Dreeger

Renkuosi kompiuterį

Rekomenduojami pranešimai

Nu as tau pasiuliau ir manau gan neblogas varijantas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima kelt kaina kiek nori arba mazint ir tai paremt benchais.bet ar tai reali nauda.pvz pirmas dalykas reza.jei naudosi tik 1080p ar reikia gpu kuri gera aukstesnese rezose.pvz ar tau vertiga kad su 200 lt ar daugiau brangesne gpu tu gausi pvz +5fps.nelabai verta.arba ar tau bus skirtumas 45fps pries 55fps.o kas jei kazka sumazinus nustatymuose gausi geresni performance bet nematysi vizualiai skirtumo.man tai tusti dalykai tas fps vaikymaisi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu supranti aš šitą, dabar tiesiog klausimas ar tas radeonas 7850 1gb pakankamai geras? Ir dar noriu paklaust, kuom skiriasi tarkim tie ASUS, Sapphire, Diamond radeon 7850 modeliai? Nes kainose tai skirtumas yra nemažas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas normaliai. Dedantis kompiuteri labiausiai reikia atsižvelgti ar CPU ir MB LGA tinka ir ar PSU turi pakankamai W. Toliau pradėdi dėliotis pagal save... Ir vis dar man įdomu kodėl moka 150 lt už naują korpusą. Ir HDD kam tokio didelio ? Žaidimams? Įsirašai , praeini , ištrini...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dėl to HDD, tai kiek kalbėjau su visais, sako kad 500 per mažai, visi pataria 1tb pirkt. Eisiu paieškot tada korpuso pigesnio, dar bent 50LT sutaupyt išeis tikriausiai... O pagal ką PSU rinktis reikėtu? Nu kad pagal W tai suprantu, bet pvz kokios firmos patikimesni, geriau laiko? Gal išeitų PSU dar pigesnį rast, ir motininę kokia gerą pigesnę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra tarp jų tokio skirtumo kaip tarkim su CPU ar VGA. Aš asmeniškai Corsair rinkčiausi. Bet ir taviškis geras. Pasilikti gali. Na, bet jeigu nori pigiau tai pasiieškok nemažiau 150 lt. Rasi su 550W.

Kalbant apie HDD tai ir 250GB man užtektu. Niekada neužlaikau žaidimų. Praeinu vieną, ištrinu ir tada kitą rašau. Bet kadangi su montavimu ir PS užsiminėjau tai 500GB pasiemiau ir sočiai užtenka. Nežinau kodėl žmonės ant tų 1TB užsimetė. Tik kaina dideją, o kad ~300GB laisvos vietos bus tai faktas...

Korpusą gali savo pasilykti.

MB gali buti pigesnė, bet pasilyk šitą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDD jei jau nauja imt tai 1tb kam ten smulkintis nes kaina gaunas geresne kuo didesni imi. o jei nereikia 1tb tai tada SSD ziuri. nors nauda bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jooo... Gali pirkti 240GB SSD kuris kainuos tau kaip x2-3 1TB HDD. SSD perka žmonės kurie gali ~4000 lt išleisti. Arba kaip aš, 60 GB kuris ir tai kainuoja 300lt - naudoti windowsus. Neverta keisti 1TB HDD su 60GB SSD. Verta tik turėti 250-500GB HDD ir 60GB SSD. Aišku jeigu esi milionierius tai gali pirkti ~250GB SSD kuris kainuoja gal 700lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jooo... Gali pirkti 240GB SSD kuris kainuos tau kaip x2-3 1TB HDD. SSD perka žmonės kurie gali ~4000 lt išleisti. Arba kaip aš, 60 GB kuris ir tai kainuoja 300lt - naudoti windowsus. Neverta keisti 1TB HDD su 60GB SSD. Verta tik turėti 250-500GB HDD ir 60GB SSD. Aišku jeigu esi milionierius tai gali pirkti ~250GB SSD kuris kainuoja gal 700lt

SSD perka kuriem reikia mazesniu loadingu ir siaip krovimu visu. o kam 240gb imk per puse toki. jei nesi kaupikas kuris ten filmus visus , fotkes, zaidimus po kelis metus laiko HDD, tai nereiks ir vietos daug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš žinau kam reikalingas SSD.. Jų niekas beveik neperka dideliais kiekiais, o mažiau nei 200GB kompiuteriuiu šiais laikais neužtenka. Mažiau nei 100GB turbūt paliktu. OS, pagr. programos...O Kainuos brangiau nei 1TB HDD. Nesirinktu jis 1TB jeigu jam užtektu 100GB

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia juk asmeninis kompiuteris, galvoji tik žaidimai ir programos bus jame? Mano kompiuteryje, žaidimai neužima daugiau 20gb, bet dar pora gb muzikos, +100gb serialų, dar ~50gb filmų, tada programos svarbesnės, nuotraukų kažkiek, visokių dalykų susijusiu su muzika (čia pas mane), kurie užima ne pora gb. Trumpiau - pas mane yra 500gb kietasis ir jo man žiauriai neužtenka. Tenka trinti tai, ko aš visiškai nenoriu trinti, kažką aukoti dėl kito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galėjai net nesakyti, kad +100GB Serialų. Kaip taip įmanoma? Atsisiunti serija, peržiūri ir ištrini. Geraj, tarkim kelis serialus atsisiunti, bet kam tai daryti? Viena seriala visą peržiūri, o, kad 100GB vienas serialas užima tai sunku patikėti. Pas mane 250GB budavo ir filmus žėdavau, ir serialus, ir vieną kita MMO turėjau kurie po 5+GB užima visada ir puikiai viskas tiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būna tokie dalykai, kaip labai geras serialas, ar labai geras filmas, ar žaidimas, kurio nenori ištrinti ir pasilieki, nes po kiek laiko tu jį vėl žiūrėsi/žaisi.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.