blindside

Ps2 nebesuka diskų, ką daryt ?

Rekomenduojami pranešimai

Blm as tj net nzn man isvis nesuka disko nzn kas galetu buti kjp mano buna kar pradeda sukti ir veikia zaidimai bet dazneusej neveikia nesuka isvis ;/ ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Blm as tj net nzn man isvis nesuka disko nzn kas galetu buti kjp mano buna kar pradeda sukti ir veikia zaidimai bet dazneusej neveikia nesuka isvis ;/ ?

Idek koki audio CD ar PS1 diska ir paziurek ar suka. Jei veiks - vadinasi DVD lazeriukas nustipes, o CD dar gyvas. Jei abu neis - gal tik apsineshe optika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cd disku muzikos irgi negroja ;/ dvd irgi kazkajp viskas isijungia tik va idedi diska ir nesuka jo visiskai galvoju gal sugedo tas disko sukimo mechanizmas nes buna kartajs pradeda sukti bet lb retai ir tada veiki zaidimas viskas gerai ;P tai nzn ar lazeriukas parejas gali kazkajp labiau tas kur suka diska ;/ nesuprantu visaj o lazeriuka tj jau daug kartu bandziau pavalyt nieko nepadeda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cd disku muzikos irgi negroja ;/ dvd irgi kazkajp viskas isijungia tik va idedi diska ir nesuka jo visiskai galvoju gal sugedo tas disko sukimo mechanizmas nes buna kartajs pradeda sukti bet lb retai ir tada veiki zaidimas viskas gerai ;P tai nzn ar lazeriukas parejas gali kazkajp labiau tas kur suka diska ;/ nesuprantu visaj o lazeriuka tj jau daug kartu bandziau pavalyt nieko nepadeda

Arba varikliukas arba optika (tu prieini nuvalyti tik virsutine viena dali, o lieka dar bent du pavirsiai :D jei daug rukoma - turetu gerai ant optikos sest visoks brudas). Buna kad del prasto sukibimo disko su isukimo mechanizmu ant kurio dedasi diskas, diskas prasisuka ir irgi disko nensuskaito. Gali aishku ir lazeriuko valdymo mikroschema (gal kokia brokuota partija papuole arba darbo rezimas netinkamas). Gal shleifas nusilankste arba kistuke gero kontakto nera. Daugiau variantu kaip ir nera :D

Tavo atveju gal sakyciau sukibimas arba varikliukas gal kaltas. Bet cia tik speju, kad daugiausia shansu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nzn va kas yra lazeriukas manau turetu buti tikrai svarus man rodos varikliukas kaltas buna kar virsu paspaudi dangtelio kjp uzdarai stipreu ir pradeda veikt i pasileidzia kartajs tj nzn ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nzn va kas yra lazeriukas manau turetu buti tikrai svarus man rodos varikliukas kaltas buna kar virsu paspaudi dangtelio kjp uzdarai stipreu ir pradeda veikt i pasileidzia kartajs tj nzn ;/

Nuvalyk abi diska laikancias dalis (magneto principu jos pritraukia vienas kita, tuo paciu suspausdamos ir laikydamos diska). Jos turi duoti max sukibima su disku, kad nebuti isukant jokiu prasisukimu. Problema turetu dingti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur jie tikslej randas nu seip valiau as juos ten viskas svaru svaru viskas su ausu krapstuku pereita jauciu patys mechanizmai nusproge nes kjp jungu visiskai nereguoja tik girdisi kad isijungia vintiletorius man atrodo toks suuzia ir viskas ir nesuka nej disko nej tas mechanizmas su lazeriuku pavaziuoja ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaičiau tema , bet nesuradau konkretaus atsakymo y klausima.

PS2 nebesuka diskų kaip sutaisyt?

Kur taisyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.