Dreeger

Renkuosi kompiuterį

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Atėjo ir man metas pasikeisti kompiuterį, nes šitas skaičiuoja aštuntus metus. Kadangi šituose dalykuose nelabai gerai gaudausi, noriu paklaust jūsų nuomonės. Dabartinis mano surinktas variantas:

post-37914-0-55608000-1360346998_thumb.jpg

Gal galit ką patart? Šiaip norėčiau, kad kaina būtų iki 2000LT, monstro man nereikia :)

lievai žiauriai susirinkai... pasiimi geresne motiną kuri palaiko fm2 proca, pasiimi amd apu 3.8 procą su 8mb cache, ir geru proce esančiu gpu, ir smulkmenas pagal nuoaiką susiperki...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kad pas mane šitas kompas jau senas, dvd romas net nebeveikia, o dežė suspardyta jau iš nervų :poker:

Pionell, apie visas tas dalis nelabai nusimanau net ką susidėt reiktų, kokią mb, kokį ta procą, tai jei nesunku pabandyk pats dalis surinkt ir atsiųst savo variantą, norėčiau pažiūrėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir pvz kuo šitas būtų geresnis už tą mano surinktą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir pvz kuo šitas būtų geresnis už tą mano surinktą?

stipresnis prozas žymiai. i3 turiu nieko nevertas tikrai. + vėliau pataupes galėsi galingą vaizduškę isimest, ir iškart nereikės daug litų leist, (pakeičiau motinine, nes buvau idėjes ne tą kurią norėjau)palaiko motininė 62gb ddr3 ramų (vėliau kada prireiks :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš ne i3 dėčiau, o i5. Kažkaip keistas tavo variantas atrodo, su ta integruota vaizdūške. Bet nebrangiai išeitų, apie 1500LT viskas. Reiktų dar pasidomėt apie tą procą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko tu cia matyt neissirinksi .kuo ilgiau klausinesi tuo daugiau pasiulymu gausi. i3 nera blogas tikrai ne. AMD apu nauji geri. bet nera super. jei dedi atskira gpu tai jau kitas dalykas vel. na cia daug visko galima ismastyt ir isvartyt. kai kur AMD apu geri kai kur jie tik tokie geri kaip i3 ir negeresni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dabar šiek tiek apžiūrėjau benchmarkus, ir manau gal truputį kitą i5 dėsiu, šitą http://www.skytech.lt/bx80637i53470-intel-core-i53470-quad-core-320ghz-6mb-lga1155-22nm-77w-vga-box-p-124317.html

Jis man siulo ta APU dėt, na benchmarke jis prastesnis, ir dar siūlo vaizdūškę vėliau nusipirkt. Jo rinktas pc kainuotų apie 1500, o mano gal 2050LT. Na aš dabar galiu sau leist išleist visus 2000, tai geriau tokį ir susidėsiu, kam man pirkt prastesnį CPU, po kiek laiko dar vaizdūškę dėt už 500, ta pati kaina gaunasi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dabar šiek tiek apžiūrėjau benchmarkus, ir manau gal truputį kitą i5 dėsiu, šitą http://www.skytech.lt/bx80637i53470-intel-core-i53470-quad-core-320ghz-6mb-lga1155-22nm-77w-vga-box-p-124317.html

Jis man siulo ta APU dėt, na benchmarke jis prastesnis, ir dar siūlo vaizdūškę vėliau nusipirkt. Jo rinktas pc kainuotų apie 1500, o mano gal 2050LT. Na aš dabar galiu sau leist išleist visus 2000, tai geriau tokį ir susidėsiu, kam man pirkt prastesnį CPU, po kiek laiko dar vaizdūškę dėt už 500, ta pati kaina gaunasi...

gali detis AMD APU tiktai ir veliau gpu . tai na toks variantas kai nieko nepralosi nes gpu ismetinet nereiks. tiesiog idesi ir tada integruota gpu nebus naudojama. bet tada keiti jau viska cia. na motina,ramus gal ir palikt tuos ,svarbu kad neletesni 1600 butu ,nes AMD APU tie labai gerai performina vien nuo greitesniu ram.ir tada arba gali iskart detis psu tipo i ateiti ,arba det pigu o veliau isidesi geresni. ant daug ko galima sutaupyt.tiesiog na pagalvot kas geriau, ir pvz ar mazesne reza zaidime tiks ir mazesni nustatymai. bet kai jau isidesi gpu atskira tai pajausi gera pagerejima.

kita vertus i5 yra i5 . kaina irgi gera. kazkur jis geresnis bus uz AMD ,o kai kur su gera gpu nematytum skirtumo.bet su i5 jau iskart rinkt gpu turi ir jokiu veliau jau nebus.

manau visai neblogai jei pvz gali isleist 2k lt. o isleisk tik ten 1,6k . o jei galetum leist 2,5k tada geriau kokius 3k isleist. na yra tokios duobes kuriose tik pinigai issileidzia o naudos ne tiek daug.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra tolko man pirkt tą apu, nereik man tos integruotos vaizduškės, kas iš to, kad dabar pinigų sutaupysiu, geriau dabar susidėsiu viską ir ramiai gyvensiu negalvodamas, kad dar reiks kažkada ta vaizdūškę pirkt ir dėtis. Bet šitas i5 procas http://www.skytech.lt/bx80637i53470-intel-core-i53470-quad-core-320ghz-6mb-lga1155-22nm-77w-vga-box-p-124317.html greičiau sukasi už tą APU? Na pvz renderinant kažką ar pnš.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra tolko man pirkt tą apu, nereik man tos integruotos vaizduškės, kas iš to, kad dabar pinigų sutaupysiu, geriau dabar susidėsiu viską ir ramiai gyvensiu negalvodamas, kad dar reiks kažkada ta vaizdūškę pirkt ir dėtis. Bet šitas i5 procas http://www.skytech.lt/bx80637i53470-intel-core-i53470-quad-core-320ghz-6mb-lga1155-22nm-77w-vga-box-p-124317.html greičiau sukasi už tą APU? Na pvz renderinant kažką ar pnš.

bet kai tau integruota nereikalinga aplamai tai gerai tiktu ir i5-3350p , apie 50 lt pigiau,tiesiog jis neturi isvis integruotos gpu. ko ir nereikia kai dedi atskira.

del to kas geriau grynai is cpu puses gali testus pasiziuret tiesiog.panasiai abu kaip ir.na del kainu skirtumo reikia irgi lygint kad nevienodai kainuoja.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip ir viską supratau, pirksiu tą varijantą tikriausiai kur anksčiau minėjau. Dėl to, kad APU pigesnis, tai čia ta kaina atsiperka ant motininės, nes prie APU brangesnė motininė eina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip ir viską supratau, pirksiu tą varijantą tikriausiai kur anksčiau minėjau. Dėl to, kad APU pigesnis, tai čia ta kaina atsiperka ant motininės, nes prie APU brangesnė motininė eina :)

AMD APU FM2 socketo ne brangesnes. eina nuo 150 lt. o jei su usb 3 ir sata 3 palaikymu nuo 180lt kazkur. aisku gali rast pigesne intelio motina ,bet ten ir senesniem cpu. tai motinose skirtumo tikrai nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.