justedva

title update

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, nesenei gavau xboxa ir turiu freestyle3 rgh su 4gh hdd .visus zaidimus zaidziu is isorinio hdd,viskas buvo gerai .bet dabar reikia atnaujint black ops 2 title update...

bandau per freestyle3 ,nieko nesigauna ,rodo kad nepadarytas atnaujinimas. o dabar su rankiniu budu siunciant is http://marketplace.jqe360.com/ ,kur man kelti ta update ,kad jis veiktu. buciau labai dekingas jai atsakytumet.tikiuos supratot ka parasiau ,nes labai isiblaskes esu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu velnias ...perskaiciau ta tema bet nieko nesupratau kaip taip padaryt :D gal galit padaryt paslauga ir parasyt pamokele neilga ,nes niekur neradau tinkamos pamokos.mano xboxas 4gb ir visi zaidimai flese .darau update per fsd ,bet nieko rodo kad neupdatintas.irasyt manual nelabai ir supratau ... busiu labai dekingas jai padesit.... nes jau prarades vilti isirasyt updatus....

Redagavo justedva

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sory, man viskas veikia per F3 Manage TU, dar neteko rankiniu budu kelti TU. Kaip suprantu, kur sukelti TU priklauso nuo pacio TU, kai kuriuos i cache, kaikuriuos i content direktorija...

Nzn kaip tau pagelbet, nes neismanau kaip be hdd viskas veikia, bet siulau pasibandyt content-manager programke. Jin automatiskai sumeta TU kur reikia. Netgi savo ftp klienta turi.

http://www.homebrew-connection.org/xbox-360-content-manager-v3-0/

COD BO2 atveju stai kur kelt reikia:

Nuotrauka

Redagavo spirgucis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.