, lietuvoj gal esat matę tokį daigtą? pastaruoju metu domėjaus retesnėm idomiom ir praktiškom konsolėm, bet pandora baisiai jau brangi... du šimtai vokiškų pinigų... Gaminama vokietijoje.

platesnė informaciją:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=yfaPdlqsWjg

orginalus kūrėjų video:

http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GEpLdwbI0gc#!

orginali kūrėjų svetainė

ką jūs manot? :) gal žnot kažko panašuas, nes norėtūsi panašių open source savybių ir iperkamumo ....

Redagavo Pionell

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo gana idomus daiktas. tik tai kad jis tik su linux arba android, na tai geiminimas baigiasi ties emuliacija visas, na ir linux zaidimais. tai nieko gero tada.

emuliacija retro konsoliu pigiausia daro PSP/DS siaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo gana idomus daiktas. tik tai kad jis tik su linux arba android, na tai geiminimas baigiasi ties emuliacija visas, na ir linux zaidimais. tai nieko gero tada.

emuliacija retro konsoliu pigiausia daro PSP/DS siaip.

bet emuliuoja gba, n64, atarius visus, ps1, ir daug tokių pažengusių konsolių. praktiškai tokį nusipirkes turi dvidešimt kažkur konsolių, o gal ir daugiau. ir dar palaiko androidą su jo žaidimais. touchsceenas ir t.t. bet kainelė kandžiojasi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet emuliuoja gba, n64, atarius visus, ps1, ir daug tokių pažengusių konsolių. praktiškai tokį nusipirkes turi dvidešimt kažkur konsolių, o gal ir daugiau. ir dar palaiko androidą su jo žaidimais. touchsceenas ir t.t. bet kainelė kandžiojasi...

PSP emuliuoja visa tai irgi.gal silpniausia N64 bet irgi ima.PS1 tai kai bite. sitas pazengusiu daugiau nieko neima. tik plius android zaidimus. na tai daro ir kinieciu tie visi daiktai. kazkaip nzn del ekrano aisku jei jis cia geras tai ok,bet jei nelabai tai nzn. ,man tai nepraktiskas tame ko man is jo reiktu. 10' netbookas+PSP kazkaip normaliau . cia jei pvz nori i ta kaina sutilpt, tai naudotus uz tiek paimtum.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PSP emuliuoja visa tai irgi.gal silpniausia N64 bet irgi ima.PS1 tai kai bite. sitas pazengusiu daugiau nieko neima. tik plius android zaidimus. na tai daro ir kinieciu tie visi daiktai. kazkaip nzn del ekrano aisku jei jis cia geras tai ok,bet jei nelabai tai nzn. ,man tai nepraktiskas tame ko man is jo reiktu. 10' netbookas+PSP kazkaip normaliau . cia jei pvz nori i ta kaina sutilpt, tai naudotus uz tiek paimtum.

geras pasiūlymas, buvau ankščiau tokią galimybę apsvarstes... vienu žodžiu pamiršau dar paminėt kad šitaas daikčiukas LENGVAI laiko 10-12h, o patamsinus ekraną ir išjungus wifi ir bluetooth, tai 20 galima išspaust, standby apie 100h. Tas mane labai vilioja. psp kai turėdavau 3 h išspausdavau pritamsintu ekranu..

tuo pačiu pasidomėjau linuxų distribucijom įvaiiom, radau laabai gerų OS,(bent jau aš kur bandžiau vienus puppy linux tai pirmu boot up isirašė į ramus , ir veikė žaibiškai su lėtu pc, yra visos naujos naršyklės, geras forumas su geru palaikymų-greitai atsakinėja į klausimus ir padeda bėdoj ir t.t. galvoju susirašyt į silpną PC susirašyt susiradus labiausiai patikusią distribuciją ir naudot kaip pagrindine OS.) bet siškų į temą: radau linux arcade OS. puppy linux pagrindu padarytas, tad užima apie 500mb ar mažiau (pagal versija) ir jau irašytas būna su visais emuliatoriais. Kadangi puppy linuxai sukurti būtent naudoti seniem ir silpniem pc, tai galima žvėriuka iš seno pc pasidaryt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neblogas daiktas, didziausias trukumas kad prastai emuliuoja n64, kaip ir PSP. Geriausias variantas emuliatoriams manau butu Xperia Play, nors 1 branduolio cpu jau pasenes, taciau kaina palyginus normali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos