narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Koks dar SP jei žaidimas iškart nuo išleidimo matosi orientuotas į MP.

Ne į temą

Apie ką ir kalbu, jog ant Sp visiskai nusispjaut, nors pagal disko apimtis galetu sukurt ilga ir idomu.... Prisimink senus NFS laikus didzioji dalis buvo orentuotasi i SP ir visi buvo laimingi.

Esmė ta jog galimybės leidžia bet kurėjai(aisku nevisi bet yra tokiu) tokie jau tinginiai ir lupa pinigus is esmes pagal dydi uz maziau negu puse normalaus zaidimo...

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal žinot ar PS4 konsolėje egzistuoja "Region Lock"? Ar yra žaidimų skirstymas pagal regionus PAL ir NTSC, ir ar žaidimas atsiųstas iš US (NTSC) veiktų pal konsolėje? PVZ šis žaidimas: http://www.ebay.com/itm/NEW-PLAYSTATION-4-BATTLEFIELD-4-/181265627042?pt=Video_Games_Games&hash=item2a3445f7a2

Edit: Kaip supratau veiks!

Do PS4 games have regional locks?

In general, neither digital nor disc-based games will be region locked, but PlayStation recommends that all users purchase games at the region of their residence to guarantee the best overall experience and customer service. In certain instances, a software publisher may choose to region lock a game title for specific reasons, but Sony Computer Entertainment expects these instances to be uncommon.

Redagavo Matoxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Angry birds £32.99 ir net ne 1080p. Jie ka ruko?

Ne į temą

PS Vita digital versija £35 ar £45, kosmosas su ju kainom :D

@Matoxas; Nera jokiu region locks.

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Activision taigi lupa visada pinigus už bet koki žaidimą 
Užtai Angry Birds žaisti ant Smart telefonu arba Tablet (android) nes nemokamas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Apie ką ir kalbu, jog ant Sp visiskai nusispjaut, nors pagal disko apimtis galetu sukurt ilga ir idomu.... Prisimink senus NFS laikus didzioji dalis buvo orentuotasi i SP ir visi buvo laimingi.

Esmė ta jog galimybės leidžia bet kurėjai(aisku nevisi bet yra tokiu) tokie jau tinginiai ir lupa pinigus is esmes pagal dydi uz maziau negu puse normalaus zaidimo...

Ne į temą

Prisimink visai nesenus laikus kai visi nelaimingi dėl paskutinių NFS serijų buvo. Rivals dabar su savo integruotais MP elementais visai kitoks žaidimas, tai yra progresas ir žmonės džiaugiasi šiuo žaidimu ir tai kokiu keliu jis pasuko. Aišku visiems neįtiksi. Ir šiaip prie ko čia disko apimtys? Durnesnio pareiškimo nesu girdėjęs, disko apimtys...  :lol: 
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Prisimink visai nesenus laikus kai visi nelaimingi dėl paskutinių NFS serijų buvo. Rivals dabar su savo integruotais MP elementais visai kitoks žaidimas, tai yra progresas ir žmonės džiaugiasi šiuo žaidimu ir tai kokiu keliu jis pasuko. Aišku visiems neįtiksi. Ir šiaip prie ko čia disko apimtys? Durnesnio pareiškimo nesu girdėjęs, disko apimtys...  :lol: 

Ne į temą

Na tu galvok kaip nori, taciau mano nuomone nfs seniai nebevertas tokiu vadintis ir visada atsiras tokiu kuriem sueis betkoks sukurtas š****. Apie talpa sakau tai jog jie tingi. Dabar jie kuria daug prastu versiju kurios uzima mazai kai tuo tarpu galetu kad ir BF4 pavizdziu pasinaudoje isnaudot bent jau puse disko vietos ir  sukurt viena gera zaidima
Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na tu galvok kaip nori, taciau mano nuomone nfs seniai nebevertas tokiu vadintis ir visada atsiras tokiu kuriem sueis betkoks sukurtas š****. Apie talpa sakau tai jog jie tingi. Dabar jie kuria daug prastu versiju kurios uzima mazai kai tuo tarpu galetu kad ir BF4 pavizdziu pasinaudoje isnaudot bent jau puse disko vietos ir sukurt viena gera zaidima

Ne į temą

nepamiršk, kad NFS:Rivals yra ir Xbox 360 bei PS3 žaidimas, tad būtent naujos kartos konsolei kūrėjai mano manymu nieko naujo nekurs ;), nematau su šiuo žaidimu nieko blogo, iš tiesų netgi visai įdomus pasirodė, kadangi daugiau skiriama dėmesio multiplayer žaidimui, kuris taip pat jau padarytas ne betkaip. O tavo BF4 pavyzdys...hmm...nu nebuvo BF4 didelis šuolis po BF3 tiek mano nuomone, tiek kitų... Žinoma, tikrai įspūdingas ir gerai atrodantis, bet jo singleplayer padarytas visiškai betkaip, trumpai ir prastai (kadangi BF visada ėjo link MP ir toliau eis), tad jau prieštarauji savo minčiai, imdamas BF4 kaip pavyzdį žaidimui NFS: Rivals :)
Redagavo BlueSing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baigiam  :offtopic: daryti 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na tu galvok kaip nori, taciau mano nuomone nfs seniai nebevertas tokiu vadintis ir visada atsiras tokiu kuriem sueis betkoks sukurtas š****. Apie talpa sakau tai jog jie tingi. Dabar jie kuria daug prastu versiju kurios uzima mazai kai tuo tarpu galetu kad ir BF4 pavizdziu pasinaudoje isnaudot bent jau puse disko vietos ir  sukurt viena gera zaidima

Nusišneki. Žaidimo talpa niekaip nesusijusi su žaidimo gerumu. Gerenės tekstūros užims daugiau, bet ir kraus ilgiau. Turi įtakos grafikai - taip, bet nuo to žaidimas kategoriškai nepasikeis. Išmoks normaliai optimizuoti naujos kartos konsolėms tada bus matyt.

Ne į temą

Sakai sueis bet koks š****. Toks jausmas, kad kažkas per prievartą kiša tau tą žaidimą. Nepatinka - nežaidi. Aš žaidžiau NFS: Most Wanted ir man jis normalus buvo, smagiai žaidėsi. Kitoks nei senas MW, bet smagus. Ir niekas man neįrodys, kad jis š******. Tau nepatinka - ok, bet pavadinęs ji šūdu esi labai neteisingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai ko dabar iš jo tikėtis, jam gi ir PS4 blogai, nes kažkur pamatė jog tekstūras pavėlavo užkrauti ir iškart nusprendė, kad čia ne jokia next-gen konsolė, o medis. Žiu pradeda visur verkšlenti. Citata iš posto keliais puslapiais atgal.

Nebesuprantu, sukuria konsolę naują gan galingą tai kokio velnio texturos veluoja ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apsiverkit dabar jog sustumiau ant nfs....

cheburator nekisk savo nuomones tarp mano parasytu zodziu, taip pamaciau kad veluoja teksturos ir man idomu kodel, jug konsole tai gan galinga bet problemos pradeda pereiti nuo senu konsoliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk dabar įrodyti, kad vėluoja visuose žaidimuose, tada patikėsim, kad problema konsolėje, o ne kreivose kūrėjų rankose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Ar yra zmoniu kurie esate uzsisake PS4 is amazon,de, jeigu tokiu yra, duokit zinoti parasykit man PM, turiu keleta klausimu, gal jus galetise padeti i juosatsakyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.