Rekomenduojami pranešimai

Ne visi racigai turi but simai kad butu geri tame kam jie skirti. Pvz. Midnight club la tikrai nieko keist nereikejo.ten viskas buvo taip super. Tai gali ir cia jei pataikys.vis del to jau daug metu jie norejo tokio racingo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

x2 + proper fizika atsijoja zaidejus. noriu zaisti su zmonem, kurie naudojasi savo sugebejimais, o ne sienu ir shortcutu skaicium :D

Nebandau stumti, bet kokius sugebejimus? Vairuodamas F1 be jokiu driving assistu tuos gebejimus galesi perteikti atsisedes i tikra Formule? Losdamas HAWX arba M$ Flight Simulator galesi boyeing'a/naikintuva/kosmini laiva pilotuot?

As driving sim'u nemegstu, man tiesiog jie pabosta, o daug spalvu, blurred background ir grazus masinos modelis man zymiai labiau prie sirdies. Motorstorm'as tikrai mano megstamiausias lenktyniu zaidimas, o realumo vairavime ar kazkame panasaus praktiskai nulis. Antroje vietoje man Burnout serija ir naujasis NFS:MW, taip pat labai smagus zaidimai. Trecioje lieka Midnight Club'ai.

O jeigu kurejam labai gerai sekasi kurti ne simuliatorius, kai jau simuliatoriu ir taip pilna - kam jiem bandyti kistis ne i savo sriti, kur konkuruos su senais milzinais, kurie nieko kito nedaro ir ta, ka daro, daro geriausiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man reikia, pagalvok jei ant 200 isimtum staigu posuki butu taspats kas ir NFS

Tam bus Gran Turismo. Logiška kad Sony nenori patys su savim konkuruot kai turi nenukarūnuotą simuliatorių karalių po savo sparnu. O kad grafiškai spaudžia daug tai ir mums ir kūrėjams tik į naudą, galės asset'ais dalintis su Polyphony Digital kas sutaupys jiems pinigų, o mums duos gražų racingą. Dabar arkadose praktiškai vien NFS monopolija, tad DriveClub tikrai nepamaišys.

x2 + proper fizika atsijoja zaidejus. noriu zaisti su zmonem, kurie naudojasi savo sugebejimais, o ne sienu ir shortcutu skaicium :D

Į shortucutą pataikyt irgi reikai sugebėt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Losdamas HAWX arba M$ Flight Simulator galesi boyeing'a/naikintuva/kosmini laiva pilotuot?

Negalėsi, bet praktiškai sugebėsi. Kaimynas lakūnas, tai realybėje lengviau nei simuliatoriuje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negalėsi, bet praktiškai sugebėsi. Kaimynas lakūnas, tai realybėje lengviau nei simuliatoriuje.

Realybeje vairuoti taip pat lengviau, nei simuliatoriuje, bet ar vairavai F1 ar bent koki siaip profesionalu bolida normaliose lenktynese?

Ir pamirsai i kita dali posto atsakyt:

Nebandau stumti, bet kokius sugebejimus? Vairuodamas F1 be jokiu driving assistu tuos gebejimus galesi perteikti atsisedes i tikra Formule?

Losdamas HAWX arba M$ Flight Simulator galesi boyeing'a/naikintuva/kosmini laiva pilotuot?

As driving sim'u nemegstu, man tiesiog jie pabosta, o daug spalvu, blurred background ir grazus masinos modelis man zymiai labiau prie sirdies. Motorstorm'as tikrai mano megstamiausias lenktyniu zaidimas, o realumo vairavime ar kazkame panasaus praktiskai nulis. Antroje vietoje man Burnout serija ir naujasis NFS:MW, taip pat labai smagus zaidimai. Trecioje lieka Midnight Club'ai.

O jeigu kurejam labai gerai sekasi kurti ne simuliatorius, kai jau simuliatoriu ir taip pilna - kam jiem bandyti kistis ne i savo sriti, kur konkuruos su senais milzinais, kurie nieko kito nedaro ir ta, ka daro, daro geriausiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal užteks jau :).

Jei bus +- valdymas Shift2 stiliaus (kalbu apie PC versija, nes ps3 versijos ilgai nesutvarkė vairo reakcijos lagų, kaip toliau buvo, nžn), t.y. nebus gėda junkti vairą, laikysiu vykusiu žaidimu ir paaukosiu tam nemažai laisvalaikio. Subjektyvu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebandau stumti, bet kokius sugebejimus? Vairuodamas F1 be jokiu driving assistu tuos gebejimus galesi perteikti atsisedes i tikra Formule? Losdamas HAWX arba M$ Flight Simulator galesi boyeing'a/naikintuva/kosmini laiva pilotuot?

nu jus cia ponatai ir prigrybavot pilna kasika.. (btw gal kartais busit tas pats Tii is emusic.lt? ;) ) as kalbejau iskart, kad tai tera mano vizija, kad as visada norejau tokio zaidima ka panasiai bande daryti Street Legal, TDU ar Forza Horizon, bet nei vienas nebuvo toks proper. arkados smagu, bet ju tikrai da*uja pridaryta, o surask tu man zaidima kuris butu open world, sim fizika, nenormali grafika, is esmes toki racinga kuris butu ant tiek immersive ir tikroviskas ir kur gali daryt ka nori? nera tokiu. iki siol dar vis ta pati senuka sumodinta tdu losiu. btw pats MC:LA geras grajus, bet prasuku rata ir iskart suprantu, kodel jis dula kamputyje.. vien del to bugovo valdymo kai kartais tiek pat suki tai vos sukasi, o kartais uzmeta masina is oro nu tai tokia nesamone...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkiek naujos info ir daugiau apie PS4 versijos ipatumus.

The latest issue of Play Magazine offers new insight into DriveClub. Various details about the PlayStation 4 game are included in the magazine, most of which come from a Q&A with Matt Southern, Col Rodgers, and technical director Scott Kirkland.

An information roundup can be found below.

Tries to showcase many PS4 features and strengths

Not about smashing others off the road, but not exactly a sim either

lighting and reflections off of car are “spectacular”

Heavy social integration

Emphasis on team helps bring accessibility as opposed to outright competition for top spot

They talk about their roots as a sim developer with WRC and Eurofighter Typhoon

Evolutions first involvement with the PS4 started in 2008

Dualshock 4 started development in 2010

High speed in DS4 gyros allow extremely accurate steering in racing games

Photorealism is a huge goal for Drive Club

Massive amounts of particles, realistic atmospheric effects, high attention to detail

Focus on owning and being a part of a racing team, owning very valuable carst

“Powerful low level access” of GPU

Material based lighting engine

“Flecked” metallic paint.

Woven carbon fiber, as opposed to just a texture.

“…diverse array of rich environments”

Detailed driving surfaces

Environment examples: roadside grass, scrub, memorable landmarks, stunning skies, staggering vistas

Extensive driver animation

Fully dynamic lighting for time of day effects

Streaming and spectating is in

Regarding DS4 again stiffer trigger springs smaller deadzones

Improved rumble

Touchpad used for navigating UI easily

Evolution Studios compared PD to a 106-piece orchestra while and themselves to a rockband. Dedicated to uniting people in bringing speed on “roads in the real world.”

When asked about Forza and other MS franchises, they repond “If we aren’t first or best, we aren’t happy.”

Sights of inspiration come from movies like Senna and Drive

na smagu kad pagiria DS4 pultelio valdyma . matyt tikrai geriau bus uz DS3 ten viskas. labiau skirta racingam nei praeiti pulteliai.. :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir vel kalbos apie PS4 tik. :gusta: ko daugiau reikia kad pasirinktum butent ta konsole o ne kita..aisku reikia labiausia kureju protingu pagyrimu..bet protingu tokiu ..

i stikro labai panasu i Forza ..i anu kureju idejas kazkiek ..tai galima sakyt kad jie aplenke forza 5 paskelbima, nes kazkaip manau kad forza 5 butent bus apie kinectini masinu ziurejima ir po to apie vazinejima susijungus ..connected ..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vienam tam developer talk'e tie intarpai istikruju jau primena real life *(BEVEIK)* butent kai masinai vaziojant aplinka buna rodoma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butent labai gerai kad pagaliau trasos fonai nebus ten kazkur nupiesti ir pakabinti ..o bus gyvos realiai atrodancios trasos ..kaip matosi is to ka rodo tai na labai graziai :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butent labai gerai kad pagaliau trasos fonai nebus ten kazkur nupiesti ir pakabinti ..o bus gyvos realiai atrodancios trasos ..kaip matosi is to ka rodo tai na labai graziai :megusta:

Bet gi sakei, kad nerimtas zaidimas, nes ne simuliatorius ir nieko is jo gero:>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.