Mldc

ps3zaidimai.lt del pirkimo

Rekomenduojami pranešimai

tai nerasai tu jiems,kur tas tavo zaidimas randasi? sakyk kad grazintu pinigus ir imk is all4ps.com , jie turi sandely, siuncia per kurjerius ir gausi per 1 diena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 10d rašiau, "tikimės iki pirmadienio bus". Nepasakė iki kurio pirmadienio :) Gailiuosi kad iškart iš kokio GAME neužsisakiau, bet dabar jau galvoju kad gal sulauksiu jų greičiau negu kad atsiiminėsiu pinigus, pirksiu kitur ir lauksiu dar. Žinai, vdrug rytoj išsiųs :/ Ir išvis, su lietuviškais shopais man jau užteko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jo, ta mintis kad jei tiek pralaukiau palauksiu ir dar kiek reikes :D nu jei turi kantrybes lauk, as tai imciau ar is all4ps.com (jei nori greit gaut) ar is kokio game.co.uk nors is ten irgi reiks laukt turbut tiek pat kiek lauktum is ps3zaidimai.lt . mano tai paskutinis zaidimas is ten buvo.. niekada nebepirksiu, pastoviai arba veluoja arba dar ka knisa prota tai neiseis gaut, tai pasimete preke.. labai jau nerimtai atrodo ju ta parduotuve jei tokiu zaidimu kaip gta neuzsiperka minimum 30-40vnt is karto zinant kiek bus norinciu isigyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išvis kasnors, kas užsisakė po rugsėjo 17d ar savaitė iki to, bent vienas gavot?

Redagavo Elbo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išvis kasnors, kas užsisakė po rugsėjo 17d ar savaitė iki to, bent vienas gavot?

Gavau Gta V.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš užsisakiau rugsėjo 16d. vakar po ilgoko laukimo vis dėl to gavau, bet pasikartosiu, daugiau nežadu iš šios parduotuvės pirkt. Daugiau nepirksiu tai neapdairiau, pirma apsižiurėsiu atsiliepimus internete.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš užsisakiau rugsėjo 16d. vakar po ilgoko laukimo vis dėl to gavau, bet pasikartosiu, daugiau nežadu iš šios parduotuvės pirkt. Daugiau nepirksiu tai neapdairiau, pirma apsižiurėsiu atsiliepimus internete.

Kokį žaidimą pirkai/gavai? rugsėjo 17d užsisakiau GTAV, pasirinkau atsiemimą punkte, visdar nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik vakar gavai?? as rugsejo 17d uzsisakiau ir gavau rugsejo 28 :D kazkokia nesamone.. kai kurie labai giria ta ps3zaidimai.lt bet kai palauks kokias 4-5 sav zaidimo tada supras kad meslas ten. tiesiog giria tie kuriems kol kas sekasi greitai gaut siuntini

Kokį žaidimą pirkai/gavai? rugsėjo 17d užsisakiau GTAV, pasirinkau atsiemimą punkte, visdar nieko.

o tai gal tas zaidimas jau guli paste pas tave ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi užsisakiau Rugpjučio 17 ir gavau spalio 4 dieną. Nebuvo tas laiko tarpas labai tragiškai ilgas, pora savaičių laukimo manau yra pats tas, galvojant žaidimo populiarumą ir rinkos poreikį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Atsiėmimas prėkybos centre BIG". Nežinau kokia ten tvarka pas juos, bet užsakymo statusas "Užsakymas vykdomas". Negavau nei jokio laiško ar žinutės kad žaidimas būtų paruoštas atsiimti nei ką. Vpizdu į emailus neatrašo, rytoj paskambinsiu jeigu taip...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi užsisakiau Rugpjučio 17 ir gavau spalio 4 dieną. Nebuvo tas laiko tarpas labai tragiškai ilgas, pora savaičių laukimo manau yra pats tas, galvojant žaidimo populiarumą ir rinkos poreikį.

Tik kažkodėl kituose shopuose išleidimo dieną jau buvo galima atsiimt ir nebuvo jokio trūkumo :) kad ir pvz tam pačiam all4ps.com, kur kaina darant pre-orderį buvo lygiai tokia pati.

Iš ps3zaidimai pirk verta nebent tas prekes, kurias jie jau turi pas save - visais kitais atvejais loterija, kurioje dėl ~10LT kainų skirtumo neverta dalyvaut.

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GTA V. Tikrai vertas savo pinigų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ahujet bleha. I emailus neatsako, siandien tris kartus skambinau - nekelia. Pinigus pervedziau ta pacia diena, dabar dar sutikrinau istorija. Pazadejo kad gausiu per 5 dienas, aha, ketvirta savaite eina kaip nieko. Jei siandien nesusisiekiu su jais tai eisiu i mentura. Man vienodai - pinigus paeme, prekes neduoda, pinigu negrazina, ragelio nekelia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkau ir aš kelis žaidimus iš jų, pirmiausia užsisakiau GT5 Academy Edition, rašė kad turi sandėlyje, tačiau po užsakymo pasirodė kad turi u-sakinėt ir gausiu po 7-14 dienų, gavau greičiau nei kažkas rašė kad po 40 dienų, po 15 kažkur dienų atsiuntė. Labai nekantriai laukiau todėl dažnai iš pradžių rašinėjau kada bus ir pan., bet atsakymo sulaukdavau vos ne tą pačią dieną. Nieko blogo apie juos negaliu pasakyt (bent iš savo patirties), dažnai užmatau, kad pas juos kainos labai geros. Užvakar užsisakiau Twisted Metal už 70Lt manau kaina tikrai gera :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.