blindside

Ps2 nebesuka diskų, ką daryt ?

Rekomenduojami pranešimai

Tai kaip jauū iš temos pavadinimo ps2 nebesuka nei cd nei dvd, ta prasme belekokį diską uždedi jis vistiek nesuka, o ne tai kad "neuždeda", bet išvis nepričiom nereaguoja, net per Browser nerodo "Reading disc"

Kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal tas kur s*** diska sugedo man buvo kad nesuko bet ismesdavo browser tai visi sake nesk pas meistra as tik lazeri patryniau su ausu krapstuku ir viskas veikia daba visada ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lazeris greiciausiai, antras dalykas speju gali buti, kad varikliukas uzhlinko (jeigu VISAI nesigirdi, kad net bandytu ka sukti is viso). Siulyciau y meistrus kreiptis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar gali buti kad koks sensorius nereguoja kad uzdarytas danktis delto ir nesuka nes jei lazeris butu nusedes jis vistiek girdetusi kaip kapsetu bandydamas uzskaityti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano slim yra, o su lazeriu abejoju ar gali būti problemų, ne toks jis jau ir senas yra :>

Pabandysiu pavalyt kanors ar dar ką, gal per daug dulkių? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai padaužiau tą ps2, pravaliau ir veikia vėl puikiai (: nu thx už responsus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano slim yra, o su lazeriu abejoju ar gali būti problemų, ne toks jis jau ir senas yra :>

Pabandysiu pavalyt kanors ar dar ką, gal per daug dulkių? ;)

Pas mane irgi taip buvo, atsukau, pavaliau ir zjb! :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirk diska kuris valo cd-dvd romus ir viskas veiks draugui pasiuliau isvale ir viskas veike diskas kainuoja apie 20 lt (geras) levesnis 10

valomuju cd patartina nenaudot, jie palieka ibrezimus ant lzerio, geriau naudot ausu krapstukus su zippo ziebtuvelio skysciu, nes jis greitai isgaruoja ir gerai nuvalo, dar svarbu kad lazeris butu neikaites

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu krc reik vel pagalbos nzn kas yra :) nu tai va disku visaj nesuka jau visiskai nesuka girdis tik kai jungi normalus ps2 uzimas ir tiek o kad suktu tai visai nesuka ka siulytumet daryti ? :) na va vakar pabandau ijunti ps2 viskas vel veikia normaliai viska suka viskas veikia tik kad dabar nzn ka daryt su memory stick :) ieinu per browser i memory stick ir man neina ieiti kazko pastringa jauciu kazkas su seivais blogai pasidare ir dabar neina ieiti ir istrinti save o memory stick anksciau viskas veike lb geraj hama memory stick pas mane :)

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu krc reik vel pagalbos nzn kas yra ;) nu tai va disku visaj nesuka jau visiskai nesuka girdis tik kai jungi normalus ps2 uzimas ir tiek o kad suktu tai visai nesuka ka siulytumet daryti ? ;) na va vakar pabandau ijunti ps2 viskas vel veikia normaliai viska suka viskas veikia tik kad dabar nzn ka daryt su memory stick :D ieinu per browser i memory stick ir man neina ieiti kazko pastringa jauciu kazkas su seivais blogai pasidare ir dabar neina ieiti ir istrinti save o memory stick anksciau viskas veike lb geraj hama memory stick pas mane :P

Man ir taip buvo tai suformatavau memory card ir visks tvarkoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir taip buvo tai suformatavau memory card ir visks tvarkoj.

o kaip suformuoti ta memory card ? nzn as gi apsviesk <_< nea nebandziau dar valyti bet siandien nusipirkau diska uz 22 litus hama kur valo lazeri :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.