Ver

[KLAUSIMAS] XBOX live GOLD

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, xbox jau turiu kaip ~2 mėn. Bet esu dar naujokas, naudoju xbox 360 elite-jasper 2009-12-**. Xbox'as yra atrištas į LT3.0 updeitą, šiandien nusprendžiau pirmą kartą prisijungti internetą, atsiuntė updeitus viskas veikia, viskas gerai. Dabar galvoju apie XBOX LIVE GOLD 12 mėnesiu, ar apsimoka pirkti jei mano consolė atrišta ir naudoju neorginalius, bet tvarkingai irašytus žaidimus, nes yra baimė dėl BAN.

Lauksiu komentarų. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, xbox jau turiu kaip ~2 mėn. Bet esu dar naujokas, naudoju xbox 360 elite-jasper 2009-12-**. Xbox'as yra atrištas į LT3.0 updeitą, šiandien nusprendžiau pirmą kartą prisijungti internetą, atsiuntė updeitus viskas veikia, viskas gerai. Dabar galvoju apie XBOX LIVE GOLD 12 mėnesiu, ar apsimoka pirkti jei mano consolė atrišta ir naudoju neorginalius, bet tvarkingai irašytus žaidimus, nes yra baimė dėl BAN.

Lauksiu komentarų. :)

Taigi jei banintu tai konsole, o ne profili.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi jei banintu tai konsole, o ne profili.

Tai aš suprantu, kad consolę tik man įdomu ar didelė rizika gauti ban'ą. Ir noriu komentarų išgirsti iš patyrusių žmonių kurie tikrai galėtų man pasakyti, kokia rizika :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visada yra 50/50 nori but apsaugotas - nelauzk konsoles.

jei ketini naudotis, tai ir naudokis tuo live.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada pries irasydamas zaidimus perleisks per abgx, israsinek su iHAS burneriu, nezaisk zaidimu kol jie oficialiai neisleisti ir tikimybe gauti bana siek tiek sumazes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamirskit jus tuos ban.. jau senai nebebanina M$. Jeigu darysi kaip Altec128 sake negausi jokio ban :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamirskit jus tuos ban.. jau senai nebebanina M$. Jeigu darysi kaip Altec128 sake negausi jokio ban :thumbsup4:

Na tokie komentarai tikrai pradžiugina, bet baimė vistiek yra, nes tie atrišimai ir pinigų mokėjimas tai tikrai nėra gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tokie komentarai tikrai pradžiugina, bet baimė vistiek yra, nes tie atrišimai ir pinigų mokėjimas tai tikrai nėra gerai.

neimk 12mėnesių. imk du ar tris mėnesius, bent neprarastum teik greit pinigų jei bana gautum. man taip bent ant širdies ramiau būtų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaisk ir negalvok apie ta bana as kol iHAS neturėjau tai ir sėdėjau live su truncated metodu irasytais zaidimais ir tai nieko :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neimk 12mėnesių. imk du ar tris mėnesius, bent neprarastum teik greit pinigų jei bana gautum. man taip bent ant širdies ramiau būtų :D

Kad žinok, aš pirkdamas 3 mėnesius nueisiu tiek į minusą, kaip galiu nusipirkti 12 mėn ir sutaupyti virš 50LT. :)

P.s.

Jei gausiu ban'ą, atsirišiu console ir kaip sakė žmogus, ban'ą gausiu ne ant account'o, xbox live gold ir tebeliks, jei reikės parduosiu 2x mažesnę kaina ir tikrai kažkas nupirks :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi buvo baime del LIVE,turiu kazkur jau apie menesi ir kol kas nieko (aciu dievui),naudojau pora originaliu zaidimu,kol suzinojau kad jau jokio skirtumo jeigu konsole flashinta. Naudoji iHAS su Verbatimu ir perkepi su abgx360 ir kol kas jokiu problemu :)

Pats pirkau 3men GOLD,manau 3men apsimokiau nei 1metams, nes jei gausi BAN nueis veltui litai.

P.S. Niekada nezaisk zaidimu per accounta kuris turi LIVE,jeigu zaidimas dar nera oficialiai isleistas. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi buvo baime del LIVE,turiu kazkur jau apie menesi ir kol kas nieko (aciu dievui),naudojau pora originaliu zaidimu,kol suzinojau kad jau jokio skirtumo jeigu konsole flashinta. Naudoji iHAS.plm.lt/"]iHAS[/url] su Verbatimu ir perkepi su abgx360 ir kol kas jokiu problemu :)

Pats pirkau 3men GOLD,manau 3men apsimokiau nei 1metams, nes jei gausi BAN nueis veltui litai.

P.S. Niekada nezaisk zaidimu per accounta kuris turi LIVE,jeigu zaidimas dar nera oficialiai isleistas. :thumbsup4:

VISIŠKAI neapsimoka daryti, kaip tu darai. Pats taip dariau, bet taip perkant 6 mėn. kainuoja 100 Lt, kai visi metai 130 Lt. O , kad užbanins per tuos 6 mėn. yra LABAI maža tikimybė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.