saras564

Netinkama location

Rekomenduojami pranešimai

tai va nusipirkau xboxa, prie jo buvo crysis2 redeem kodas. Prisiregistravau xlive, surašaiu ta redeem kodą išmete crysis2 paspaudžiu download now ir rašo kad mano netinkamas ''location'' ka daryt padėkit! :chan:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kreiptis i pardaveja, jis paaiskins ka daryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nea ne tas. Gal todel kad konsole ne pal regiono? Bet turbut irgi ne tas. Gal pasirinkai ne ta regiona kur code galima ivest? Ta prasme kodas skirtas usa regionui o tu pasirinkai ten koki uk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakyk manau kur tu ten pirkai xbox kad tau pakeistu i diska nes man tapati nesamone buwo arba paklausk kokio ragijono reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va nusipirkau xboxa, prie jo buvo crysis2 redeem kodas. Prisiregistravau xlive, surašaiu ta redeem kodą išmete crysis2 paspaudžiu download now ir rašo kad mano netinkamas ''location'' ka daryt padėkit! :chan:

kaip ir raso tau konsole , netinka tavo buvimo vieta, ji nesutampa su to kodo paskirties vietai. na pradziai naudok ta acc kuris priregintas tam pasaulio kraste kur konsole pirkta. aisku ir pats turi ten but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.