Dreeger

Renkuosi kompiuterį

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Atėjo ir man metas pasikeisti kompiuterį, nes šitas skaičiuoja aštuntus metus. Kadangi šituose dalykuose nelabai gerai gaudausi, noriu paklaust jūsų nuomonės. Dabartinis mano surinktas variantas:

post-37914-0-55608000-1360346998_thumb.jpg

Gal galit ką patart? Šiaip norėčiau, kad kaina būtų iki 2000LT, monstro man nereikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Atėjo ir man metas pasikeisti kompiuterį, nes šitas skaičiuoja aštuntus metus. Kadangi šituose dalykuose nelabai gerai gaudausi, noriu paklaust jūsų nuomonės. Dabartinis mano surinktas variantas:

post-37914-0-55608000-1360346998_thumb.jpg

Gal galit ką patart? Šiaip norėčiau, kad kaina būtų iki 2000LT, monstro man nereikia :)

viskas normaliai lyg surinkta. toks vidutinis pc. i3 ir 7850 tikrai ne stebuklai. matos rinkai kitas dalis padorias. todel isejo tik tokie cpu ir gpu deja. na tavo pasirinkimas aisku. gpu tokia galima rast kokia ~50 lt pigiau. ir nuo kitko galima. kazkaip nelabai matau tiksla renkant ne monstra tikrai tiek isleist.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tas kitas dalis žiūrėjau tokias, kad man jos normaliai laikytų, kad nesudegtų koks maitinimo blokas ar pnš. Šiaip masčiau i5 procą ikišt, tik nežinau kaip čia su kitom dalim tada daryt, kokias imt... Vaizdūškės tai noriu 7850 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na cpu arba sita arba piguji i3 3550p.kitko neverta.gpu gera aisku.tiesiog na kitos dalys nepigios todel tokia kaina.kitas tokiu spec ir uz 1.6k susirinktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na toks aisku geriau.bet ir kaina geresne kas be ko.del zaidimu tai kai kuriam gal nebus jokio skirtumo beveik, kitam bus gan zymus.nuo daug ko priklauso, ir nuo zaidimo rezos bei nustatymu.ar tu kelis simtus I cpu ar I gpu investuosi, abiem atvejais bus geriau.jeigu tik verta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su šitu cpu tik 90lt brangiau gaunasi, tai dar nieko baisaus. Šiaip dar žiūrėjau, į šitą motininę antra gpu dedasi, tai dar kaip ir yra perspektyvos į ateitį, gal kažkada dar viena 7850 įsidėsiu.

Edit: Audirs4, daug skiriasi GTX660 TI nuo 7850?

Redagavo Dreeger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

660 Ti yra nauja vaizdo korta mano draugas ja turi ir neturi jokiu nusiskundimu cia gali paziureti vaizdo kortu benchmarkus http://www.videocardbenchmark.net/ pagal kai pagal geriause kaina ir t.t siulau ziureti High End Video Card Chart

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet pas tave ten ramai pvz įdėti 1333MHz, maitnikas pats pigiausias, sakai ilgai tas pc laikys? :D Be to, manau geriau dabar pasiimsiu tą savo aukščiau postintą variantą su i5, ir ateity dar gal bus antra gpu įsimest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepamirsk kad dar garantija yra jeigu suges tai tau pakeis. O 2 GPU tai nelabai apsimoka as bent taip galvoju nes 2 GPU tures tik 70% savo galios. Sakai prastos dalys su dejau geresnes http://www.skytech.lt/krepselis-42621.html

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip nenoriu aš labai daug permokėt, ieškau kokio optimalaus varianto. Man nėra ten labai didelio skirtumo žaist žaidimus ant 80 ar ant 60 fps :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakysiu is patiries ziurek i ateiti zaidimai nestovi vietoje o tobuleja ir reike jiem daugiau resursu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aplamai i3 ar i5 pigu su pigiausia motina susidedi ir paprastu Psu bei padoria gpu.gaunas pigiai ir gerai.siais laikais pigu tai nereiskia blogai.del dvieju gpu tai arba iskart det nes veliau nebus prasmes imt sena gpu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.