Undriulis

del BlackBerry 8520 Curve

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi manau kad as cia pataikiau taigi kaip reikia padaryti nauja email ant BlackBerry Enterpise Server nes pasemiau is draugo,ir bandau pasidaryti suvedziu savo gmail ir yra pin suvedziu ir laukiu kol pajungs ir ismeta erora ir niekaip nesuprantu ka daryti gal turi minciu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu nera uzsakytas Blackberry internetas, tai ir neveiks. Turi buti BB zenkliukas prie rysio ir 3G kampe. BB interneto paslaugas suteikia Bite su sutartim/planu isskirtinai Blackberry ir Labas. Dabar pats esu uzsisakes BB interneta su Labas korta 10lt/men kaip pameginimui, nors jau veikia daugiau negu menesi, keista. Tai cia tokia mano nuomone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nera uzsakytas Blackberry internetas, tai ir neveiks. Turi buti BB zenkliukas prie rysio ir 3G kampe. BB interneto paslaugas suteikia Bite su sutartim/planu isskirtinai Blackberry ir Labas. Dabar pats esu uzsisakes BB interneta su Labas korta 10lt/men kaip pameginimui, nors jau veikia daugiau negu menesi, keista. Tai cia tokia mano nuomone

As ne lietuvoi gyvenu ir pvz kai vedu dar savo email man neina pasidaryti as niekaip nesuprantu per ta device software darau nieko nesigauna....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki taigi manau kad as cia pataikiau taigi kaip reikia padaryti nauja email ant BlackBerry Enterpise Server nes pasemiau is draugo,ir bandau pasidaryti suvedziu savo gmail ir yra pin suvedziu ir laukiu kol pajungs ir ismeta erora ir niekaip nesuprantu ka daryti gal turi minciu?

Deje bice teks nuvilti, pataikei i android foruma. O tavo juodaviete nei android nei iOs nei kazkas pns.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deje bice teks nuvilti, pataikei i android foruma. O tavo juodaviete nei android nei iOs nei kazkas pns.

Zinau kad ne cia tai kad nerink postu. nes nezinojau kur rasyti ir cia parasiau problemos kaskokios nelysk i sita tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kur žmogui daugiau rašyti, jeigu šitam forume yra BB diskriminacija ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.