nant

Pas mane 3.52 m33-4

Rekomenduojami pranešimai

labai reika pagalbos padekit neduoda ikelti i psp iso folderi didesnės apimties iso failo

bekeliant vydury nutraukia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai reika pagalbos padekit neduoda ikelti i psp iso folderi didesnės apimties iso failo

tai gal korta tavo pilna? ta prasme jei ten like laisvos vietos 200megu tai ten niekaip neigrusi 500 megu!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kaip ir i tema galiu suformuluot savo klausima :lol: Jei nori imesti didesni ISO tada reikia ji kompresint i CSO, bet ta CSO kompresija ant mano pc labai keistai gaunas, is 1.1GB gaunasi 15MB ir zinoma nepasileidzia. Kame reikalas? tas compression type 9

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kaip ir i tema galiu suformuluot savo klausima :lol: Jei nori imesti didesni ISO tada reikia ji kompresint i CSO, bet ta CSO kompresija ant mano pc labai keistai gaunas, is 1.1GB gaunasi 15MB ir zinoma nepasileidzia. Kame reikalas? tas compression type 9

Kažkas ne tooo, tada psp išcompressint turės truputį :) Tau taip pat neleidžia didelių ISO kelt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai aisku neleidzia juk didelis labai ;) ;) :) o MS tik 512MB :>> o ir siaip pas mane .cso nepaleidzia -.- bet bandau vistiek pakompresint.

EDIT: dabar ir zaidimu nepaleidzia kurie su e-boot.pbp. Na kad sumesti i Game folderi ta zaidimo aplanka. paleidzia pirmaji langa ir error the game could not be started 80070002

EDIT EDIT: jau veikia psx zaidmas. Cso visdar ne :S

Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del konvertavimo is ISO i CSO tai su UMDGen v4.00 viskas labai greitai ir graziai vyksta ;) pvz bandziau konvertinti burnout legends.iso (436mb)

i burnout legends.cso (263mb) Kiek geiminau, viskas normaliai ir jokio lago.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir man taip yra buve, kad didesni faila keliant ismeta errora ir nutraukia kelima. tada paaiskejo, kad cia USB problema, perkisau i kita kompo USB'a ir ikele normaliai. Zodziu keista, bet buna taip. Ir tas buvo ant visu triju mano kortu. Tai is pradziu susinervinau, net persiflash'inau is naujo PSP.

tai va jei pas tave tokia pati beda, bandyk kita USB, ir ne greta esanti, o is atskiros grupes, jei yra ant tavo PC. Kadangi USB portu voltazas kartais skiriasi, visokiu niuansu buna. Pvz tas portas, kur PSP OK, yra silpnesnis ir neuzkuria mano isorinio usb hardo, o stipresnis grybauja su PSP, zodziu, experimentuok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Girdėjau, kad yra toks bug'as, kad gali neleistin didelių failių įdėti, patarčiau įrašyti naują FW, 3.71M33 ir sumesk visus updetus iš eilės.

EDIT: Pas mane su PSP buvo daug problemų, bet pora kartu perrasius FW viskas susitvarkė, dabar 3.71m33-4

Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.