Pionell

intelivision intelegent television!

Rekomenduojami pranešimai

ebay'juj

dar

nu ir dar

nu radau ivairiom kainom. pas mane ale "anteninis" output'as

1979 metų. :)

o šiaip vidutinė kaina 100 usd. gal koks kolekcininkas norėtų mainyt į kokią kitą veikiančią konsolę?

Redagavo Pionell

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ebay'juj

dar

nu ir dar

nu radau ivairiom kainom. pas mane ale "anteninis" output'as

1979 metų. :)

o šiaip vidutinė kaina 100 usd. gal koks kolekcininkas norėtų mainyt į kokią kitą veikiančią konsolę?

Asmeniškai man tai per senas jau daiktas, bet manau bandyk parašyti kokia rayman iš šio forumo susidomėtu jisai man atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ebay paimtu manau. lietuvoj. na nemanau kad tiek moketu. o gal tiesiog dar pasilaikyk ji. kuo toliau tuo bus vertingesnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ebay paimtu manau. lietuvoj. na nemanau kad tiek moketu. o gal tiesiog dar pasilaikyk ji. kuo toliau tuo bus vertingesnis.

Čia reiktu laikyti tada kokia min 50 metų, kad vertingumas jo išaugtu ir tada gal so-so. Dėl pardavimo aišku ebay paimtu, bet būtų daug daugiau knisimosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

supakuot ir issiust jokio knisimosi nera per daug. nebent kazkam tai per sudetinga aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

supakuot ir issiust jokio knisimosi nera per daug. nebent kazkam tai per sudetinga aisku.

Aš nevien apie tai paskaičiuok visokius ebay, paypal mokesčius kurios turės sumokėti, beto jeigu jis turi visa kortelę vėl problemos, nes negali nusiimti pinigų. Aišku tas siuntimas dar, nes vis dėl to reik pagalvoti jog yra šancas jog gali pasimesti konsolė be keliaujant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.